Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZX כרכב ראשון צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! לאחר חיפושים ארוכים ואין ספורים כניראה שנוותר אל הב.מ.וו כי לימצוא אחת שמורה בעמת זאה משימה ביפני עצמה ועדיף כבר שניקנה משו חדש יותר אחרי הצבא.ראינו סיטרואן ZX ויש אליו דעות משונות מי צד אחד יש לו מחיר מפתה ותמורה יחסית טובה,מי צד שני כמהאנשים אמרו לי להיתרחק מי סיטרואן,אבל לאחר החיפושים שלי אני רואה שזה לא אוטו כמו שמתארים אותו.עכשיו רציתי לדעת האם הדגם ה1400 סמ"ק אמין?חסכוני?

והרכב עצמו אמין? האם יש לו איזה מחלות ילדות?

ובסהכ אם הרכב טופל ממוצע(אף אחד לא יכול להבטיח לי שהוא טופל כהלכה) האם הוא אמור לעשות בעיות?

כי הרכב נריאה יחסית יפה מרווח ונוח.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לגבי צריכת הדלק-יש שרשור שלם על זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136490

עכשיו בקשר לרכב. המחיר הנמוך נובע מתדמית של סיטרואן. ZX בא מיד אחרי BX -דגם שבגללו לדעתי עד עכשיו חלק מאנשים לא קונים סיטרואן וחבל. ZX ובמיוחד דגם רפלקס(1400 סמ"ק) מכונית לא רעה בכלל: אמינה הרבה יותר ממה שחושבים, חיסכונית מאוד, נוחה לנהיגה וגם מרווחת. אם מצאת אקזמפלר מטופל ושמור-זכיתה ברכב טוב במחיר מציאה.

לחבר שלי היתה כזאת -220 אלף ק"מ בלי בעיות רציניות. אולי מצמד שהחזיק רק 120K.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי ומה לגבי מחירי החלפים? האם ניתן לבתע באה טיפולים פשוטים לבד כגון החלפת שמן מנוע פילטר וכו?

ואם אני אמצא אקמפלר טוב אני אלך אליה.

ולגבי הAX חוץ מי הגודל והצפיפות שלו יש לו יתרונות?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

עד לא מזמן הייתה לי ZX 95 1.6I,

נמכרה עם 207K ק"מ, מתוכם, 15K אצלי.

חוץ ממצבר שסיים את חייו וקצת "מים" ושמן שנאכלו, לא היו בעיות כלל.

סער.

פורסם

כמו כל אוטו משומש וזקן, היסטורית הטיפולים היא שקובעת את אמינותו.

הדגמים המומלצים 1400 או 2000 סמ"ק.

תריץ חיפוש , דובר על ZX המון בפורום.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...