Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

חבר שלי מתלבט בין 2 מגברים Mac audio z4200 ו Crunch PZi 175.4. מה עדיף ? יגביר כנראה 6x9 פיוניר (בטח 80 rms), ואולי יש לכם רעיונות לסאב עד 700 ש"ח כולל תיבה ?

עכשיו לעניין של Ebay, אני מחפש מישהו מנוסה ומשופשף עם Ebay שיעזור לי עם הזמנה של מוצר. בשביל לא להסתבך אני רוצה שמישהו יהיה איתי על הקשר ואם יהיו לי שאלות הוא יוכל לעזור. אם מישהו חושב שהוא יכול לעזור אפשר לכתוב פה או בהודעה פרטית .

תודה רבה רבה !

פורסם

למה באיביי ולא פה בפורום ביד שניה? יש לך את המגברים האלו למכירה במחירים שיצאו אותו הדבר ואולי פחות משם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון, ההתלבטות בין המגברים היא של חבר שלי שיקנה את אחד מהם בארץ. מ Ebay אני רוצה להזמין מגבר בשבילי .

סליחה על הטעות.

פורסם

עזוב תמגברים - לא היית מעדיף רמקולים יותר טובים (אצל החבר שלך)?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ? אני הייתי מעדיף רמקולים יותר טובים, הוא לא.. הוא רוצה לעשות רעש בעיקר . הוא רוצה שישמעו יפה אבל חשובה לו יותר העוצמה והתקציב שלו גם ככה נמוך, 2500 ש"ח, אז זה קצת בעייתי.. יש אולי המלצה ל 6x9 ולמגבר בטווח מחירים האלה ? כ1100 למגבר ו400 לרמקולים.

מישהו מבין ב Ebay ??

פורסם

לא ישתלם להביא לך מגבר + 6על9 מאיבאיי ב 1500 ש"ח

מהסיבה הפשוטה שמשלוח ממוצע של מגבר עולה 70 דולר, וקופסא של 6על9 50.

כלומר, אלה 500 שקל שמתבזבזים רק על משלוח. וזה לפני מיסים.

שיקנה בארץ.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לא ישתלם להביא לך מגבר + 6על9 מאיבאיי ב 1500 ש"ח

מהסיבה הפשוטה שמשלוח ממוצע של מגבר עולה 70 דולר, וקופסא של 6על9 50.

כלומר, אלה 500 שקל שמתבזבזים רק על משלוח. וזה לפני מיסים.

שיקנה בארץ.

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון, ההתלבטות בין המגברים היא של חבר שלי שיקנה את אחד מהם בארץ. מ Ebay אני רוצה להזמין מגבר בשבילי .

סליחה על הטעות.

ההמלצה למגבר ורמקול זה לחבר. נראה לי :)

לא חותם

פורסם

הוא שקוע בהרבה התלבטויות בזמן האחרון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא אני, חבר שלי .. סך הכל אני רוצה לקנות מערכת נורמלית ואם לא מתאים לך לעזור סבבה ..עזרת לי כמה פעמים ואני מעריך את זה אבל אתה לא צריך לזרוק יציאות.. אם בא לך לעזור בכיף סבבה תודה רבה אבל אם לא זה אחלה אתה לא חייב לי כלום ..

יום טוב !

פורסם

מה אתה מיסתבך?

מה צריך ליזכות בלוטו כדי להתקין מערכת טובה ברכב?

יש לך 2500 זה מספיק

תיקנה מגבר Z4100 סאב וופר של פיוניר 1000 וואט אם תיבה ו2 רמקולים אחוריים של פיוניר 420 וואט כל אחד וזה יוצא לך מערכת בסביבות 2000 שח

פורסם
תיקנה מגבר Z4100 סאב וופר של פיוניר 1000 וואט אם תיבה ו2 רמקולים אחוריים של פיוניר 420 וואט כל אחד וזה יוצא לך מערכת בסביבות 2000 שח

אתה בטוח שזה רכיבים טובים? תחשוב פעמיים לפני שאתה ממליץ משהו. אחרי שחשבת - אל תמליץ!!!

aftam5, אין לי שום דבר נגדך, אבל "לפעמים" עדיף ש.... לא תמליץ....

מה ייצא מרמקולים מאחורה וסאב גם מאחורה - הדראק שבדראק!!!:mm_nah:

פורסם

ובהמשך שיוסיף 2 רמקולים קידמיים?ואז זה יספיק?

וחוץ מזה תביא הצעה ניראה מה יש לך להציע אם אתה כל כך בטוח בעצמך

פורסם

אני ממליץ על מגבר וקומפוננט. איזה? שיחליט לבד.

מאוחר יותר אם ירצה סאב אפשר להוסיף סאב.

גם לך (aftam5) אני ממליץ לעשות את אותו דבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...