Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני "עלאק"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עברתי ביום שישי בערב בנמיר ומה שהיה שם זו פשוט הפקרות.

אימפרזות, פורשים, 106 ומשופרות מכל הסוגים "חנו" בנתיב הימני בשני הצדדים תוך שהם מסכנים את עצמם ומפריעים לתנועה.

חשוב לציין שאין לי בעיה עם לחיצות ואפילו השתתפתי בכמה פעם, אבל לחסום ככה כביש ציבורי ולהשתולל (MR2 שהייתה לפני חתכה לטור בצורה מסוכנת) זה פשוט לא לעניין.

חבל שבאמת כבר לא נפגשים במקום מסודר כמו רידינג או תל ברוך.

זה יכול להיות יותר בטוח.

זה מתחיל בפגישות מצומצמות של 4 - 5 מכוניות, מגיעים לכביש וב-2 דקות סוגרים את הסיפור אף אחד לא רואה ולא שומע, רק מי שצריך. הבעיה התחילה שכל הנספחים גילו לאן כל פעם נעלמים אותם אנשים ומה שנוצר זה טריבונה מאולתרת על השיחים בנמיר כשהמכוניות חוסמות את הכביש לדקות ארוכות בתקווה שאולי יקרה משהוא, מה שבסוף גם לא קורה בגלל כל הבלגאן...

זה מה שקורה תמיד ומה שיקרה תמיד, שקט לחודש חודשיים ואז מתגלה המקום ומתחיל הבלגאן... בגלל זה היום רוב האקשן באמצע השבוע בשעות הקטנות של הלילה בקבוצות מצומצמות והנה אף אחד לא שומע ולא יודע (וטוב שכך).

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה אתם מתייחסים לכתבה הזאת?

מובן שזה נכתב רק כדי לעורר את העניין של הקוראים.

כמו שכבר נאמר פה,רוב הדברים לא נכונים או בדיוניים.

זו חצי מהבעייה.

כל הקוראים, רובם מבוגרים, רובם המכריע לא מתעניינים באיך המכונית שלהם יכולה לטוס וכמה מהר אפשר לקחת סיבוב, אנשים שפויים מן היישוב, קוראים את הבולש*ט הזה, וחושבים להם שהמדינה השתגעה לגמרי.

זה עוד יוביל ללחץ ציבורי על המשטרע לעשות עוד פוזות ופלאברות על ה"רוצחים" שמעיזים בחוצפתם לנהוג קצת מעל המותר.

הכותבת ראתה כנראה לאחרונה את מהיר ועצבני, מה שהיא תיארה בפסקה הפותחת נלקח ישר משם.

זה חוסר אחריות מצידה לכתוב בצורה מגמתית שכזו, בלי לבדוק ולוודא את העובדות האמיתיות(קיפ?!?! WTF?! ועוד מוברח במכולות?!), והאמת שאני מנסה למצוא גם משהוא להגיד על מי שאישר לכתבה הזו לראות אור, אבל ללא הצלחה.

הוא לא יכל לדעת שהכותבת כל כך מטומטמת, או שלא יכל לוודא את העובדות בעצמו, או שסמך עליה לוודא בעצמה את העובדות.

בכל מקרה...

בושה שה"דבר" הזה מצא את דרכו לעיתון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני חושב שדרך נמיר בשעות אחה"צ זה לא בדיוק מקום שומם וממש לא המקום לתחרויות.

שכחת לציין את כל הילדים על הדשא ועל השוליים.

בכל מקרה, זו הוכחה שהמשטרה מעלימה עין- אי אפשר לפספס את הרייסים האלה שנעשים בגלוי, בשעות האור וכשרעמי האגזוזים הבלתי פוסקים נשמעים היטב באזור רמת אביב.

פורסם

רק העניין עם ה"קיפ" - מראה שהרבה שם הגיע משמועות ומחוסר ידע.

זה הדימוי שנוצר לחובבי המוטוריקה בעל כורחם בעיני קוראים תמימים שבטוחים שהנאמר בעיתון אמת.

פורסם

אני חושב שהצלחתי לפצח את תעלומת ה"קיפ". :idea:

כנראה שמדובר בקיט שיפורים שכולל בתוכו צ'יפ שהופך את האוטו לרוצחטטט!!!!11 :twisted:

מי אמר שכבר אין בידור איכותי בסופ"ש... :screwy:

פורסם
אני דווקא חושב שיש יותר

348 וGTO של ראובן

F430 אדומה מהרצליה עם מספר זר

ואני בטוח שעוד כמה מסתובבות להן...:wink:

308 GTB

308 GTS

360 ספיידר

GTO לא הייתה ואין.

מה לעשות שכשנותנים לבנאדם שבא בגישת אנטי לכתוב על נושא שכזה, יוצא בליל של שטויות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תת רמה.

חד וחלק, כתבה ברמה עיתואית נמוכה.

מה דין שמיטה להר סיני? מה הקשר בין אופנוענים ומכוניות? ועוד המילון השגוי.

אבוי לנו:-(

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...