Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זול אחי? 5100 שקל

ובנתייים:

אז מה אתם אומרים יהיה אפשר לשמוע כל המקסימום 50X4 עם הכחולים ?או שישמעו יותר טוב על הדגם ההיותר חדש 2007 300W כי בעיקרון אין לי סאב,אז מה שאני עושה שם את הבס הכי גבוה ומנמיך את השתיים השניים לא זווכר איך קוראים להם=\

אז מה אתם ממליצים לי שישמעו יותר טוב על מקסימום במערכת 50X4?

תאפור או תכחול?(ותאפור כי יש יותר W לא?או שזה לא כזה משנה?)

תודה רבה! וסורי על כל זה פשוט אני חדש ורוה לדעת מה יותר כדי

פורסם

לי יש את ה-300w ברכב ואני מרוצה מהם (למרות שלי יש סאב ) אבל הרמקולים לא מוגברים והם מנגנים יפה מאד ואני סה"כ מרוצה מהם.

אבל גם לפני שהיה לי תסאב הם היו מנגנים יפה , ולי עוד יש מכשיר מעפן כזה שבא לי כמה שיותר מהר להעיף אותו מהרכב.!!.

יוגב.

פורסם

תשמע אחי תלוי גם מה ה-hu שלך אני שומע עכשיו עם דגם ממש מיושן של ג'י בי סי ושמעו סבבה לגמרי ונתן לי את מה שאני רוצה עד ששמתי סאב , ומאז זה כבר ליגה אחרת.

אבל לדעתי הם נותנים תמורה טובה לכסף ואני עדיין מבסוט מהם הם מחוברים בלי הגברה ושומעים בהם פצצה.

אבל מה ממומלץ לכסות את המגש האחורי עם בד אקוסטי כי הרמקול הזה יכול למשוך עיניים של אנשים , וזה מה שאני עשיתי.

יוגב.

פורסם

של קנאוד מוציא 50X4 אבל עדיף לי לקנות את ה 260W או 300 W שש על תישע,,

או שבשניים אני ישמע אותו דבר בדיוק? כי מה שאני רוצה זה איכות שמיעה באסים,וחוזק,

פורסם

לי יש ניסיון עם 9*6 ה- 260 וואט שמחוברים ל- HU ושומעים בהם מצויין ובלי מגבר אחלה באס ואיכות, כמובן שאני לא מכיר את השאר אבל זו דעתי. אתה תחליט בהצלחה.

מיכו.

• תוכן חדש...