Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יכול לעזור ואולי יודע מה יכולה להיות התקלה ...יש לי בעייה באוטו

שלשום עשיתי טיפול לאוטו טויוטה קרינה מודל 95

שמן מנוע

שמן גיר

פילטר שמן

....

קיצר שיצאתי מהמוסך (אוטו דיפו) התחלתי לנסוע ואני שמתי לב שהאוטו עומד...יענו בטורים נמוכים ...המנורה של הלחץ שמן נדלקת...עכשיו שאני מתחיל לנסוע זה מפסיק.......בקיצר המנורה נדלקת רק בטורים נמוכים.....נסעתי היום לאוטו דיפו...בדקו את הפילטר שמן ואת היונית (unit) ואף אחד מהם לא גורם לבעייה....מה אתם אומרים יכול להיות הבעייה...אתם חושבים שיש מצב שזאת המשאבה?????..

תודה לעוזרים!!

פורסם

יש לך לחץ שמן נמוך בטורים נמוכים,נראה לי זו המשאבה,לפרק ולנקות,אמור להסתדר

נ.ב

למה אתה עושה טיפולים באוטו דיפו?

פורסם
יש לך לחץ שמן נמוך בטורים נמוכים,נראה לי זו המשאבה,לפרק ולנקות,אמור להסתדר

נ.ב

למה אתה עושה טיפולים באוטו דיפו?

תודה אחי....

אמרו לי זול באוטו דיפו...אמרתי מה כבר יכול לקרות...רק החלפת שמנים...לא משהו רציני יותר....תאמת זול שם...

...

מחר אני ילך למוסך נורמאלי שינקו לי את המאשבה....תגיד אתה יודע כמה זה אמור לעלות בערך?..

פורסם

אניזוכר שנדלקה לי הנורה,אז החליפו לי שמן+פילטר+ניקוי משאבה,היו בה כלמיני שבבים......

לקחו לי על זה 400 כולל עבודה נראה לי,

אגב כמה עולה לעשות טיפול(שמן+פילטר) באוטו דיפו?

פורסם
אניזוכר שנדלקה לי הנורה,אז החליפו לי שמן+פילטר+ניקוי משאבה,היו בה כלמיני שבבים......

לקחו לי על זה 400 כולל עבודה נראה לי,

אגב כמה עולה לעשות טיפול(שמן+פילטר) באוטו דיפו?

עשיתי שם שמן גיר שמן מנוע ופילטר שמן

הם לקחו לי על העבודה 110 שקל (מסנן אוויר, שמן גיר, שמן מנוע, פילטר שמן וניקוי בלמים אחוריים...)

60 שקל מסנן אוויר

110 שמן גיר

שמן מנוע 100

פילטר שמן לא זוכררר

פורסם

דבר ראשון, החלף פילטר שמן, לפילטר שמן מקורי או חליפי איכותי ( כמו שנכתב בהודעות הקודמות )

יש פילטר חליפי של MANN . איכותי ולא יקר כ 40-50 ש"ח.

אם הבעיה נשארת , בדוק סוג שמן מנוע וצמיגות.

רק אח"כ שאר התקלות האפשריות, משאבת שמן וכו' .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...