Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל ששניכם (Kolya , aftam5 )

רבים בשני ת'רדים שונים אל אותו נושא! :agrue:

אני חוזר אל דברי חבל לקנות פיוניר , כי אחרי זקונים מבינים שהם דראק של הדראק

ואז מחליפים ובעצם משלמים פעמיים!

סאב- ID12D4 V.3 ,Image Dynamics

מגבר-Z4200

קומפוננט-DOTECH OVATION

יש אולי חריגה קטנה של 500 ש"ח , אבל הרכיבים הרבה יותר אכותיים מהפיוניר!

פורסם

aftam5 מדובר על rms ולפי התגובה האחרונה שלך אני מבין

שיש לך עוד הרבה מה ללמוד.

עצה קטנה (שזאת הפעם השלישית שאני אומר לך) בצד שמאל למעלה

יש מנוע חיפוש מצויין, תעזר בו! :!:

פורסם
לא יודע אני לא סומך על רמקולים קידמיים שהם 150 וואט זה לא ניראלי מספיק

aftam5, אתה יודע מה זה דוטק אוביישן? שמעת אותם פעם? אז אם לא שמעת בשביל מה לדבר? אתה יודע מה זה 150 וואט ואני מדבר על הספק נומינלי ולא מקסימלי כמו שאתה רגיל לדבר. הפיוניר שלך כבר מזמן היה נשרף אם היה מקבל את מה שדוטק מסוגל לקבל. אני כבר לא מדבר על איכות שזה יותר חשוב.

לסיום יש לך לא עוד הרבה ללמוד, אלא עוד הרבה הרבה הרבה ללמוד. אז אני מציע לך לפני שאתה כותב משהו תקרא לפחות את הפורום הזה, תלמד הרבה!!!

פורסם
דרך אגב הדוטק אוביישן הוא תמורה מצויינת להשקעה מינימלית!

תמורה מצוינת, אבל ההשקעה לא כל כך מינימלית:-D

חבל ששניכם (Kolya , aftam5 )

רבים בשני ת'רדים שונים אל אותו נושא! :agrue:

אז, רגע, אתה רוצה שנריב רק ב ת'רד הזה?8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...