Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבוץ אני מתכוון לבוץ רגיל וחול בוצי, שטיפה עם צינור לא מורידה אותו ומעבר אפילו כם ג'ילדה נראה לי שורט את האוטו בטירוף, עצות ודרכי פעולה יעזרו אני מניח לא רק לי...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מים חמים, זמן, סבלנות ואפשר גם סבון כלים או פנטסטיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ואפשר גם סבון כלים או פנטסטיק.

גרוע מאוד - הורס את הצבע.

לפותח השרשור - איזה שריטות בדיוק עושה ג'ילדה? היא נועדה לניקוי רכב.

תנקה פעם אחת את הרכב כמו שצריך , אחרי זה תעשה ווקס , ולא תהיה לך יותר בעייה עם לכלוך שלא יורד.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

ג'ילדה לא עושה שריטות אבל כשהיא מנסה להוציא חול היא הופכת בלי כוונה למיני נייר זכוכית...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

בחיים לא שמעתי על בוץ דביק, שלא יורד בקלות עם מים.

אולי זו זפת או שאריות שמן שהתייבשו? נסעת לאחרונה על כביש חדש/ בסלילה טריה?

נסה עם נפט, ממיס ומוריד בקלות דבקים למיניהם בלי לפגוע בצבע, תן לו כמה שניות "לעבוד" ואחרי זה נקה ביסודיות עם סבון עדין ומים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נפט אין לי, האם דלק יעשה עבודה זהה ? ולא יפגע בחלקי פלסטיק\צבע ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

עדיף נפט. דלק מייבש יותר מהר חלקי פלסטיק, ומוציא מהם את חיוניותם (מלשון חן, ברק ויופי).

בכל מקרה על חלקי פלסטיק עדיף לשים אחרי הניקוי ספריי סקאי (לעצלנים החסכנים), או חומר ייעודי אחר.

אני אישית אוהב את sun of a gun של חברת STP (ידוע גם בתור Armor-all במקומות מסויימים), לדעתי התכשיר הכי טוב לחלקי פלסטיק, דש-בורד וכו'.

http://inpcars.com/plastic-care/

*אצלנו מגיע בבקבוק קצת שונה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מים חמים תנסה לפני הכל.

אם יש לך אפשרות לארגן משאבה להשפריץ בלחץ אחכ...

ונפט וסוגיו תשאיר לסוף אם אין לך כל פתרון אחר.

אני הייתי משיקע ישר אחכ בפוליש (אם נפגמה שכבת הצבע) ובווקס טוב - אחכ לשטוף את הבוץ פעם ביום עם ציור ילך בקלות (יחסית)

אני אבל לא מכיר בוץ שלא מתפרק במים חמים...

ותבוא מלמעלה של הבוץ - בחלק שיש לך את האוטו לבוץ - אתה צריך לפרק את החלק שבו נדבק הבוץ לאוטו, לא לפרק ולצמצם את עובי הבוץ - אז אל תבוא מהאמצע....

וסבלנות.... שלא תדפוק את הצבע..

בהצלחה.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

תשמעו חברה זה אחד השרשורים ההזויים.

כולה בוץ אני ממש לא מבין מה הסיפור , אני עבדתי 7 שנים בחקלאות ותאמין לי ראיתי בוץ על רכבים יותר מאשר

אי פעם תראה.

אז.... או שזה לא בוץ ( כמו שאמרו ) , או שאני לא יודע מה אתה מנסה לעשות.

לך למכונת שטיפה וזהו.

ואל תנסה לשים נפט,בנזין או משחת שיניים :shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

זהו, לך תדע.. אולי זה מחלוטה בכלל..

בכל מקרה, אני תמיד בעד מים - אם אתה הולך לשטיפה - תעשה ידנית ולא מכונה.

הרבה מים.. נפט ולדק (ומשחת שיניים לא) זה לתדלק, לא לנקות (גם לא ראשים של ילדים עם כינים, זה מה זה לא נעים אמא!! הגיע זמן שאחרי 30 שנה אני אגיד לך את זה..)

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תוכן חדש...