Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה יהיה בסדר ללא מגבר?יש לי מגבר פנימי של 50X4

http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Car_Loudspeakers_Sub_Woofer&AuctionId=3507801

או את אלה:

http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/publicsaleproduct.aspx?CategoryName=Car_Loudspeakers_Sub_Woofer&AuctionId=6015731

במה ישמעו יותר טוב ?300W או 260W ?ללא מגבר,רק מגבר פנימי של 50X4

תודה רבה, ועם כדי להוסיף זוג קרוס אובר,ועם אפשר המלצה למגבר איכותי וזול של שתי ערוצים תודה!:-)

פורסם

בשניהם ישמעו טוב(יחסית, על הגברה של רדיו דיסק) ולא תשמע יותר מידי הבדלים אם תקח את ה300 וואט או את ה260וואט.

אין שום קשר לקרוס אובר, קרוס אובר אמור לבוא אם סט קומפוננט, מה שאין בחבילה שהציעו לך.

ב500 אין יותר מידי אופציות, קנה מגבר סיני אמנם לא הכי איכותי אבל אמין ועובד טוב, כמו פולס אודיו, פלטינום אודיו ושות'.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

חבר, כבר פתחת 5 או 6 ת'רדים בימים האחרונים ונעלו לך אותם, עונים לך על השאלות ואתה עדיין שואל את אותן שאלות.

אני חוזר ואומר : לא יהיה הבדל משמעותי בין ה260 או 300 וואט, לדעתי אפילו אתה תשמע אותו דבר. חפש את אלה שיש להם נצילות יותר גבוהה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

גם לדעתי... לך על ההספק של ה260W

יהיה יותר נחמד לעבוד איתם ללא מגבר ע"י HU בלבד לדעתי מאשר ה300W

(האמת שזו סדרה ישנה לדעתי היה לי את ה260 בעבר בטרקטור שלי של העבודה אז... סה"כ נחמדים מאוד)

:roll:

פורסם

אבל מה יתנו לי יותר בס?

ובמערכת 50X4 אני יכול לשמוע על המקסימום עם הרמקולים הכחולים?

או שעדיף לי את החדשים כי יש להם קצת יותר וואט, מה כדי ?

פורסם

אבל אני רוצה סט אחי,גם שיהיו קדימה,

אז מה אתם אומרים יהיה אפשר לשמוע כל המקסימום 50X4 עם הכחולים ?או שישמעו יותר טוב על הדגם ההיותר חדש 2007 300W כי בעיקרון אין לי סאב,אז מה שאני עושה שם את הבס הכי גבוה ומנמיך את השתיים השניים לא זווכר איך קוראים להם=\

אז מה אתם ממליצים לי שישמעו יותר טוב על מקסימום במערכת 50X4?

תאפור או תכחול?(ותאפור כי יש יותר W לא?או שזה לא כזה משנה?)

תודה רבה! וסורי על כל זה פשוט אני חדש ורוה לדעת מה יותר כדי

• תוכן חדש...