Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחרה הכהה בתנור של חלונות הרכב

optra5
שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום קודם כל נעים מאוד זאת ההודעה הראשונה שלי ולפי מה שאני רואה יש לנו פה אחלה פורום @

דבר 2 ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

ברשותי אופטרה 5 דלתות...כבר קראתי פה שהרבה לא מתלהבים ואומרים דיהו ועניינים כאלה אבל לא נכנס לזה ומקווה שגם אתם לא כי אני מרוצה משלי וכל אחד יהנה בחלקו !

דבר שלישי לטעמי הרכב ממש יפה רק בא לעשות אותו קצת יותר "רע" ולהשחיר לו את החלונות לא במדבקה! אלה בתנור משהו יפה ומקצועי..

בעיה שאין לי מושג מה המחירים ומה הבירוקרטיה...המחיר תלוי נגיד באחוזי הכהות? איף אני מכוון את עצמי לאחוז הכהות שאני ירצה..?

אני רוצה ככה באחוריות ופחות כהה מקדימה אבל לא מוגזם..שיהיה יפה ואחיד כזה שזה לא יהיה מוזר שיהיה בהדרגה...

קיצר מה טווח המחירים ואיף כל זה עובד... אה ואיפה יש מקומות באזור ראשון לציון שעוסקים בזה..?

והאם זה חוקי בכלל (לא מדבקה!!)

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה הלפני אחרונה שלך היא הכי רלוונטית

תקבל הפניות ממי שמכיר, יש מכונים כאלה שמוסמכים להכהות חלונות, כולל אישור למשרד התחבורה.

שם כבר תקבל מענה , אחוזי כהות, תראה דוגמאות וכמובן הצעת מחיר.

שים לב לוודא שבית העסק מוסמך לתת לך אישור על העבודה , שלא יהיו לך בעיות בטסט, זה הכי חשוב.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחנית רישוי, לא צריכה להיות שום בעייה להכהות את החלונות האחוריים+השמשה האחורית.

על החלונות הקידמיים יעשו לך בעיות ברישוי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקום מקצועי המבצע הכהיית חלונות כזאת הנו "ברוך ובניו זגגות רכב-קארגלס" שברח'גיסין 67-69 קרית אריה פ"ת,

טל' 03-9181414 ובקש את קובי. לצורך הביצוע מפרקים כל חלון ומבצעים העבודה בתנור מיוחד ולכן זה לא יכול להיות זול.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד רפי, יש נושא שצריכים בו עזרה ואתה לא מכיר מישהו שעושה?

בכל מקרה - אולי יש לך מושג אם לחלונות אחוריים באמת אין בעייה של רישוי ולחלונות קידמיים יכולה להיות בעיה.

ואם אנחנו כבר כאן - אני פשוט מחפש פיתרון טוב להצללה לילדים למסכי ה DVD שלהם, כי במקום שיהנו מהסרט בנסיעות הארוכות בשבת, הם מתלוננים שהם לא רואים כלום - אז מרעש סוג א' עברנו לרעש סוג ב'

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלונות אחוריים מותר באיזה גון שרק תרצה.

קדמיים אסור! לא משנה הגון.

אני ממליץ לך לעשות השחרה רגילה.

יש לי מישהו מצויין בשבילך מאזור השרון שעושה עבודה מדהימה!

עבודה מקצועית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שלי עשה חלונות שחורים אצל אילן זגגות (הוא עשה הטבלה ) וכל זה הוא קיבל אישור של מישרד התחבורה

שמשה אחורית +שתי חלונות אחוריים 80% +שתי הקידמיות 60% 1500 שקל

ולהזכירכם אם אישורים

שיהיה בהצלחה :-P

אני מאמין ואתם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה ומדובר ברכב קצת ישן סובארו 87 סטיישן

יש סיכוי שתהיה בעיה להחזיר את הפלסטיקים השחורים שמכסים את דפנות החלון האחורי?

אין לי שם גומיות יש פלסטיקים הם ישנים, ואמר לי פחח שאם מפרקים אותם הסיכוי להחזיר אותם הוא קלוש ביותר, ומקוריים כבר אין .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב תודה על התגובות קודם כל אז כל אחד אומר משהו אחר אני רואה

חלק מכם אמרתם שזה חוקי להשחיר בכלל חלק אומרים שהשחירו עם אישורים

אז את זה אני כבר יברר במקום שאליו אני ילך האם יש או אין אישור.

בכל מקרה יש הבדבל בין ההטבלה לבין צבע בתנור?

או ריסוס..? אני רוצה משהו מקצועי אכותי ושיהיה הכי זול שאפשר כמובן

עוד מקומות אם יש באיזור ראשון אני ישמח לשמוע

ועוד שאלה האם זה דבר שדורש כזאת מקצועיות כמו שאני מבקש ממכם מקום טוב או כל מוסך סטנדרטי באזורי תעשייה למינהם יוכל לעשות עבודה טובה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ניתן לשאול כבר בשרשור זה, האם המדבקות שמאוד פופולאריות היום, ששמים על השמשה האחורית חוקית?

זאת אומרת עוברים עם זה טסטס ואין עם זה בעיה? מכיוון ששמתי לב שהרבה מדביקים מדבקות בציורים וצבעים שונים, כמו כן אני יודע שמבפנים זה כמעט שקוף ומאפשר ראייה חלקה ללא כל בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ניתן לשאול כבר בשרשור זה, האם המדבקות שמאוד פופולאריות היום, ששמים על השמשה האחורית חוקית?

זאת אומרת עוברים עם זה טסטס ואין עם זה בעיה? מכיוון ששמתי לב שהרבה מדביקים מדבקות בציורים וצבעים שונים, כמו כן אני יודע שמבפנים זה כמעט שקוף ומאפשר ראייה חלקה ללא כל בעיה.

אני אישית עברתי עם זה טסט.

חשוב לציין: מקדימה אסור להשחיר בשום צורה שהיא!

אני הולך מאז ומתמיד על מדבקה אצל מישהו מקצועי שמתעסק בזה שנים.

נכון המדבקה עצמה דיי זולה אבל עדיף לתת למישהו מקצועי שמתעסק עם זה יום יום לשבת ולעבוד (שעה עבודה!)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...