Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי המודמים החדשים הם אלה שיוצרים את הבעיות, יש לי אלקטל (מודם ישן ולא USB) והוא לא מתנקת לי ומצד שני שמעתי על מלא אנשים עם מודם USB ולא משנה מי הספק תמיד יש להם בעיות בחיבור!

גם משיחה עם עובד בזק (חבר שלי) שהוא היה אחראי על אישור המודמים האלה בארץ, הוא אמר שהאלקטל הוא בנתיים המודם הכי טוב וחבל שבזק הוציאו אותו משימוש כי המודמים USB לא משהו בכלל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נהוג לחשוב שהאלקטל הוא הכי טוב. (ויש לזה סיבות... כמו זה שניתן להפוך אותו לנתב)

אחריו יש את ה-סמסונג שניתן להשתמש בו אם אני זוכר נכון בשתי השיטות, רשת או USB אבל כמובן שעם כרטיס רשת החיבור הרבה יותר יציב.

והמודם המעפן של "רוטל" שהוא USB בלבד נמצא בתחתית הפירמידה...

לי בכלל יש כבלים, עם מודם של מוטורולה שמחובר דרך כרטיס רשת (הטכנאי רצה לחבר ב-USB אבל סירבתי בנימוס והראיתי לו שקיים כרטיס רשת במחשב בדיוק למטרה זו) - עובד מעולה ללא ניתוקים לא-צפויים. הספק הוא נטויז'ן אבל לדעתי מי שיש לו בעיית ניתוקים שיבדוק קודם כל את עניין ה-USB לפני שמחליפים ספק.

תזכרו גם שמודם USB מגיע עם איזה דרייבר מגעיל שצריך להתקין שנכתב ע"י מתכנתים חובבנים במזרח אסיה או איפה שלא יהיה, ולעומת זאת כרטיס רשת טוב עובד עם דרייבר שכבר עבר שיפוצים וליטושים כמה שנים טובות ועובד ברמת אמינות כמעט מוחלטת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לי כרגע יש את ה"מגהץ" הכחול של סמסונג בחיבור ADSL דרך נזק בינלאומי.

אין ניתוקים אבל החיבור היה הרבה יותר טוב עם המודם הקודם של ORCKIT שהיה פשוט מדהים ונלקח ממני לאחר ריבים רבים.

:-)

פורסם

כמו שכבר נאמר הבעיה היא המודם, מודם USB הוא המקור לבעיות.

השילוב הקדוש לאינטרנט מהיר נקי מבעיות הוא כרטיס רשת (מומלץ של 3com, הם מורידים מעול המעבד), ומודם איכותי שיתחבר אליו.

012 הם מעולים בנושא האינטרנט המהיר (הייתי מחובר אליהם, ועכשיו אני מחובר לנטויז'ון), אין סיבה להפיל את הבעיה עליהם.

Finger's gonna kill me.

פורסם

האמת שאני רואה שאני במיעוט עצבני פה,אני מחובר לנטוויז'ן,ולהגיד את האמת,לאחר שכבר הייתי מחובר לאיזה 4 חברות אינטרנט שונות (זהב,בזק בינלאומי,ברק,נטוויז'ן) אני יכול להגיד בבטחון שאין על נטוויז'ן,מכל הבחינות,גם במהירות (יש להם את רוחב הפס הכי גדלו שמוקצה נטו לגלישה),גם מבחינת שירות ותמיכה טכנית שבדבר האחרון הם שמים את כל החברות האחרות בכיס הקטן.

כל החברים שלי היו מחוברים לבזק בינלאומי ואחרי שהם באו לבית שלי וראו שדווקא אני שיש לי חרא מחשב (פנטיום 3 450,זיכרון של 64 מגה SDRAM....) גולש ומוריד קבצים הרבה יותר מהר מהם (להם יש מחשבים חדשים והם היו מחוברים לאותה מהירות שאני הייתי מחובר,750,והיו גולשים יותר איטי ממני בהרבה) אז גם הם עברו לנטוויז'ן.

שלא תטעו,אני לא עובד בנטוויז'ן,אבל אני מרוצה מהם עד השמים,ולגבי מה שדיברתם,תופעת הניתוקים,אני מחובר לנטוויז'ן יותר משנתיים,ואף פעם לא קרא לי דבר כזה,אלא אם כן היתה בעיה במחשב עצמו או בקו של בזק.

פשוט מומלצים בחום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
האמת שאני רואה שאני במיעוט עצבני פה,אני מחובר לנטוויז'ן,ולהגיד את האמת,לאחר שכבר הייתי מחובר לאיזה 4 חברות אינטרנט שונות (זהב,בזק בינלאומי,ברק,נטוויז'ן) אני יכול להגיד בבטחון שאין על נטוויז'ן,מכל הבחינות,גם במהירות (יש להם את רוחב הפס הכי גדלו שמוקצה נטו לגלישה),גם מבחינת שירות ותמיכה טכנית שבדבר האחרון הם שמים את כל החברות האחרות בכיס הקטן.

כל החברים שלי היו מחוברים לבזק בינלאומי ואחרי שהם באו לבית שלי וראו שדווקא אני שיש לי חרא מחשב (פנטיום 3 450,זיכרון של 64 מגה SDRAM....) גולש ומוריד קבצים הרבה יותר מהר מהם (להם יש מחשבים חדשים והם היו מחוברים לאותה מהירות שאני הייתי מחובר,750,והיו גולשים יותר איטי ממני בהרבה) אז גם הם עברו לנטוויז'ן.

שלא תטעו,אני לא עובד בנטוויז'ן,אבל אני מרוצה מהם עד השמים,ולגבי מה שדיברתם,תופעת הניתוקים,אני מחובר לנטוויז'ן יותר משנתיים,ואף פעם לא קרא לי דבר כזה,אלא אם כן היתה בעיה במחשב עצמו או בקו של בזק.

פשוט מומלצים בחום.

למה אתה במיעוט? גם אני מחובר דרך נטויז'ון ומאוד מרוצה...

לפני זה הייתי מחובר ל- 012 וגם הייתי מאוד מרוצה.

Finger's gonna kill me.

פורסם

פשוט מומלצים בחום.

:mm_yeah: מסכים ב 100%!

התמיכה, המהירות והשירות מעולים!

אני אישית מרוצה.

"אם לא תעצור בתמרור עצור, משהו אחר כבר יעצור אותך

Motor4Sale- לוח רכב ישראלי

פורסם

אם אתה מתכוון אלי אז אני מוריד ב- 2.5MB שזה 320kb ומעלה ב- 128KB שזה 16kb,

בעבר הייתי מוריד ב- 4MB שזה 512kb ומעלה ב- 40KB~ שזה 5kb (סיפור ארוך...).

Finger's gonna kill me.

פורסם

האם זה בפועל ??

או רק נתונים של החברה???

*****************אחרי בדיקה************

מצאתי שהחבילה הכי גדולה אצל נטוויז'ן

מהירות: 1.5Mb/96Kb, במחיר 99 ¤ לחודש, בהתחייבות ל-6 חודשים.

זה המקסימום ב ADSL ....

אתה יכול להבהיר לי את זה ??!?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

האם זה בפועל ??

או רק נתונים של החברה???

בפעול במחשב אצלי בבית.

Finger's gonna kill me.

פורסם

אנא תקרא את העדכון להודעה שלפני...

החבילה הכי דגולה אצל ניטוויז'ן היא :

מהירות: 1.5Mb/96Kb, במחיר 99 ¤ לחודש, בהתחייבות ל-6 חודשים.

שזה פחות ממה שאתה טוען ....רק רציתי להבין איך זה יכול להיות ????ושתבהיר לי ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני מחובר על 1.5 בנטוויז'ן,מוריד קבצים במהירות של 220-240 קילובייט לשניה (ישירות מאתרים),ובמהירות של 170-190 קילובייט לשניה מקאזה (ידוע שקאזה איטי).

ואני משלם 66 ש"ח לחודש לחצי שנה. (99 ש"ח ל-4 חודשים ועוד חודשיים חינם).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...