Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לך לעשות את זה? לא יותר קל לצלצל למייקרוסופט, ושייסדרו לך רישיון?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אפשר לנעול. השירשור מעודד גניבה ועבירה על החוק, ומי שגונב קניין רוחני צריך לשבת מאחורי הסורגים.

http://rs79.rapidshare.com/files/30767194/Genuine_XP_Patch.rar

נראה לכם שמי שיש לו 5 (בקרוב 10) מגה ב14.90 לחודש ישלם 300 ש"ח על חתיכת פלסטיק עם חותמת של מייקרוסופט? יש לי שימושים אחרים לכסף הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פשוט הגזמות

כאילו לכולם יש הילה לבנה עדינה מעל הראש...

במקום הראשון להיות הצדיק ה11 שנכנס לרשימה...

או תמימים שלא עושים "הפרות זכויות יוצרים וכו...."

אנשים כנסו לפרופורציה ...כל אדם שרשם כאן שזה לא בסדר לפרוץ את התוכנה שיעשה קודם כל חשבון נפש עם עצמו אם הוא אף פעם לא עשה מעשה דומה עם שירים/סרטים/פלאפונים או כל דבר אחר שלא עולה לי בראש כרגע... לא צריך להיות צבועים ולהראות כמלאכים עם הטפות מוסר מטומטמות. שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון לעשות ואם לא בא לכם לשתף פעולה ולעזור אז לפחות אל תשתתפו בשרשור הנ"ל וזהו..לא צריכים כאן הטפות .

פורסם
פשוט הגזמות

כאילו לכולם יש הילה לבנה עדינה מעל הראש...

במקום הראשון להיות הצדיק ה11 שנכנס לרשימה...

או תמימים שלא עושים "הפרות זכויות יוצרים וכו...."

אנשים כנסו לפרופורציה ...כל אדם שרשם כאן שזה לא בסדר לפרוץ את התוכנה שיעשה קודם כל חשבון נפש עם עצמו אם הוא אף פעם לא עשה מעשה דומה עם שירים/סרטים/פלאפונים או כל דבר אחר שלא עולה לי בראש כרגע... לא צריך להיות צבועים ולהראות כמלאכים עם הטפות מוסר מטומטמות. שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון לעשות ואם לא בא לכם לשתף פעולה ולעזור אז לפחות אל תשתתפו בשרשור הנ"ל וזהו..לא צריכים כאן הטפות .

אתה אחד שלפרסומות יהיה קל לעבוד עליו , כי אתה פשוט לא קורא את האותיות הקטנות.

תקרא מה Fat Bastard רשם למטה למטה בקטן ואז תבין.

פורסם

למי שלא הבין את התגובה שלי אז היא לא הייתה מיועדת לכולם אלא רק ליפי הנפש שהתחננו שיאסרו מאחורי סורג ובריח את פותח השרשור על כך שהעז להוריד באופן לא חוקי פריצה לתוכנה.. אז כל המתלהמים מבינכם ..אתם יכולים להוריד הילוך.

פורסם

"נראה לכם שמי שיש לו 5 (בקרוב 10) מגה ב14.90 לחודש ישלם 300 ש"ח על חתיכת פלסטיק עם חותמת של מייקרוסופט? יש לי שימושים אחרים לכסף הזה."

14.90 ל5 מגה? :shock:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
"נראה לכם שמי שיש לו 5 (בקרוב 10) מגה ב14.90 לחודש ישלם 300 ש"ח על חתיכת פלסטיק עם חותמת של מייקרוסופט? יש לי שימושים אחרים לכסף הזה."

14.90 ל5 מגה? :shock:

עובד חברת אינטרנט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פרט והסבר.

סעיף 3ג לפקודת זכויות יוצרים קובע כי "לא תהיה זו הפרה של זכויות יוצרים ומבצעים לטבוע או לשעתק יצירה על גבי קלטת לשם שימוש פרטי וביתי שלא למטרות מסחריות". סעיף זה הוסף בשנת "תשנ"ו" והוא כלול עד עצם היום הזה בספר החוקים.

לגבי ההגדרה "קלטת" כבר הוסכם ע"י ביהמ"ש שגם דיסקים, דיסקים קשיחים, נגני MP3 וכו' יוכרו לצורך העניין כ"קלטת".

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...