Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פז'ו 205 , אכן הופכת את בעליה לאינדיאני ...

לא רק 205 ,אלה כל רכב צרפתי-לומדים להנות מהחסרון הזה.8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
הבנתי .

אז מישהו כבר הוציא אצלו את היוניט המקורי ..

אז איך נדלקת לו המנורה ?:roll:

עמית , באופן כללי , אם מפרקים את בית הטרמוסטט , ניתן לקחת אותו לכול בית מלאכה פשוט , שיקדח בו חור בקוטר של היוניט של השעון שקונים , וכך הבעיה נפתרת בקלות .

אבל זה רק במידה ובית הטרמוסטט מפורק ... לי אין כח לפרק אותו .

הנורה נדלקת משום מה , אין קשר ליוניט כי הקונקטור של הנורה לא מחובר אליו בכלל.

לגבי הקידוח, אני לא הייתי הולך עם זה כ"כ רחוק, מה יקרה אם השעון יתקלקל? תמיד עדיף לנסר את הפיז'ו כמה שפחות, כדי שיהיה אפשר לחזור למקורות, ובמקרה הזה- ליוניט המקורי.

חנן , למה המפתח הפתוח לא אמור להיות חוקי?

עכשיו כשאני חושב על זה , יכול להיות שפתחתי את זה עם רינג, אבל אני באמת לא רואה הבדל גדול, חוץ מזה שהרינג נוטה בזוית ,וזה קצת יותר נוח במקרה הזה.

בכל מקרה אני קצת אינדיאני לפעמים, מודה.:-D

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני ממש מפחד שבגלל שזה הולך כל כך קשה שההברגה תשבר או משהו בסגנון.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

הקונקטור האדום שלא מחובר לשום דבר קשור להצתה

יש אומרים ששייך לשריד של שעון טורים...לא יודע.

חבר את הסיגנל ליוניט המקורי על הטרמוסטט.

הוא מדליק שעון ועכשיו ייתן חיווי על טמ"פ(עשיתי את זה כבר פעמיים, אולי לא מדוייק לחלוטין כמו יוניט מקורי של השעון, אך קרוב למדי. הכי חשוב, שעם יש שינוי כל שהוא אתה שם לב לזה מיד!).אצלי הוא נותן קריאה של 5 מעלות נמוך יותר אני מניח.

אז מה.

אני יודע את התחום בו הוא אמור להיות וכל סטיה הכי קטנה מובחנת.

יש אפשרות להרכיב יוניט נוסף שהוא מקורי אך זה לא פשוט.

צריך את החלק בצלום.

חשוב מאוד ליצור לו ארקה לגוף הרכב.

מישום שיש חשיבות למגע גוף היוניט עם ה - של הרכב!!!

חלק זה מרכיבים על הצינור שיוצא מן הרדיאטור ומתחבר ליוניט.

יש לחתוך כ 6 ס"מ מהצינור.

ברכבי השני זה מורכב כך.

אני יצלם ויעלה זאת.

הקונקטור השחור לייד הקונקטור הירוק בצד הבלוק.

לחץ שמן גם הוא מדליק מנורה STOP אדומה.

63_1.jpg

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
הקונקטור השחור לייד הקונקטור הירוק בצד הבלוק.

לחץ שמן גם הוא מדליק מנורה STOP אדומה.

אבל אז רואים שמן בלוח המחוונים לא ?

אכן נראה לי שהקונקטור האדום לא ממש קשור לנורה האדומה של ה-STOP.

קיצר נראה לי שבכל זאת אצטרך להחליף את היוניט חום הלא מקורית שיש לי כרגע ברכב, ההתקנה שעשיתי מראה 10 מעלות יותר בערך, כשהשעון מראה 100 מעלות לערך הוונטה מתחילה לעבוד חזק (זה הגיוני אני מניח כי הברזל בוא נוגע כרגע היוניט חם יותר מהמים שזורמים בפנים).

בלי קשר היום המנורה נדלקה שוב, יש לציין שלפי השעון היא שוב לא נדלקה ללא שום הגיון, אבל בזכות השעון שמתי לב למשהו מוזר, יכול להיות שהטרמוסטט נתקע רק לפעמים ? שזה הסימן שהוא הולך לשבוק חיים ? או שזה או שהוא עובד או שלא ?

*עידכון שנזכרתי בו, עושה רושם שכשהמזגן דולק המאוררים לא רוצים לפעול על מהירות גבוהה, לפחות לא בנקודה הרגילה שלהם, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

שוב תודה על העזרה והתגובות כאן, נהייה ת'רד מעניין (פרס כספי למוצא את תפקיד הקונקטור האדום ! :) )

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

מוש

יוניט לחץ שמן , נמצא מתחת לסעפת פליטה .

האם הקונקטור השחור בתמונה הוא גם יוניט לחץ שמן ? יש שתיים ?

ודבר שני , על איזה צינור אתה מרכיב את החלק שצילמת ? הרי אין צינור שבו תקבל חיווי אמיתי , בצינור עליון יש טרמוסטט

בצינור תחתון יש חיבור ישיר לרדיאטור .

אין צינור שבו זורמים מים חמים כמו אלו שבמנוע באופן קבוע .

אם יש , אשמח אם תסביר לי איזה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

(פרס כספי למוצא את תפקיד הקונקטור האדום ! :) )

תתבונן שוב בתמונה שלוקי צילם את הרכב שלו,

הקונקטור האדום מתחבר גם אצלו וגם אצלי ליוניט חום המקורי, והוא מפעיל נורת חום מנוע גבוה +נורת סטופ.

נורת סטופ פועלת גם במקרים אחרים כמו תקלה בבלמים למשל.

אולי תעקוב אחרי החוט השחור שיוצא מהיוניט הלא מקורי שמורכב ברכב שלך ותראה לאן הוא מתחבר?

ואל תרשום שוב שהוא מתחבר ליוניט, את זה ניתן לראות, התכוונתי לאן הקצה השני שלו מחובר...

DSCN4097.JPG

פורסם

הקצה השני שלו מחובר בוודאות לשעון החום.

וזה שהקונקטור האדום מחובר ליוניט החום לא אומר הרבה, זה באותה מידה יכול לקבל נתוני טמפרטורה מהיוניט ולעזור למערכת ההזרקה לקבל נתונים כמו שמוש זרק כאן.

הרי אם וכאשר מדובר בקונקטור לנורת החום הרי איך לכל הרוחות היא נדלקת לי פעם בשבוע כשהיא לא מחוברת לכלום ??

ועדיין עמית ומוש אתם מקור מידע מדהי למכונית הזאת, נהנה לראות את הידע כאן על גבי הפורום, הלוואי והייתי יודע חצי על האוטו הזה כמוכם.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
אבל אז רואים שמן בלוח המחוונים לא ?

יכול להיות שהטרמוסטט נתקע רק לפעמים ? שזה הסימן שהוא הולך לשבוק חיים ? או שזה או שהוא עובד או שלא ?

איפה הוא ממוקם ואיך הוא נראה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
הקצה השני שלו מחובר בוודאות לשעון החום.

וזה שהקונקטור האדום מחובר ליוניט החום לא אומר הרבה, זה באותה מידה יכול לקבל נתוני טמפרטורה מהיוניט ולעזור למערכת ההזרקה לקבל נתונים כמו שמוש זרק כאן.

.

אם הקצה השני שלו מחובר לשעון החום שהתקינו אצלך בעבר, אז אני יכול להגיד לך ב 99 אחוז שהקונקטור האדום מתחבר ליוניט החום, כמו בפיזו של לוקי, וכמו בשלי.

תחשוב על זה בהגיון, הרגע אמרת לי שליוניט חום יש חיבור לשעון, כלומר הנורה לא מחוברת לשום יוניט, ז"א שהקונקטור האדום הוא של הנורה, ולא מחובר לכלום.

יכול להיות שבגלל שהקונקטור מנותק, הנורה נדלקת כי יש שם מנגנון שאמור לזהות ניתוק של הקונקטור ולהתריע לך שמשהו לא מחובר, או שפשוט הקונקטור נוגע בגוף כלשהו מידי פעם.

רשמת שזה לא אומר הרבה, לדעתי זה אומר המון, כי היוניט הזה בוודאות נוגע במים ומודד את הטמפ' שלהם, הקונקטור האדום מתחבר אליו, מה שאומר שנורת חום מנוע גבוה מושפעת מהיוניט ומהקונקטור האדום.

לגבי השאלה שלך עם הטרמוסטט, הוא נמצא בתוך הפלאנג' של הצינור העבה שנכנס לרדיאטור, ונמצא ממש בסמוך ליוניט חום מנוע שאליה מתחבר הקונקטור האדום ונראית בתמונה של לוקי.

פורסם

כדי להוסיף מידע חיוני לשרשור , וכדי שלחברים אחרים יהיה מידע כשהם עושים חיפוש :

היום החלפתי מי קירור בסיטרואן AX , מנוע זהה לזה של 205 , עכשיו שימו לב , בסיטרואן הזו , מנורת חום המנוע נדלקה מידי פעם , סתם כך , בלי כל קשר למצב הנסיעה , גם במישור , וגם בנסיעה קלה .

פרקתי את פלנג' המים ואת הטרמוסטט , ומה אני רואה ? הטרמוסטט נפתח ב-89 מעלות !

נסעתי למוסך שרודר , שם אמרו לי , שלמרות שבספרות לרכב זה צריך להיות טרמוסטט של מעלות 89 , אולם , בארץ צריך לשים טרמוסטט של 82 בלבד ! .

החלפנו מיד לטרמוסטט של 82 , ונראה מה יהיה .

KOM , יכול להיות שזה המצב אצלך ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...