Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו נכבה בנסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני הולך לתאר לכם תקלה באוטו שלי (פיאט פונטו 75, שנת 95 ידנית) שכנראה תגרום לי להחליף אותו, אבל אני אתן לו הזדמנות אחרונה.

התקלה היא שהאוטו נכבה בזמן נסיעה - לעיתים בנסיעה איטית, ולעיתים בנסיעה מהירה בהילוך חמישי. בעת שהאוטו נכבה, מופיעה נורת הזרקת הדלק (אני חושב) שנראית כמו משפך הפוך (לא נורת השמן). כשזה קורה לי במהלך הנסיעה, אין לי ברירה אלא לכבות ולהדליק את האוטו, ולהמשיך לנסוע. התקלה קיימת כבר מספר שנים (האוטו עבר אליי מאח שלי לפני שנתיים). איך שקיבלתי את האוטו, לקחתי אותו למוסך - והחליפו לי מחשב, פלגים ופלטינות. התקלה נפסקה למשך כמה זמן, וחזרה. רוב הזמן זה היה קורה לי פעם בשבוע, והייתי מתמודד עם זה כך שזה לא הפריע. אך לאחרונה זה התחיל לקרות בתכיפות (בערך פעמיים בנסיעה) והאוטו גם לא נדלק בקלות כמו פעם.

מישהו מכיר/נתקל?

תודה רבה לכם, ומצטער על האורך...

פורסם

אני נתקלתי בבעיה , תאמת שיוצא לי להתקל בה פעם בכמה זמן באונו שלי , רק שאצלי היא מתכבת בדרך כלל בהילוך 3 או שני במהירות לא כל כך גבוהה ,אבל אני מעריך שאצלי הבעיה היא הסיבה שאני נוטה למלאות דלק כאשר האוטו מגיע לרבע או אפילו שנדלקת המנורה , וזה גורם לסתימה בפילטר דלק וכנראה שאני צריך להחליף אותו , למרות שהחלפתי לפני כמה חודשים.

פורסם

בפיאט פונטו אין פלגים ופלטינות אלא מע' נהול מנוע ממוחשבת להצתה והזרקה עם חיישנים.

צריך להתחבר אל מחשב נהול המנוע עם מחשב/סורק אבחון ולראות אם יש תקלה רשומה בזכרון וכן לבצע סריקה של כל נתוני מע' נהול המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לפחות על פי התאור ניתן לחשוב שהבעיה מקורה בחיישן ה -AFM שאחראי על מדידת חלקיקי האויר הנכנסים למנוע כדי לתאם את הזרמת חלקיקי הדלק.

ארז רונן

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עברתי אותו דבר כמו שתיארתה

החלפתי פילטר דלק ואחרי שזה לא עבר אמרו לי שאני חייב להחליף משאבת דלק

בסוף זה היה האימובילזר שלא עבד והתחבה באמצע הנסיעה בלי שום סיבה.

שזה היה תוקן הכל הסתדר

פורסם

שלום לחבר הפורום .

תתחיל מכאן: http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=9&a=32

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...