Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי הרכב עבר טיפול לאחרונה?

האם בדקת על מפלס ישר?

האם אתה בטוח איך קוראים את המדיד?

מתי פעם אחרונה בדקת שמן?

יש מס' אפשרויות להעלמות שמן.

אני מציע לך לעשות דבר כזה:

1. אם הרכב ביצע טיפל לאחרונה, אז ייתכן ולא הדיקו טוב את המסנן ויש נזילה, או שלא מילאו מספיק שמן.

2. אם הרכב לא עבר טיפול כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא בדקת שמן, אז תיתכן העלמות שמן מסויימת.

3. במשך כמה ימים, בבוקר, או אחרי חנייה ארוכה, תחפש סימני שמן מתחת למנוע. אם אתה חונה בצידי כביש, אז כנראה שהרצפה מאוד מלוכלכת ולא תדע מה שלך ומה לא, תשים קרטון מתחת למנוע ותבדוק בבוקר האם יש עליו סימני שמן.

4. תמלא שמן, מאותו סוג שמילאו לך בטיפול האחרון, אם אתה לא יודע איזה סוג זה, גש למוסך שירוקנו הכל ותמלא מחדש.

על הדרך תקפיד שיחליפו את הבורג והשייבה לחדשים ותחליף גם פילטר, עם עדיפות גבוהה לאחד מקורי.

אם אתה יודע איזה שמן יש לך, תמלא כמה שצריך ותעקוב אחרי המפלס במשך כמה ימים.

5. אם אתה רוצה ראש שקט לגמרי, תקפוץ למוסך שירימו את הרכב על ליפט ויחפשו נזילות כלשהן.

פורסם

האם הרכב עבר החלפת טיימינג ומחזירי שמן ?אם לא הגיע הזמן.

ככל הנראה יש לך נזילה והמקום ההגיוני ביותר שאני יכול לחשוב עליו כרגע,הוא מחזירי השמן של הטיימינג שיש להחליפם יחד עם הרצועה,המותחנים,מיסב מותח ושאר הירקות שלהם.

אין קשר בין קילומטר'ז להחלפת הטיימינג,פשוט עברו כמעט 5 שנים -גם הרצועה שלך יבשה בסבירות גבוהה ולפני שתיקרע וילך לך מינימום ראש תתקן את זה על הדרך וגם תפתור את בעיית הנזילה ממחזירי השמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם אתה מבין במכונאות רכב אז צריכה של 0.5 ליטר ל-11K ק"מ זה מצויין.

אם - 1/3 מהכמות המקורית נשארה , ז.א שנעלמו 2/3 . נראה לי שיש כאן בכל זאת בעיה.

לא מכיר את הרכב אבל לא מסתדר לי החישוב שמדובר פה בצריכה של 0.5 ליטר ל 11K קמ.

פורסם

לא מדובר ב1/3 שמן שנשאר בכלליות.

מדובר בבדיקה על המדיד - שבו הכמות בין המקסימום למינימום היא ליטר שמן.

אם ניקח בחשבון שהרכב לא עמד על משטח ישר כפלס וגם שהשואל לא מדד עם סרגל את המרחקים, הרי שמרק צודק.

וצריכה של כ חצי ליטר שמן למרחק הזה היא מצויינת.

• תוכן חדש...