Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

סו"ס הצלחנו אני ואשתי לפנות לנו יום פנוי לסוג של התרעננות.

התכנית היא בסביבות תשע להגיע לעפולה, ומשם לצאת למרכז. חזרה לעפולה עד ארבע אחה"צ. (להוציא את הילד)

התכנית אמורה לכלול סרט, מסעדה ו - מה שתמליצו.

אשמח אם יש לכם רעיונות לבילוי של בוקר שכזה.

אנחנו די "זקנים" באופיינו.

אם יש המלצות על בתי קולנוע, סרטים ובילויים מעניינים נשמח לשמוע.

תודה רבה. (וקצת דחוף - למחר בבוקר)

פורסם

יש מקום ברמת השרון שנקרא "רביבה וסיליה", מציע ארוחות בוקר מדהימות, הכל נעשה במקום, כולל עוגות וסלטים וכו'.

בהחלט יכול להוות התחלה של בוקר צבעוני.

סרט ניתן לראות ב"סינמה סיטי", בהרצליה, נסיעה של חמש דקות.

בגלל שזה יום שלישי, יש "שוק" במדרחוב בנחלת בנימין בת"א - גם אופצייה בין לבין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה מזכיר לי את הבדיחה על שני הקיבוצניקים שנוסעים לבלות בעיר הגדולה, והולכים לבית בושת.

העוסקת מבקשת מהם ללבוש קונדום "כדי שלא אכנס להריון".

כעבור חודש, אחד הקיבוצניקים שואל את החבר שלו:

-"זוכר את הבחורה שהיינו אצלה בעיר"

-"בטח שזוכר"

-"תגיד, איכפת לך שהיא תיכנס להריון?"

-"לא"

-"אז בוא נוריד כבר את הדבר הזה!"

(בתקווה שיש מישהו שעוד לא מכיר את הבדיחה הזאת)

נמרוד

פורסם

אם כבר בדיחות קרש על קיבוצניקים:

קיבוצניק אחד מגיע לחבר שלו בתל אביב לביקור.

יושבים בבית קפה, העירוני מזמין אספרסו.

הקיבוצניק שואל אותו מה זה, העירוני אומר לו - תזמין גם ותראה, זה טעים.

מגיע המלצר עם הקפה.

הקיבוצניק שותה את כל האספרסו בשלוק אחד ואומר למלצר: "כן, כזה אני רוצה!" :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם אתם יוצאים מעפולה בתשע, תגיעו למרכז אי שם בסביבות אחת-עשרה. בשתיים אתם כבר צריכים לצאת חזרה לעפולה.

מה שמשאיר לכם בדיוק שלוש שעות - שזה בדיוק הזמן לארוחה טובה במסעדה. אבל אם אתם מהצפון, למה לא לנסוע ישר לדוריס?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בחזרה לנושא הת'רד:

קונדסון - תודה רבה. סינמה סיטי ונחלת בנימין - נשמע טוב. רביבה וסיליה - בעייתי, כי אנו שומרי כשרות.

לגבי דוריס- נכון שאני מהצפון , אבל מצפון אחר לגמרי. (בקעה) ושוב, הנושא של הכשרות.

פורסם

קודם כל - זהו האתר שלהם.

http://www.revivaandcelia.co.il

תתקשר על הבוקר, אני מאמין שהם כשרים. שווה בדיקה.

אם אתה הולך על נחלת בנימין, זה תלוי עד כמה "זקנים" אתם.

אם לא ממש - יש מקום שנקרא "פוטטו", ברחוב נחלת בנימין (אחרי המדרחוב, לכיוון דרום),

שמוכר צ'יפס ובטטה, עם רטבים מדהימים (חמאת בוטנים, מיונז עם שום, וכל מיני דברים אחרים).

אם אתם ממש "זקנים" - גם בסינמה סיטי וגם באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח יש שפע מקומות ששווה לבדוק.

אם האישה חובבת שוקולד - ביקור ב"מקס ברנר" הוא חובה, האוכל שלהם גם הוא בהחלט טוב.

כנ"ל "טל בייגלס" בתוך מתחם הסינמה סיטי.

עוד אופצייה מעולה לצהריים במדרחוב - "ביג מאמא", מסעדה איטלקית מעולה, היו שמועות שהיא הולכת להיסגר, אולי היא כבר נסגרה.

שיהיה לכם אחלה יום כייף, בכל אופן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ואם אתם חוזרים לעפולה רעבים , ממליץ מאוד על ביקור בצרפתיה הקטנה או סטרומבולי.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
ארז , גם אני מהצד הקיבוצניקי , אבל אי אפשר שלא להסכים עם הבדיחות הנ"ל...כי הם פשוט נכונות.

8)

באמת התפלאתי איזה עירוני מתעסק עם רתכות.... :hihi:

פורסם

רוב (אם לא כל) המסעדות בסינמה-סיטי פתוחות בשבת ולכן גם לא כשרות.

כשר יש אולי ברמת-השרן הסמוכה, פלאפל או שווארמה :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי דעתי גם מקס ברנר לא ממש כשר, בהתחשב בעובדה שלצד המנות החלביות ניתן גם להזמין שם מנות בשריות.

אם מזדמן לך להגיע לאיזור נתניה, באזה"ת החדש יש מפעל שוקולד בשם שוקונוי שככל הידוע לי הם כשרים (גם אם אין להם תעודה, הם לא פתוחים בשבת ובטח שאין שם בשר כלשהו).

אם תהיו גם מספיק נחמדים, תזכו לעשות סיבוב באיזור פס היצור ולקבל הסבר כיצד מייצרים את הפרלינים המעולים שלהם.

אה, והטראפלס שלהם הם הטובים ביותר שיצא לי אי פעם לטעום :mm_yeah:

***עריכה: כרגע הצצתי גם באתר שלהם ומצאתי שהם כשרים בהשגחת הרבנות***

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רוב (אם לא כל) המסעדות בסינמה-סיטי פתוחות בשבת ולכן גם לא כשרות.

כשר יש אולי ברמת-השרן הסמוכה, פלאפל או שווארמה :roll:

כל המסעדות בסינמה סיטי לא כשרות למעט השווארמה. וגם היא לא משהו.

ובכלל, להגיע למרכז מהצפון בשביל שווארמה? ועוד כמו שמציעים שם?

לא חסרות מסעדות טובות בסביבה, הבעיה היא שרובן מציעות מנות בשריות וגם מנות חלביות והן פתוחות בשבת, אני אישית לא מערבב בין בשר וחלב ולא אוכל חזיר או פירות ים , אבל סוג המסעדות שהצעתי מספיק טובות בשבילי.

אם גם בשבילכם אז אני יכול להציע לכם את בית הפנקייק, יש שם פנקייקים מעולים, הם נמצאים בתחנת דלק (נדמה לי של פז) כ2 3 ק"מ צפונה מהסינמה סיטי, פשוט לצאת מהסינמה לכיוון צפון ולהשאר על הנתיב הימיני.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...