Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרקוס גרונהולם, נהג הראלי שמוביל את אליפות העולם כרגע בהפרש של 10 נק' וזכה בעבר כבר ב-2 אליפויות עולם במדי פיג'ו הודיע היום כי בסוף עונת הראלי הנוכחית הוא פורש מנהיגה באליפות העולם בראלי.

גרונהולם שהחל את דרכו בראלי בשנת 1989 ורק בשנת 2000 קיבל חוזה בקבוצה רשמית זכה באליפות העולם הראשונה שלו, במדי פיג'ו כמובן בשנת 2002 המשיך לתואר נוסף, שוב במדי הקבוצה הצרפתית.

גרונהולם זכה כבר ב-30 נצחונות ב-WRC .

גרונהולם הודיע שהפרישה מגיעה בזמן מתאים מצידו, כשהוא עדיין בשיא כוחו ואחת הסיבות לפרישה היא לאפשר לנהגי ראלי צעירים, בעיקר לנהגי ראלי פינים לתפוס מקום בקבוצת צמרת, פורד, אליה הצטרף לפני שנתיים.

גם הנווט של גרונהולם, ראוטינן, הודיע כי הוא פורש מעולם הראלי הפעיל וכי הוא לא רואה את עצמו יושב ליד נהג אחר באליפות.

דובי

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

יש הימורים על יורש?!

אני מהמר על פטר.. :lol:

נ.ב: כל הכבוד למרקוס, לתת במה לצעירים זה מעלה גדולה מאוד, במיחוד כשאין הרבה קבוצות רשמיות והספורט הזה מובל ע"י 2 קבוצות דומיננטיות בלבד.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

כמה שהוא יחסר לראלי. סגנון נהיגה שונה, אגרסיבי ועם ניחוח של בלמים שרופים.

לדעתי היחיד שהיה אגרסיבי כמוהו בנהיגה ובלתת SHOW זה קולין מק-ריי. הוא הוסיף צבע לתחרות שבה לא היה מקום שני. רצון לנצח בכל מחיר. תענוג לראות כצופה וכצלם

68691473.PLRL3Z4L.IMG_1406.JPG

את התמונה הזו צילמתי בראלי טורקיה לפני 11 חודשים גרונהולם מגיע על הצד עם ריח בלמים שלאף אחד שעבר שם קודם לא היה. תענוג לראות.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

לטבלה והירבונן יהוו נבחרת מצוינת, אבל אני חושב שתנו להירבונן שנה שנתיים והוא דווקא יהיה זה שיזרח. רק הזמן ידבר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השאלה היא לא מי היורש אלא מי יקבל את הכסא של הפורד הנוספת...כך אני לפחות הבנתי זאת ולכן יארי-מאטי הוא הכוכב העולה החדש מבית גידולו של מלקולם ווילסון, כמו הירבונן בזמנו.

מה שמפתיע הוא שסוזוקי, שהציגו את המכונית לאחרונה החליטו ללכת על שני נהגים "לא כוכבים" בכדי להריץ אץ המכוניות ב-2 הארועים בהם הם מתכוונים להריץ את ה-SX4 החדשה.

הייתי מעדיף שיתחילו להריץ נהג צעיר אחד ולו רק בשביל העתיד, שלו, שלהם ושל הספורט בכלל.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

רוני, לדעתי עכשיו זה הזמן לטוס לשם ולהציג בפניהם את גביעי הMDC שלך! :-D

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...