Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בעקבות השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=174584

למרות שבסוף ההזמנה שונתה למזדה 3 בעקבות החלטה מלמעלה, הבעיה זהה -

בעקבות הורדת מחירי המס יוצא שמפסידים אלפי שקלים אם מזמינים עכשיו ולא בינואר! הרכב עדיין לא שולם כי הוא עוד לא הגיע לארץ ואני יודע שרק בשעת התשלום נסגר המחיר הסופי מבחינת מיסים וכו'.

השאלה היא מה לעשות?:roll: האם פשוט לדחות את קבלת הרכב עד ינואר? אם כן האם יהיו חייבים במזדה לתת לי את המחיר שיתנו ללקוח שמזמין בינואר?

אשמח לייעוצכם בנושא כי באמת חבל להפסיד כזה סכום משמעותי של כסף... ובכלל האם אף אחד לא יזמין עכשיו רכב חדש עד ינואר...??? לא הגיוני...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

בסוף 2006 היה אותו סיפור..!

בסביבות אוקטובר 06 התפרסמו כתבות בנושא הורדת המס,

מיד לאחר הכתבות, אנשים ביטלו/השהו הזמנות, דבר שאילץ את היבואנים

להקדים את הורדת המס ע"י הנחה נוספת ממחיר המחירון.

אם אני לא טועה, מאמצע נוב' 06, החלו רוב היבואנים במבצעי סוף השנה

שכללו גם את הורדת המס מראש..

שווה לחכות..

פורסם

אם אפשר- להמתין ולחכות, היבאונים (מטעמי רווח), ינסו למשוך את המחירים הישנים כלל האפשר!

מנסיון העבר, ככל שנתקרב למועד ההורדה המחירים ילכו והתקרבו למחירים החדשים!

אם לא ניתן לחכות ואתה תקוע ללא רכב, אין הגיון בלהמתין ולחסוך (מקסימום 4000 ש"ח).

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אין סיבה שאיש מכירות במאזדה יומר לך חכה חודש אז נוריד את המחיר.זה לא משתלם לו.עד דצמבר בטוח שיורידו בערך דומה ל4 אחוז שיורד בינואר.פשוט אף אחד לא יקנה.לכן אם אתה מסוגל לחכות חודש(אולי קצת יותר),חודש וחצי למען ה4 אלף תחכה.אם אתה לחוץ על האוטו כרגע ואינך יכול בלעדיו אז על מה הדיבור?תקנה עכשיו וזהו.

פורסם

האמת אני לא כל כך לחוץ, אפשר להסתדר - בתנאי שזה שווה את זה...

כמו כן אם יציעו לי במקום תוספות בחינם אז אני ישקול לקחת את הרכב במחיר הנוכחי... אבל לא מציעים כלום :(

מישהו יכול להגיד לי כמה ייצא בפועל ההנחה? מדובר במחיר כיום של 122K...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...