Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B

פיני1805
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח'ברה אני על סף רכישת רנו קליאו B שנת 2001 אוטומט דגם RXT מנוע 1400.

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האוטו האם כדאי. בנוסף כמה עולה להחליף זוג פנסים קדמיים ברכב הזה?

תודה מראש.

פורסם

קניתי רכב דומה רק עם מנוע 1600 לפני כמה חודשים.

הנה השירשור שפתחתי לפני הרכישה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171406&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95+%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95+%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%94

לגבי כדאי, זה לא. לדגם ירידת ערך גדולה.

הרכב עצמו נוח, בטיחותי, גירסת RXT זו רמת האיבזור הגבוהה ביותר.

אני לא יודע, אם בשנת 2001 מדובר במנוע 1.4 החדש 16V ו 98 כ"ס, או במנוע הישן עם 75 כ"ס. יש כאן כמה חברה' שיודעים את זה, גם אם תעיר אותם באמצע הלילה, חכה לתשובה מהם.

גיר אוטומטי של הרכב הוא נקודה בעייתית העיקרית שלו. גיר זה נחשב לבעל אמינות מפוקפקת, ואורך חיים לא גדול.

לגבי פנסים קדימיים - הם לבטח עכורים ודהויים - מחלה של הקליאו במודלים האלו. קיימות שיטות ליטוש וחידוש הפנסים, מוצלחות יותר או פחות, כדאי לנסות, לפני שאתה מחיליף. מחיר לפנס חדש - לא יודע, פנס תחליפי להערכתי עולה כ 400-500 ש"ח.

פורסם

קליאו B אוטומטית משנת 2001 ומדגם RXT בעלת 98 כ"ס

אתה יכול לבדוק ברישיון רכב, רשום שם ...

בנוגע לפנסים, פוליש עולה בסביבות 200-300 ש"ח והוא פותר את הבעיה (השאלה לכמה זמן, הערכה שלי לשנתיים)

גם לי אין מושג כמה עולה פנס מקורי.

• תוכן חדש...