Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה נמאס לי מעצמי ומאחרים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן חזרתי מסיבוב בראלי,

נסעתי עם אחותי הקטנה בת 12.

בחור די מבוגר עם פיאט בראבו עקף אותי מימין כדי לשאול אם אני מוכר?!

בחור עם 106 ראלי עצר נתיב שלם,כשאני מאחוריו וסימן לי לעקוף אותו,עברתי לימיני ופתאום מה?

"אחי,רוצה פתיחות?"

לא,תודה.

ד.א

עם הבמוו 316 87 שהייתה לי,המצב היה הרבה יותר חמור.

או לפחות פה באשדוד,באשקלון היה יותר נפוץ להעצר על ידי שוטר 4 פעמים על אותו כביש ראשי.

אנחנו ממש נופלים לתוך הסטיגמות שאנחנו שונאים?!

אהה ודרך אגב אותו בחור עם ראלי שלא רציתי לעשות פתיחות אתו,ולא כי אני יפה נפש פשוט לא בא לי .

הזכיר לציין בפניי "סתם טרנטה אחי.."

ממתי הכביש הוא פאב היכרויות?

תנו לי ליסוע בשקט ולהגיע בשקט לאן שאני צריך.

כמובן שהערב נגמר בזה שמרוב עצבים שרפתי את המושב :x עם הסיגריה.

בקיצור,

תנו לי לאנטיס וליסוע בשקט בלי שיציקו לי.

פורסם

רק חבל שאתה נוסע עם אחותך הקטנה ברכב ללא טסט וביטוח.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תגיד שפשוט רצית להודיע לכולם שיש לך ראלי... :wink:

תנסה לנסוע על S2000 יום אחד, או על אימפרזה GT. עזוב את זה, יום אחד על אלפא GT הספיק לי.

ולמה אתה נוסע בלי טסט וביטוח ?!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי הבמוו, אני ארשה לעצמי לחלוק על דבריך, כמי שמכר לך את הרכב והגיע איתו לכל פינה של ארץ ישראל, כולל הרבה מאוד הסתובבויות ביפו (בית הסולטן, איזור יפת, אבולפיה), לעולם לא אמרו לי משהו, מקסימום היה איזה מבט כבוד, לא יותר מזה.

בוולקן היה לי מספר פעמים סימני לחיצה, מיותר לציין כאשר החלטתי ללחוץ זה היה עם דברים שלא יעמדו איתי, כדי לא לעשות צחוק.

חוצמזה, לא נעים לאמר, אבל באמת טרנטה, זה 205 לכל הרוחות, עם מנוע 1300, ה205 של ידידה שלי (דגם הנצח) עם 1400 לא סוחבת בגרוש, אז 1300 זה יותר קטן פחות סוחב, חוץ מהגג שמש ? הייתי צובע את האוטו בספרי כחול ואתה כבר יודע את הדרך לים די טוב.

;)

כמובן שהכל בציניות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הבנאדם נוסע בלי טסט וביטוח - ואתה חושב שזה מה שמפריע לו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מדוייק, הוא נוסע בלי טסט וביטוח, מעשן באוטו ליד אחותו בת ה 12 ורוצה לימכור את האוטו והדבר היחיד שמפריע לו זה שאנשים מתעניינים ברכב וביכולות שלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דייייי

זה מה שמפריע לך בחיים?

שמישהו רצה ללחוץ איתך וכשלא הסכמת זרק "זו סתם טרנטה"?

מחר כבר לא תזכור שזה קרה,בשביל זה להתעצבן?

אני חושב שאתה קצת חי בסרט - כי לנסוע בלי ביטוח וטסט עם אחותך הקטנה הרבה יותר משמעותי מזה

"נמאס לי לחיות..." תחשוב כמה אנשים שאין להם בית ומיטה לישון עליה בכלל מקנאים בך

צא מהסרט ותבין מה חשוב ומה לא ומשם תתפתח

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מר 777,

אני סתם סיפרתי חוויה.

אגב ביטוח חובה יש.

וגם צד ג' אם זה מסקרן מישו.

חוץ מזה,בתור אחד שבילה כמעט חודש בתוך אוטו - אל תספר לי מה חשוב בחיים :wink:

פורסם
לגבי הבמוו, אני ארשה לעצמי לחלוק על דבריך, כמי שמכר לך את הרכב והגיע איתו לכל פינה של ארץ ישראל, כולל הרבה מאוד הסתובבויות ביפו (בית הסולטן, איזור יפת, אבולפיה), לעולם לא אמרו לי משהו, מקסימום היה איזה מבט כבוד, לא יותר מזה.

בוולקן היה לי מספר פעמים סימני לחיצה, מיותר לציין כאשר החלטתי ללחוץ זה היה עם דברים שלא יעמדו איתי, כדי לא לעשות צחוק.

חוצמזה, לא נעים לאמר, אבל באמת טרנטה, זה 205 לכל הרוחות, עם מנוע 1300, ה205 של ידידה שלי (דגם הנצח) עם 1400 לא סוחבת בגרוש, אז 1300 זה יותר קטן פחות סוחב, חוץ מהגג שמש ? הייתי צובע את האוטו בספרי כחול ואתה כבר יודע את הדרך לים די טוב.

;)

כמובן שהכל בציניות.

מבט כבוד? מי ישמע, כולה בימר עתיקה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
מבט כבוד? מי ישמע, כולה בימר עתיקה...

זה בסדר,גם כשאני רואה אלפא סוד עתיקה יש מבט כבוד.

וכשאני רואה אקסנט ליסינג אז מבט בחילה :wink:

• תוכן חדש...