Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ל - בחורות - איפה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשור הזוי אני יודע.

אבל, בכל שיגעון יש קצת היגיון.

אני מסיים עכשיו מע' יחסים ארוכה, ולאחר 3 שנים של נאמנות איתנה ללא פזילות, בא לי להשתולל קצת. (היא בגדה בי וטוב שגיליתי בזמן).

אני רוצה לטוס לחו"ל, לבד, (לא טסתי מאז גיל 7) למקום שבו הבחורות הכי "זמינות", והכי קלות להשגה.

נשמע מגעיל אני יודע, אבל אני יוצא פגוע מאוד ממע' יחסים ארוכה וזה מה שאני רוצה כרגע, אז BACK OFF !

אז איפה על הגלובוס אפשר להתפרק טוטאלית?

לעונים תודה רבה!

פורסם

כנראה שזה בולשיט, אבל פעם ידידה שלי סיפרה לי שבמקומות ממש קרים כמו אלסקה וכדומה, הבחורות, על מנת להתחמם מבצעות פעילות מסויימת בתדירות גבוהה יותר מאשר במקומות אחרים :wink:

פורסם

אחרי 3 חודשים בקולומביה...

אני מבטיח לך שתמצא את מה שאתה מחפש שם...

אני לא יכול להשוות את זה למקומות אחרים, כי לא ביליתי במקומות אחרים כל כך הרבה זמן..

אבל אני לא מאמין שיש מקום בגלובוס שיותר קל מהר להשיג בחורות שנראות טוב כמו שקורה שם...

זה פשוט לא יאמן, אתה יוצא בבוקר לקנות משהו בסופר, או שאתה חוזר עם הבחורה ל"קאסה"- שזה בעצם בית שישראלים יושנים בו שם... או שאתה חוזר עם טלפון, ובערב היא כבר תגיע אליך...

שלא לדבר כשאתה יוצא שם למסיבה, אין מצב שאתה לא חוזר עם בחורה לחדר, 2/3 טלופנים לימים אחרי זה... ואלי עם אתה ממש לומד לנצל את קולומביה ואת כל מה שיש לה להציע, אז כנראה שתעבור שם גם בשירותים ולא רק בשביל להשתין...

יש לי סיפורים הזויים משם...

הדבר הכי הזוי: בחורה באה לאסוף אותי עם הרכב שלה, לקחה אותי לבית קפה, שילמה עלי, נסענו אליה הביתה, זיינה אותי...

ואני מדגיש! היא זיינה אותי ושלחה אותי במונית הביתה...

אגב היא במקרה הייתה דוגמנית של הלבשה תחתונה שם...

כמובן שלרוב הסיפור הוא הפוך... אתה צריך להזמין אותה למשהו קטן, בדר"כ בירה או שתיים זה מספיק בהחלט, לא יותר מ- 10 שקלים לשתי הבקבוקים וגם ההוצעה של המונית חזרה..

יצא לי להכיר שם בחורה שמשחקת בסרטים, מהסוג של ערוץ אגו אחרי 12 בלילה... וכל פעם ששיעמם לנו ב"קאסה" הייתי מתקשר אליה והיא הייתה קופצת עם חברות לספק קצת "פאן"...

אגב, לא משלמים שם לזונות, בטח שלא הישראלים... אז אל תתבלבל...

הכרתי סוחרת סמים, שכל פעם אחרי שהייתי עוזב הייתה מפנקת אותי באיזה ממתק...

וכו'...וכו'.. וכו'....

הסיפורים פשוט לא נגמרים...

זה מקום שכל החלומות הכי פרועים שלך יכולים להתגשם...

מה שהולך שם זה סדום והמורה...

ופשוט וואו אחד גדול...

פורסם

אם אתה אוהב SHEMAELS :lol: תיאלנד

בקשר לקולמביה

בוא נגיד שבקולמביה ניתוח הגדלת חזה הכי זול ונפוץ בעולם...

והגברים הקולומביינים נראים כמו סמורים ליד נשים שופעות.... תעשה את חשבון לבד..

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מה עדיין לא צצ הבחור שיזרוק את ("רוסייה")

"בשביל מה לטוס עד לרוסיה שאתה מקבל את אותה סחורה ב200 שקל"

:-P:-P

ציטוט לא שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...