Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלון - מה לעשות, בחיים צריך לעבוד. 500 ש"ח לתוכנה שמספקת אותך למשך שנים רבות זה סכום סביר.

ווייפר וייבגני - לא, אני לא מקשיב לשירים שהורדו מהאינטרנט.

בשביל זה יש לי אוסף תקליטים/תקליטורים לא רע שצברתי בכסף שלי, בסבלנות ובמשך שנים רבות.

חוץ מזה קניתי כמה תוכנות קטנות, קנו לי תוכנות כמתנה וקיבלתי תוכנות

שהיו מצורפות לכרטיס הקול החיצוני ולכרטיס עריכת הווידאו.

ווייפר - ההתקנה על שני מחשבים תמיד הייתה קשורה לרישיון עסקי, גם אז וגם היום.

ייבגני - זה שגניבה היא נורמה די מקובלת, לא משנה כהוא זה את העיקרון המוסרי.

הטיעון של-XP יש מלא באגים ולכן אתה לא משלם עליו הוא כל כך מטומטם,

שהוא לא ממש ראוי להתייחסות. חוץ מזה ש-XP היא מערכת ההפעלה הכי יציבה והכי שימושית,

נכון לדצמבר 2007.

שלייקעס - הטיעון של פיירפוקס מטופש בערך כמו הטיעון של ייבגני בנוגע לבאגים ב-XP.

לינוקס זה נחמד מאוד כל עוד זה לא מחשב למטרת עבודה, או כל עוד אתה עובד

רק עם "לינוקסיקאים" אחרים. ברגע שיש אישה/חברה/משפחה, חייבים מחשב נוסף. עם XP...

חינמיות ו-GPL זה טוב ונחמד, והמחשב שלי מכיל לא מעט תוכנות חינמיות

חוקיות למהדרין, קצת מוגבלות אבל בשיפור מתמיד - burn4free, vlc, smartftp, openoffice, audacity ועוד.

לא רשמת את הכתובת שלך

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקסימום תקנה XP HOME באיזה 300 ש"ח. (עריכה : כניסה ללינק שהראה קודמי הראתה לי שאפשר לקנות גם PRO באותו מחיר)

בקשר לפריצה : יש לי XP חוקי ולמרות זאת הוא נחסם לי ל30 יום, והייתי שעות עם התמיכה בטלפון עד שסידרו את הבעיה,

ובפעם השניה שזה קרה אחרי שהתקנתי את המחשב מחדש, כבר פרצתי את זה עם קראק במקום לבזבז את זמני היקר עם התמיכה של מייקרוסופט.

כנ"ל קרה לי עם אופיס 2003 חוקי.

אז עם כל הכבוד לחוקיות וכל זה, גם אם אתה משלם, אתה לפעמים אוכל אפילו יותר ח#א מאלה שמורידים בחינם.

אפשר למצוא במיול הכל, תיגש לספריית SYSTEM ותבדוק איזו גרסא ה WGA שלך וכך תוכל למצוא קראק מתאים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למה לשבור את הראש?

תורידו את גרסת תאגיד "corporation", שם לא צריך כלום!

לא נראה שזה כ"כ פשוט להוריד את גרסאת corp היא נמכרת רק לחנויות ענק ועסקים גדולים ביליונים ככה שקשה להשיג אותה.

צריך לחפש בפורמיפ פרטיים כדי למצוא את הגרסא הזאת.

אבל לי יש את oem retail ו corp . אני משתמש ב retaik הגרסא הרגילה וזהו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מי שרוצה גרסת XP טובה בלי תקלות

תורידו את הגרסה של jdrom17, פשוט חפשו XP jdrom17 בכל התוכנות הורדה ותורידו.

חשוב מאוד כדי שלא יהיו בעיות, להתקין את זה על המחשב כשהוא מנותק מכל רשת קיימת, בסיום ההתקנה להוריד עדכונים עם חיבור ישיר לאינטרנט ולא דרך רשת. רק ככה זה יעבוד, אחרי החיבור הראשוני לאינטרנט והורדת העדכונים אפשר לחבר את המחשב לרשת ולהמשיך כרגיל.

תהנו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא נראה שזה כ"כ פשוט להוריד את גרסאת corp היא נמכרת רק לחנויות ענק ועסקים גדולים ביליונים ככה שקשה להשיג אותה.

צריך לחפש בפורמיפ פרטיים כדי למצוא את הגרסא הזאת.

אבל לי יש את oem retail ו corp . אני משתמש ב retaik הגרסא הרגילה וזהו.

תחפש בtorrentz.com

win xp corp

או אפילו רק xp sp2

ותקבל כל מה שרק תצטרך

אם אתה מעדיף אימיול אז גם xp corp

ותקבל, לא קשה ולא נעליים, קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים, הכי עלוב בכל הסיפור שלמחשב שלי יש רישיון לXP PRO ואני מתקין XP פרוץ אחר, למה ? כי אין לי כח כל 4\5 חודשים שאני מפרמט להתחיל לריב עם מיקרוסופט בטלפון

פורסם
מי שרוצה גרסת XP טובה בלי תקלות

תורידו את הגרסה של jdrom17, פשוט חפשו XP jdrom17 בכל התוכנות הורדה ותורידו.

חשוב מאוד כדי שלא יהיו בעיות, להתקין את זה על המחשב כשהוא מנותק מכל רשת קיימת, בסיום ההתקנה להוריד עדכונים עם חיבור ישיר לאינטרנט ולא דרך רשת. רק ככה זה יעבוד, אחרי החיבור הראשוני לאינטרנט והורדת העדכונים אפשר לחבר את המחשב לרשת ולהמשיך כרגיל.

תהנו

יש גם את הגרסא של הCROW2004 שאפילו לא דורשת קוד בהתקנה ,אתה פשוט שם אותה על התקנה וזה מתקין לבד עד הסוף . (לא להבהל בגרסא זאת הוחלף הסמל של וינדוס בהתקנה בסמל של נשר)

פורסם

אגב, החוק בארץ מתיר העתקת יצירה מוגנת בזכויות יוצרים לשימוש פרטי. זה נקרא "חוק הקלטות הריקות".

בגלל זה החברות השונות לא תובעות משתמשים פרטיים בארץ הקודש. מדינה נוספת שזה המצב בה היא קנדה. (וגם שבדיה).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
יש גם את הגרסא של הCROW2004 שאפילו לא דורשת קוד בהתקנה ,אתה פשוט שם אותה על התקנה וזה מתקין לבד עד הסוף . (לא להבהל בגרסא זאת הוחלף הסמל של וינדוס בהתקנה בסמל של נשר)

גם במה שאני נתתי לא זכור לי שיש צורך בקוד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אגב, החוק בארץ מתיר העתקת יצירה מוגנת בזכויות יוצרים לשימוש פרטי. זה נקרא "חוק הקלטות הריקות".

בגלל זה החברות השונות לא תובעות משתמשים פרטיים בארץ הקודש. מדינה נוספת שזה המצב בה היא קנדה. (וגם שבדיה).

פרט והסבר.

פורסם

הבעיה היא לא שכולנו גנבים אלא שאנו לא מתביישים לבקש עזרה בגניבות שלנו בפורום רשמי..זה מזכיר לי שפעם היה מתפרסם בעיתון שער הדולר השחור..

רק בישראל כמו בישראל, לא נועלים את השירשור ואנשים 'עוזרים' בשיחה פתוחה וגלויה.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...