Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי מאזדה 323F לאחר פגיעת קורת אורך ורוחב קדמית ,יש סטיות של 4\2 ס"מ בערך, הפגיעה בקצה הקדמי ימני, אני מחפש מוסך מקצועי טוב ואמין , עדיפות למוסך עם מיכשור חדיש ומתקדם לתיקוני שלדה.

פורסם

פחחות אפריים, אזור התעשיה הישן של נתניה, תתקשר לשם (144)

1.שירות מעולה, אדם אדיב ומיקצועי.

2.מכשור מתקדם, עפ מה שזכור לי שהייתי שם יש לו מיכשור לייזר, ואם אני לא זוכר טוב בכל אופן זה היה ציוד שניראה מיקצועי מאוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אגב, גם מכסיקו הצמיגים הוא טוב לצמיגים אם מישהו לא מחפש להיתרחק מנתניה

בכל אופן הוא ביקש יישור שילדה ולא כיוון פרונט

פורסם

הייתי במוסך מקסיקו בנתניה ולפי דבריו של אחד הבעלים במקום נאמר לי שהם לא מעוניינים לתקן את המכה כיוון שהם לא מתעסקים עם רכבים פרטיים ושהם מבצעים תיקוני שלדה למשאיות רכבי שטח וכו", אני גר בחדרה, הייתי גם במוקד הרכב (הנטר פרונט) בחיפה אבל שם קפצו מעל הפופיק וביקשו לא פחות מ-3300 לפני מע"מ וחלקים אם צריך.

מחר ב"ה ננסה את ההמלצה של gsi16v , חשוב לי שהעבודה תהיה יעילה וזריזה כלומר שבאותו יום שאני מכניס את הרכב למוסך באותו היום אני גם מקבל אותו, אין לי רכב חלופי ואני לא מערב ביטוח, הכל באופן פרטי ובמימון מלא מכיסי.

פורסם
אגב, גם מכסיקו הצמיגים הוא טוב לצמיגים אם מישהו לא מחפש להיתרחק מנתניה

בכל אופן הוא ביקש יישור שילדה ולא כיוון פרונט

מקסיקו של הצמיגים הוא מצויין לתיקון פנצ'רים ולייעוץ ברכישת צמיגים. מאוד מקצועי ואדיב.

לצערי המחירים שלו לא מציאותים והוא לא מחזיק מבחר של צמיגים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מקסיקו של הצמיגים הוא מצויין לתיקון פנצ'רים ולייעוץ ברכישת צמיגים. מאוד מקצועי ואדיב.

לצערי המחירים שלו לא מציאותים והוא לא מחזיק מבחר של צמיגים.

מחזק כל מילה. יקר בצורה לא הגיונית ביחס למקומות טובים אחרים, למרות המקצועיות הוא לא משתלם.

ומוסך מקסיקו (בבעלות אותו אדם אגב) טעה לי באבחון תקלת בלמים, מאז אני לא חוזר לשם, זה מסוכן מדי לטעמי.

פורסם

לגבי מכסיקו צמיגים, צריך להבין שהוא לא יבואן או מקורב ליבואן וכמו כל חנות בעמדתו הוא צריך להרויח משהו בפער התיווח

המחירים אמנם יותר גבוהים מאנטון או פורטל אבל אם אדם מהאיזור לא ירצה לבזבז שעה נסיעה הלוך וחזור לתל אביב והוא לא מחפש צמיגי ג'מקאנות לרכב המשפחתי שלו אז זה עלול להישתלם לו לשלם מעט יותר.

בכל אופן, יחסית לנתניה הוא זול (ובישביל הרקורד, הוא מכר לי ג'אנט בודד משומש של VR6 במצב חדש ב 100 שקלים בלבד)

• תוכן חדש...