Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בקרת שיוט ב960- מיותר לחלוטין!!

גם בארה"ב שם נהגתי 3 שנים על אוטוסטרדות ארוכות- השתמשתי פחות ממה שחושבים

עזוב...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בקרת השיוט -יש להוסיף לרכב ידית מתאימה + תוכנה שניתנת לרכישה / הטענה במוסכים המורשים.

גם מחשב הדרך ניתן להוספה בדרך דומה דהיינו תוכנה + קיט התקנה .

L

פורסם
בקרת השיוט -יש להוסיף לרכב ידית מתאימה + תוכנה שניתנת לרכישה / הטענה במוסכים המורשים.

L

קודם כל תודה חשבתי שכבר לא אקבל תשובה

יש לך מושג איפה אפשר להשיג מה שאמרת ידית אני מניח שאפשר להשיג בפרוק וכמובן כמה או לפחות סדר גודל של דבר כזה?

פורסם

חפש לך S70 GLT או T5 בפירוק (עשה חיפוש, בעבר פרסמתי כמה פירוקיות שמתמחות בוולוו-ים בלבד), ובקש שיספק לך את כל המערכת.

עם זאת, כמו שכבר אמרו, בארץ בקרת שיוט היא די מיותרת - הכבישים לא כ"כ ארוכים, ועד שיש לך אפשרות לפתח מהירות ולשמור עליה, יהיה לך איזשהו רמזור לפניך.

פורסם

בעניין המערכת, קרא כאן כדי לקבל מושג על איך המערכת עובדת.

אם אתה מעוניין גם במחשב דרך, הייתי מציע פשוט למכור את הנוכחית ולרכוש אחת מדגם GLT (ההפרשים לא כאלו גבוהים, אם בכלל, כיום).

פורסם

מעונין במידע על וולו S-70 SE כל מידע שהו

L

אני מעונין לדעת כמה זה אמור לעלות לי מישהו יודע??

מישהו ?! כל מידע יתקבל בברכה למשל יש לאוטו 140 כ"ס זה לא חלש מדי? ניתן להגביר אוטו זה כדאי?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מעונין לדעת כמה זה אמור לעלות לי מישהו יודע??

מישהו ?! כל מידע יתקבל בברכה למשל יש לאוטו 140 כ"ס זה לא חלש מדי? ניתן להגביר אוטו זה כדאי?

לכול המומחים וגם סתם למישהו שיודע אני בעלים "חדש " ומתעניין ורוצה ודעת כמה שיותר על הרכב והדגם .

חיפשתי בשרשורים ולא מצאתי מידע מדוייק , למשל הSE בד"כ הגיע עם 10 שסטומים {אצלי שנת 2000 20 שסטומים אבל ניראה לי באותו כח} מישהו יכול לעשות לי סדר בבלגאן ולתת לי פרטים נוספים ?

עוד שאלה יש את הניפוח האופיני בדיפוני הדלתות ואני רוצה לפרק ולתקן בעצמי {להחליף לעור,הדבקה בדבק מגע}

יש איזה קטש מיוחד בפרוק הדלת לפני שאני מתחיל ?

פורסם

יש איזה קטש מיוחד בפרוק הדלת לפני שאני מתחיל ?

לא ממש. בורג אחד בידית הפנימית.

פירוק המסגרת של הידית הפנימית.

ולמשוך חזק ובזהירות, ע"מ שלא יתלשו החוטים של סוויצ' פתיחת הבגאג'\טנק דלק.

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...