Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע לפולו 75 כ"ס 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ניגשתי היום למוסך מרכזי של פולקסווגן וקניתי מהם שמן מנוע ליטר ב 61 ש"ח הינה התמנות של המיכל שמן לפניי שאני ממלא שלא יהיו פאדיחות כמו שקרה לבחור עם החומר לרדיאטור אני רוצה לדעת שזה באמת שמן טוב שאני יכול למלאות והאם זה משנה אם השמן שהוחלףלי בטיפול הוא לא כמו מה שאני ממלא עכשיו.

2gutzxoyoytm.jpg wm2qymi5vndr.jpg y5uyyg5gm2z5.jpg

פורסם

בסדר, תמלא..... אני מעדיף שלא להשתמש בשמנים ישאליים, אבל זה ויכוח ללא סוף.

עדיף למלא מהסוג שכבר יש לך במנוע, כדאי להמנע מקוקטיילים למיניהם. אם אין לך ברירה, אז תשפוך.

בכל מקרה, זה לא אנטיפריז :wink:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אכן קיבלת שמן מנוע מתאים. אבל המחיר.... מופקע. 61 ש"ח לליטר אחד זו הגזמה פראית. נסה פעם הבאה לקנות שמן במפרט הנדרש ע"י היצרן בחנות לחלקי חילוף לרכב. תוכל לצאת בהרבה יותר זול.

• תוכן חדש...