Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

יש לי שאלה.נסעתי ברכב(יהונדאי אקסנט 1997) ובמהלך הנסיעה האלטרנטור שבק חיים.המשכתי לנסוע עד שהמצבר (55 אמפר שעה) התרוקן.

לפני היה אוטו של חבר שהציע לעזור לי.אם הייתי מחליף את המצבר שלי בשלו,ואני הייתי מקבל את המצבר המלא שלו

(אותם ערכים) מה המרחק(פחות או יותר) שיכולתי להמשיך לנסוע בהנחה שאורות,מזגן וכל צרכן אחר לא פועלים.

(ד"א הייתי במרחק של 40 ק"מ מהבית).

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

לפני חצי שנה הייתה לי בעיה של טעינת יתר, גיליתי את זה לאחר נסיעה לתל - אביב, את כל הדרך חזרה הייתי צריך לעשות על מצבר ללא טעינה (פשוט ניתקתי אות האלטרנטור) והצלחתי להגיע מהרצליה ועד למוסך בחיפה בלי בעיה.

המצבר שהיה לי אז הוא גם 55A. ואת הדרך עשיתי ללא צרכנים מיותרים (מערכת, אורות, חלונות).

פורסם

מהרצליה לחיפה,ז"א שבערך 70 ק"מ הצלחת לנסוע רק עם מצבר.דהיינו אפשרי,יכולתי לנסוע.

מישהו יודע מה הצריכה הממוצעת(כמה אמפר?) של רכב 1.6 ללא צרכנים ?ז"א רק הצתה ,חיישנים ,מחשב מאוור, וכל הדברים הנחוצים לנסיעה.

ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם
מישהו יודע מה הצריכה הממוצעת(כמה אמפר?) של רכב 1.6 ללא צרכנים ?ז"א רק הצתה ,חיישנים ,מחשב מאוור, וכל הדברים הנחוצים לנסיעה.

ארז

להערכתי, צריכת הזרם של רכב כזה תהיה כ- 10-15 אמפר.

פורסם

מנסיון אישי-

סיאט קורדובה 95' מצומת יד מרדכי עד ת"א ואח"כ בת-ים(כ70 ק"מ) בלילה עם אורות ללא מזגן.

נסיעה לאחר שמצבר נגמר תוך כדי נסיעה בלילה וחילוץ של ניידת שירות ששמה לי מצבר חדש "להגיע הביתה".

ולמחרת נסיעה לת"א לתיקון האלטרנטור.

בסוף התהליך עדיין המצבר היה חזק.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

• תוכן חדש...