Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, פלאפון היא אחלה רשת עם אחלה שירות ואחלה מחירים.

הבעייה - מכשירים לא משהו בכלל, וזו בעיקר הסיבה שעברתי לאורנג'.

אם אתה מסתדר עם המכשירים שלהם - אתה תהיה מרוצה מעל ומעבר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תנחומיי....

התחתנת ל3 שנים עם החברה בעלת המכשירים הנחותים בשוק.

לא כל אחד מסתכל על המכשירים שהחברה מציעה אלא הרבה מעבר לזה.

סה"כ כל מכשיר סלולרי חדש הוא צעצוע לכמה שבועות עד שאתה משתמש בסוף בSEND והEND.

ניב

לא חותם

פורסם

נראה שהכל כבר נאמר לפניי, למעט דבר אחד.

בעקבות תכנית ניידות המספרים, שאמורה להתממש ביום מן הימים, כל הרשתות

יוצאות במבצעים אטרקטיביים ליותר פלחי שוק מאשר היו אי פעם. כמעט כל אחד

יכול למצוא לעצמו משהו מעניין בימים אלה.

בתמורה לתנאים הטובים שכל חברה מציעה, הם בד"כ דורשים התחייבות ל-36

חודשים. אני מדגיש: מדובר בהתחייבות, לא רק במספר תשלומים על המכשיר.

במידה ופלאפון לא דרשו התחייבות לשלוש שנים, אפשר לומר שעשית עסקה טובה.

במידה וכן דרשו, הייתי מציע לשקול את העניין מחדש, במיוחד אם יש לך זמן לחשוב על זה.

בכל מקרה, לי אין תלונות מיוחדות על פלאפון, ואני מחזיק שלושה קווים שלהם מזה מספר

שנים. למען ההגינות אציין שיש במשפחה גם חמישה קווים של אורנג'. פלורליזם במיטבו.

בהצלחה! 8)

פורסם
לא כל אחד מסתכל על המכשירים שהחברה מציעה אלא הרבה מעבר לזה.

סה"כ כל מכשיר סלולרי חדש הוא צעצוע לכמה שבועות עד שאתה משתמש בסוף בSEND והEND.

ניב

צעצוע שכבר היום הוא מיושן, ויהיה עוד יותר מיושן בעוד 3 שנים כשתסתיים החתונה איתו.

צעצוע שלא מאפשר מעבר פשוט ממכשיר חדש עקב מבנה הרשת והעובדה שהמכשיר צריך להיצרב בחברה בלבד.

גם אני לא מתלהב מדור שלישי ולא משתמש במכשיר יותר מאשר לשיחות ו SMS , גם עכשיו קניתי מכשיר שאינו דור 3.

אבל חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, יפה, מעוצב, ושאני לא אצטרך להשאר תקוע איתו עוד שנה שנתיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני בפלאפון, ודיי מרוצה, בייחוד לאחר שהתקדמתי ל-K1, שהוא מכשיר מעולה לדעתי, והתאמת מסלול זול מאוד.

כולכם התעלמתם מדבר אחד חשוב, וזה פריסת הרשת. לדעתי הרשת של אורנג' נוראית- מילים מתעוותות ונבלעות בתדירות גבוהה, או שאתה מתקשר למישהו באורנג' ומקבל את התא הקולי למרות שהפלאפון שלו דלוק, ניסיון נוסף ואז אולי זה מצליח.

פורסם

לגבי הקליטה של אורנג', זה נכון, מקווה שבפלאפון זה לא אותו דבר.

לגבי ההתחייבות - כן התוכנית היא בהתחייבות לשלוש שנים. ויש לי אופציה ליציאה לעוד כמה ימים.

אבל..אם אני לוקח את התוכנית ללא התחייבות שלהם אז המכשירים והתוכנית לא מסובסדים מה שהופך את כל העניין ללא משתלם.

חשבתי גם על אפשרות ביניים, שהיא לעשות תוכנית ללא התחייבות עד לדצמבר שאז אמורה להיכנס לתוקף תוכנית הנדידה, ואז לתפוס לי אחד מהמבצעים שיהיו (שהרי תוכנית הנדידה תגביר מאוד את התחרות ותגרום לפי מה שנראה, להוזלת מחירים).

הבעיה שאם אני לוקח עכשיו תוכנית ללא התחייבות, אז אני צריך גם לקנות מכשיר במחיר מלא, ולא אקבל עליו את הסבסוד (גם אם יהיה בדצמבר).

כעיקרון היינו יכולים להמשיך באורנג' עד דצמבר אבל יש לנו שלושה מכשירים שצריכים החלפה דחוף.

מה אתם אומרים?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

בתור אחד שמתמצא בעיקר בצד הטכני של הרשתות הסלולריות : אני אומר להמשיך באורנג'.

אתה יכול לקנות בינתיים 3 מכשירים יד שניה בסדר גודל של 100 ש"ח כל אחד

(מכשיר כמו 3100 או אפילו אחד מהלא צבעוניים הישנים יותר)

אני דווקא מאוד מאוד מרוצה מאיכות הקליטה של אורנג' שהולכת רק להשתפר , בין היתר בעקבות מערכת שהחברה בה אני עובד מפתחת ואמורה להירכש ע"י אורנג'. (וגם ע"י סלקום)

ברשותי כ10 מכשירים עם SIMים של אורנג' שאני משתמש בהם בדיוק למטרת בדיקת רשת אורנג' ומפוזרים במיקומים שונים, ואין תלונות.

כמו כן ברשותי 2 מכשירים נוספים : אחד מהעבודה שעשה המון בעיות שבסופו של דבר הוחלף ע"י אורנג' למכשיר מתקדם יותר ללא חיוב, ועוד מכשיר פרטי שאני משדרג כל שנה ע"י קניית מכשיר חדש יותר יד שניה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
התוכנית היא בהתחייבות לשלוש שנים...יש לנו שלושה מכשירים שצריכים החלפה דחוף.

שלוש שנים זה הרבה זמן, והרבה יכול להשתנות בתקופה הזאת.

קיים סיכוי טוב שתפסידו יותר כסף על ההתחייבות הזאת מאשר אם תשארו באורנג'.

בנוסף, אני מצטרף להמלצה לשקול קניית טלפון מאחד היבואנים הפרטיים (GoMobile, Eline, Tikcom).

כל עוד קונים מכשיר חדש ולא מחודש, לא אמורות להיות בעיות.

חשוב שתבין - אתם קבוצה מאד נחשקת בין כל חברות הסלולר. הכח בידיכם. אם תנאי התכנית בפלאפון

קורצים לכם, תתעקשו על תכנית ללא התחייבות, נסו להגיע לפשרה. כמו כן, שווה להתחיל את הליך הניתוק

מאורנג' כבר עכשיו. אני די בטוח שתוך מספר ימים הם יתעשתו ויעשו את כל מה שנדרש ע"מ למנוע את עזיבתכם.

פורסם

שלוש שנים זה לא מעט...אבל לא נראה לי שפלאפון יסכימו לשנות את תקופת ההתחייבות. אני אנסה בכל זאת לדבר איתם, אולי גם עם הנציג שהתחברנו דרכו.

בקשר למכשירים מחוץ לרשת....אין היצע גדול של מכשירים שעובדים עם פלאפון ממה שאני ראיתי.

פורסם

בקשר למכשירים מחוץ לרשת....אין היצע גדול של מכשירים שעובדים עם פלאפון ממה שאני ראיתי.

התכוונתי למכשירי GSM שיאפשרו לכם להישאר באורנג', עד שיצא איזה מבצע מעניין.

דרך טובה להימנע מתלות ברכישת מכשיר כאשר אתם בוחרים מסלול לפי הדרישות שלכם.

פורסם

בתור אחד שהיה כל הזמן בפלאפון (עוד מ-Motorola Alpha ואחריו Alpha Lite ועד היום) אל תכנסו לזה

לקחתי A840 (שוב מוטורולה) כשהוא היה חדש לחלוטין (לפני כמעט 3 שנים), והוא כרגע במצב שבו היום המקשים 3 7 ו-9 לא עובדים

שלשום אלה היו 3 6 ו-9, ובימים מסוימים זה 2, 4, 6, ו-8

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב זה לא כל כך מסתדר, דיברתי עם פלאפון ומסרו לי שאי אפשר לשנות את תקופת ההתחייבות, וזה בלגאן להתחיל להתעסק עם להישאר באורנג' והכל...אז כנראה שזה יישאר ככה.

תודה לכל מי שעזר!

פורסם
חבר'ה,

תחכו לדצמבר, כשחוק עם המספרים ייכנס, כל החברות יאכלו אותה.

אוף...אני כ"כ מחכה לעוף מסלקום !

מזה חוק המספרים/הנדידה או מה שזה לא יהיה?

• תוכן חדש...