Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי השבוע שפריצרים לוישרים חדשים עם נורות לדים, אולי מישהו לאיפה אני מחבר אותם על מנת שיאירו כאשר אני מדליק אורות דרך? יש צורך לנתק מינוס מצבר לפני (הסיבה שאני שואל בגלל שלא בא לי לחבר את הנורות ואז לחבר את הקוטב השלילי ואז לראות שזה לא ידלוק ולנתק שוב, ולחזור על זה) ?

פורסם

הדרכה אני לא אתן לך מהסיבה שאני לא מבין בזה כלום, אבל רק רציתי להסב את תשומת לבך לכך שהדבר אינו חוקי ואם שוטר או בוחן תנועה יעצור אותך, באפשרותו לדרוש ממך לפרק את זה בו במקום וכן לקנוס אותך.

שים לב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נסעתי עם אורות כאלה כמה שנים טובות, הבאתי אותם מאוקראינה ב1$.

אני חיברתי את שני השפריצונים לחיווט של מנורת החנייה הימנית שלי. וכך כאשר הדלקתי את האור נדלקו המנורות.

וזה באמת לא חוקי, אין לי מושג מה הבעיה של המשטרה אם זה אבל פעם אחת עצרו אותי ואמר לי שאם אני לא רוצה בעיות עדיף שאני יוריד את זה איך שאני מגיע הביתה, המזל שלי שהיה אחד שבור אז אמרתי לו כן כן הנה הוא כבר שבור ואני מתכוון להחליף אותם, כי אם הייתי מתווכח זה היה נגמר בדוח כמינימום.

:-) just smile
פורסם

זה לא בעיה לחבר אותם ביכלל..

חבר אותם למנורת החנייה אחת מהם וזהו..

אם אתה רוצה כמו שאתה אומר אז תימצא את החוטים של האורות דרך יש שם 3 חוטים בשקע של הפנס, תנתק את הקונקטור של המנורה ואז תשים את בידית של האורות על אור דרך ואז תיבדוק עם רב מודד איזה מ 3 החוטים יש בו מתח..

לא חיב לנתק את המצבר לפני אבל אם תעשב קצר בטעות אז תהיה בבעיה..

אם תחבר את הלד הפוך לא יקרה כלום והוא לא ידלק אבל את תקצר את החוטים תהיה בבעייה...

תעבוד בזהירות ותחבר אותם לחוטים של הקונקטור של ההמנורה.

פורסם

אפשר לחבר לפיוז של האורות במקום לחבר לשקע של הפנס.

את שעון החום שלי חיברתי לפיוז של הרדיו כדי שיעבוד רק עם סוויץ' פתוח.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בדיוק עכשיו חזרתי מהרכב, קודם כל תודה על התגובות.

בקשר לנושא החוקיות לא ידעתי שזה לא חוקי זה 1.

2 - האמת שזה די דראק, ההברגה של השפריצר היא מפלסטיק והיא די דפוקה, ב1 זה נתפס, בשני זה רופף קיצר סתם חארטה. החלטתי שאני מחזיר את זה לחנות ואני אביא רגילים וזהו, חוץ מזה עכשיו רק קניתי את האוטו והכול מקורי ובמצב טיפ טופ ולא בא לי להוסיף כל מיני שטויות, ולשחק עם החשמל.

• תוכן חדש...