Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב העבודה(פורד קונקט TDI) הצמיגים הקדמיים כבר די גמורים(למרות שיש עוד בשר עליהם) ולא אוחזים טוב/סביר ברטוב וגם לא כלכך טוב ביבש,שאלתי היא האם ישנם צמיגים עם אחיזה טובה שיכולים להתאים לנהיגה עם אופי ספורטיבי ואוחזים טוב ברטוב(כיוון שעונת הגשמים בפתח),וגם אוחזים מעולה ביבש,זה מעין בעיה כיוון שלפורד קונקט לפי הוראות יצרן צריך לנעול צמיגים עם סולייה עם ברזל או מוקשחת כפי שהבנתי מכמה פנצריות וזה די מבטל את הצמיגים הטובים שיש בשוק.

אני צריך המלצה+מחירים בבקשה לצמיג שאוחז טוב ביבש/רטוב ובמיגה של הרכב.

תודה מראש,שי

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

מה אף אחד לא יודע לענות לי בקשר לצמיגים לפורד קונקט?

אני צריך המלצה לצמיגים איכותיים ואוחזים כי יום ראשון אני נוסע לקנות או זוג או רביעיה,אנא מכל מי שיודע על צמיג איכותי לרכב הנ"ל אבקש להביע חוות דעת ואם אפשר מחיר ואיפה אפשרי להשיג.

תודה.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אין צמיגים טובים לרכב הזה. כמו שציינת חייבים להתקין צמיגים מחוזקים ולכן המבחר מאוד מצומצם.

יש מבחר גדול מאוד של סינים ואליאנס, כולם צמיגים רעים מאוד.

יש פירלי שאתה צריך למכור את האוטו בשביל לקנות אותם והשבוע התקנתי בדובלו רביעיה של גוד-ייר מחוזקים במחיר של 1200 ש"ח והשיפור באיכות הנסיעה (נוחות ואחיזה) פשוט מדהים!

המידה של הדובלו היא 175/70/14.

מילה לסיכום - אני מקווה שאתה מתבדח כשאתה מדבר על נהיגה ספורטיבית בפורד קונקט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכלל לא מדבר על נהיגה ספורטיבית אלא אני מדבר על נהיגה עם אחיזה טובה כי אוטוטו מתחיל גשם והצמיגים הנוכחיים פשוט לא אוחזים ביבש כמו שצריך אז ברטוב אין בכלל מה לדבר.

לשאלתי האם ישנו דגם מומלץ או טוב אפילו שאוחז נהדר ושמומלץ לרכב הזה אשמח לשמוע את הדגם והמלצות עליו כמו מחיר,ומקום שאפשרי לקנות בו את הסט של הצמיגים.

צלצתי לכמה חנויות צמיגים וכולם פשוט מחזיקים זבל סיני שלא אוחז בפעמים הטובות ופשוט נקרע בפעמים הרעות.

אשמח לשמוע תגובות לגבי סטים או פשוט סט מומלץ

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם
האם ישנם צמיגים עם אחיזה טובה שיכולים להתאים לנהיגה עם אופי ספורטיבי ואוחזים טוב

אני צריך המלצה+מחירים בבקשה לצמיג שאוחז טוב ביבש/רטוב ובמידה של הרכב.

תודה מראש,שי

והשבוע התקנתי בדובלו רביעיה של גוד-ייר מחוזקים במחיר של 1200 ש"ח והשיפור באיכות הנסיעה (נוחות ואחיזה) פשוט מדהים!

המידה של הדובלו היא 175/70/14.

מילה לסיכום - אני מקווה שאתה מתבדח כשאתה מדבר על נהיגה ספורטיבית בפורד קונקט.

בכלל לא מדבר על נהיגה ספורטיבית אלא

לשאלתי האם ישנו דגם מומלץ או טוב אפילו שאוחז נהדר ושמומלץ לרכב הזה

אשמח לשמוע תגובות לגבי סטים או פשוט סט מומלץ

הערות באדום: תחלית, נהיגה ספורטיבית או לא? פעמיים אמרת כן ופתאום אתה אומר שבכלל לאמדובר על נהיגה ספורטיבית?

הערות בכחול: אחרי שהמלצתי על גודייר מחוזקים שנתנו לי תוצאה מעולה אתה מתעלם מההמלצה ושואל אם יש המלצות?

אתה רק כותב או שאתה גם קורא מה שכותבים?

פורסם

כמובן שאני גם קורא מה שכותבים,טוב בוא נעשה סדר בדברים,רציתי צמיג ספורטיבי כי אני יודע שלכל החברות שמייצרות אותם רוב הצמיגים אוחזים נהדר,אבל יידעתם אותי שאני מחוייב בצמיג מחוזק,אז איפה אפשרי להשיג את הגודייר ומה הדגם שלהם כדי שאני יקרא עליהם קצת חוות דעת בTIRETRACK או בכלל,ומחיר לרבעייה הוא 1200 ש"ח?

תודה לעונים

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אני מניח שאתה מחפש את זה:

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=SSTAS

שים לב שנתוני העומס המורשה בקטגוריה זו כפולים מצמיג כביש רגיל (כ 2200 ליברות לצמיג !)

כל 12 הצמיגים ברשימה הנ"ל טובים לעין שיעור מהזבל הסיני המסוכן שמופז מאשר להכניס לארץ

בדוק מה בגירה המליץ לך, או שתבדוק מה משווק בישראל בפנצריה הקרובה לליבך ...

*תיקון* הצמיגים הנ"ל ממידות 16", כנראה עבור SUV

בדוק את עומס הצמיג כפי שדורש היצרן אצלך ואז הגדר חיפוש בקטגוריות הכביש עם דירוג עומס רצוי

יכוללהיות לשא תמצא מידות כאלו (אין בארה"ב טנדרונים כמעט) אבל הטבלה שצרפתי לך יכולה להכיל גם מידות 14" מאותו דגם, את זה תצטרך לבדוק מול היבואנים המובילים בישראל (רמז, לא הסינים)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

טוב אז קודם כל תודה רבה על הקישור ליאור.

דבר שני מאוד קשה להשיג את הAVON והיוקוהומה בארץ לפורד קונקט או בכלל באף מידה!

בדקתי אצל אנטון בתל-אביב אפילו שממנו אני משתדל לקנות את רוב הצמיגים של המשפחה ובני דודים,בדקתי גם בפנצ'ריות נוספות באזור המרכז ויש להם מקסימום את הגודייר אך בטייראק מצויין שיש לו TW גבוה מאוד.

האם יש למישהו בפורום מושג איפה אפשרי להשיג צמיג מומלץ מהרשימה באחת הפנצריות או שלהמשיך לטלפן ולעשות סקרים פשוט??

תודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

איזה דגם של גודייר המליצו לך, מה הTRED ?

בנוסף, אן הוא 400 ומטה וזה אותו דגם כמו של בגירה, לך עליו, עדיף חברה ידועה עם TRED קשה, מזבל סיני מתפורר...

my 2 cents

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

שמע שי,

לי נראה שאתה מנסה לעשות לעצמך חיים קלים ולתזז חצי מהפורום הזה בכדי שימצאו עבורך צמיגים על פי דרישתך.

זה לא מקובל עלי וגם לא על חוקי הפורום ולכן ביום ראשון אתה ניגש עם דף ועט לכמה וכמה צמיגיות, רושם מה יש במלאי, איזה דגמים, טריות שלהם ומחירים ואז חוזר ומדווח מה מצאת במלאי.

דווח לנו ואז נעזור לך לבחור את הצמיג המתאים ל"נהיגה הספורטיבית" שלך במיני משאית שלך על פי מצאי, טריות,"ספורטיביות" ועלות.

עד שתשלח לי הודעה פרטית שכל הנתונים נמצאים בידך ואתה מוכן לפרסם אותם, השרשור נעול!

נ.ב. הדובלו מגיעה במקור נעולה בפירלי P3000 מחוזקים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...