Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני "עלאק"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטעים נבחרים מהיצירה:

קיפ אולי התכוונתם ל"קיט"?

ערכת שיפורים לכלי שמחירה יכול להגיע לאלפי דולרים. אפשר להזמין באינטרנט אך יש שמבריחים במכולות.

צבים

חליפות משוריינות לאופנוענים, המדמות אותם לצבי נינג'ה בשריון. למה נינג'ה? זה פשוט מדמה שריון, כאילו דה...

רוצחים אמיתיים

מכוניות משופרות, מגיעות עד 300 קמ"ש. הפייבוריטים: הונדות, לנצ'יה תמה, קורבטים.

טוב, ברצינות... איזה תמה? יש סה"כ כמה עשרות כאלה בארץ, מתוכן אולי 2 משופרות ועם נטייה ספורטיבית כלשהי.

בשישי אחר הצהריים... מתאספים בעלי רכבי אספנות ומציגים לראווה את הכלים - חיפושיות, מוסטנגים, דודג'ים וכל מה

שמריח שנות ה-70 ומטה, במופע חשפנות נועז ומגרה. נשמע כמו תכנית על הוט רודים ב-ESPN. מה עם הפיאטים, ה-MGB,

המרצדסים, האופלים, הטריאומפים וכל שאר התוצרת האירופית? זה לא מפגש הפורום של Fuel Slut, סה"כ מועדון ה-5.

"האמיצים בורחים", מתהדר אחד היפים והאמיצים. ללא פרשנות...

המתמודדים חנוטים ב"חליפות צבים" - מדי מרוץ מיוחדים הכוללים שריון, קסדות וכפפות... זה נקרא ציוד מיגון בסיסי, סטיופיד!

בקיצור, כתבה מגמתית, ילדותית ומנותקת לגמרי מהמציאות. נראה כמו נסיון נואש של כתבת עלומת שם וחסרת כישרון להשיג

דריסת רגל בזירת העיתונות הארצית, ע"י שימוש בסטריאוטיפים שחוקים והיטפלות למיעוט זעום של נהגים שכולם אוהבים לשנוא.

...Stupid Bitch

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתם מתייחסים לכתבה הזאת?

מובן שזה נכתב רק כדי לעורר את העניין של הקוראים.

כמו שכבר נאמר פה,רוב הדברים לא נכונים או בדיוניים.

הנוסח של הכתבה ממש כמו סיפור שמטרתו למשוך קוראים.

נ.ב.

קיפ?:lol:

פורסם

וואוו, איזו כתבה מזלזלת וחסרת כל מחקר בסיס קודם.

אבל היי, אומרים שאין דבר כזה פרסום רע! :ok:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

"מיצובישי אבולושן, סובארו STI , רנו קליאו, מאזדה מיאטה, פיג'ו ראלי 106, ניסאן 350Z, פרארי, פורשה ואפילו מאזדה 3 אוטומטית היא לא פראיירית"

חחחחחחחח....יש בכלל פרארי בארץ????איפה!??!?!?אני בא לראות :shock: אגב,מת לראות את המזדה לא פראיירית VS ניסאן Z350 :evil:

Shift happens!:roll:

פורסם
יש פרארי בארץ. יש שתיים, למעשה.

תודה על העידכון,עד אחשיו חייתי בסרט שלא מאשרים להם אפילו יבוא אישי

Shift happens!:roll:

פורסם

כאספנות אתה יכול להביא כמעט כל רכב שבא לך בעקרון (למעט רפליקות ולמיניהן למשל, ובתנאי שהוא עונה על ההגבלות והתנאים המוצבים - אם בא לך לקרוא עוד כנס לפורום אספנות).

הייתה עד לפני כמה זמן בארץ גם 328 חדשה (אם אני לא טועה בקשר לדגם, אין לי מושג אם היא עדיין בארץ) שלפי השמועות הייתה שייכת למנכ"ל פיאט בארץ, שהביא אותה לשימושו האישי - גם היא, נראתה עם מספר ישראלי כשר למהדרין כמו שאומרים :-P

ובכלל - אם יש לך מספיק כסף, אז יש לך גם מספיק קשרים, ואז השמיים הם הגבול ותוכל להביא לארץ כל דבר שתרצה:|

בישראל, כמו בכל העולם, לאנשים רגילים כמונו אין את אותן אפשרויות שיש לאנשים מהאלפיון העליון - רק שכאן הבירוקרטיה קצת יותר סלחנית כלפיהם :-D:roll:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני לא בדעה שאין דבר כזה פרסום שלילי...יש דיבורים מלוכלכים שאף בר דעת לא מתייחס ויש עיסה שלמה של בולשיט שזה מה שכתוב\מחורטט בכתבה(?) הזו.

לקחה תמונות של ראלי חיברה אותם עם MDC , שכחה להגיד שכל מה שקשור ל"מסלולים" ול"אלטרנתיבי" ול"דרייב ארט" הוא חוקי וכשר למהדרין - כנ"ל גם המפגשים העצלים משהו של מועדון ה5 ודומיו- ככה שחוץ מתשוקה טהורה לענף, אין פה שום דבר שקשור לילדים עם מונדאו של אבא\גיצים שמתעופפים וקירות מוות.

אני רואה שתי אופציות:

1) להזמין את הגברת הלא מפותחת מוטורית לכמה אירועים מטורבתים , שתראה איזה חומר אנושי רץ שם וכמה אנחנו יורקים דם כדי לשמור על הסדר\בטיחות של האירועים הללו - כנ"ל מה זה תורם לבטיחות בכבישים(אולי לעשות לה סיבוב עם הדוקטור?)

2) להתאגד ולתת לעיתון מכתב חריף או תביעה דיבה יצוגית שיכלול את כל עמותות הנהגים והרכבים הקיימות(נשמע טוב) ככה גם נקבל חשיפה תקשורתית חיובית(מישהו אמר צוקרמן?)

אני רואה בזה העלבה אישית ויריקה בפרצוף על כל מה שהפורום הזה ודומיו מנסים לעשות כבר שנים - shame on you morris!

פורסם
יש פרארי בארץ. יש שתיים, למעשה.:

אני דווקא חושב שיש יותר

348 וGTO של ראובן

F430 אדומה מהרצליה עם מספר זר

ואני בטוח שעוד כמה מסתובבות להן...:wink:

פורסם

לא יצא לי לקרוא את הכתבה וגם הקישור שהעלו פה לא עובד...

אך לפי מה שניראה באמת שהקצינו שמה מאוד.

כרגיל אנשים תבינו העיתונות זהו גוף שתמיד בא ומקצין דברים...

מזה הם חיים הם מנפחים הכל כי גם ככה זה הביקוש שמגיע מהאזרחים במדינה, רוב הגדול צמא ל-"דם" ..

אם יש סיפור שהוא טוב...

זה לא מעניין..

אם יש סיפור שהוא רע.. מכוער עם הרבה הגזמות ניפוחים ודברים שמוציאים שם רע למקרה המסופר בסיפור זה מה שהאזרחים נתפסים עליו וזה מה שהם זוכרים. לצערנו ככה זה בישראל.

פה נושא התאונות דרכים הוא בכותרות זמן רב מנסים למנוע אותו אך לא בדרכים הנכונות ומאז ומתמיד האשימו חלקית את חובבי הספורט המוטורי והמפגשים בתאונות הדרכים והיו לא מעט כתבות על כך ומבצעי פשיטות במפגשים למטרת הורדת כלי מסוכנים ולא חוקיים מהכביש.

לפני כחודש וחצי כשהייתי במפגש באוניברסיטה.. עמדתי מחוץ למתחם..

ושמעתי איזה 2 זוגות בשנות ה-50 לחייהם, עמדו מעברו השני של הכביש והתווכחו על כל המהומה שהולך להם ברחוב.. ואז אחת מהנשים הררימה טלפון לגוף שאני לא יודע מי היה בצד השני ואמרה:" אני גרה מול האוניברסיטה בת"א .. ובכל יום שישי מגיעים לפה אנשים וכלי רכביהם לחניתה של האוניברסיטה מתקהלים.. ועושים הרבה רעש, רובם בעלי מכוניות ספורט מרעישות במיוחד, אנו השכנים נמאס לנו כבר הם כל הזמן מרעישים עושים חרקות ומתחרים פה ברחוב וזה פשוט בלתי נסבל" .. ועוד כמה שטויות שהיא אמרה שכבר לא שמעתיכי לא היה נעים להידחף יותר מדי לשיחה שלהם ..

קיצור הכתבה הזו באה לרצות את אותם אנשים שבעצם אכל מי שמגיע לשמה מפריע להם..

ובכל עיר יש את זה רכבים רועשים ולא תמיד אלו מפלצות עתירות סוסים אלא סתם אונו,סיוויק,קורולות,/מאזדות או סתם סובארו או לאנסר עם אגזוז מרעיש ( או מדי פעם איזה בעל משפחה שלא שם לב שיש לו חור עצבני בצנרת או בדוד)

אם ניתן אני חושב שצריך לפנות במאורגן את העיתון ובעצם לבוא ולהכין כתבה שתהווה קונטרה לכתבה הזו. ולהראות מהצד שלנו מה קורה ואיך קורה ..

ולהראות שאנו כמו אותם ילדים קטנים שגרים איזה שכונה שאין לה מגרש כדורגל ורוצים לשחק כדורגל נואשות אז משחקים באמצע הכביש ובועטים על רכבי השכנים, חלונות השכנים או סתם על הקיר.. ומפריעים.. ומתי שהוא אחרי תלונות רבות נבנה איזה מגרש כדורגל וכך השקט מגיע לשכונה .

אותו דבר מגזר זה של חובבי הספורט המוטורי מחכים ליו םשבוא יקום אותו מגרש שיקח את הרעש מהשכונה או מהכביש הציבורי למקום שקט ומבודד משאר הציבור כדי שגם לא יסכנו אותם בכבישים וגם לא יהיה רעש בשכונות יותר.

בברכה עומרי

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אנשים מקובעים ולא מחוברים למציאות שצריך להוריד אותם לאדמה עם טיל נ"מ.

בורים אמיתיים שבלי בושה מפגינים את הדביליות שלהם בעיתון הכי מוביל במדינה.

עם מוזר שהולך שולל אחרי גוש השטויות הזה.

ונהגים תמימים כמוני שסובלים מזה.

פורסם

חחחחחחחח....יש בכלל פרארי בארץ????איפה!??!?!?אני בא לראות :shock:

חח פחח, אז אתה בא לראות?¿¿¿ :shock2: זה שם...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עברתי ביום שישי בערב בנמיר ומה שהיה שם זו פשוט הפקרות.

אימפרזות, פורשים, 106 ומשופרות מכל הסוגים "חנו" בנתיב הימני בשני הצדדים תוך שהם מסכנים את עצמם ומפריעים לתנועה.

חשוב לציין שאין לי בעיה עם לחיצות ואפילו השתתפתי בכמה פעם, אבל לחסום ככה כביש ציבורי ולהשתולל (MR2 שהייתה לפני חתכה לטור בצורה מסוכנת) זה פשוט לא לעניין.

חבל שבאמת כבר לא נפגשים במקום מסודר כמו רידינג או תל ברוך.

זה יכול להיות יותר בטוח.

5700 סל"ד מקסימום

• תוכן חדש...