Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה לא ניסחתי את עצמי כראוי.

כשאני אומר איזה סאב ניתן להתאים למגבר, אני מתכוון מה צריכים להיות מאפייני הסאב (הספק וכ"ו), כי מן הסתם יש הרבה סאבים שיכולים להתאים למגבר הנ"ל.

ואנשים באמת התחילו לגלוש פה לכיוון רכיבים ספציפיים, ואני נסחפתי איתם.

אז אני מבקש בלי המלצות על רכיבים, רק על חלוקת תקציב. :)

תודה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
ואיזה סאב כדאי להתאים למגבר הזה?
בשביל זה בדיוק המלצתי לך עליו. כי ברגע שיש לך הספקים כאלו אתה לא מוגבל בסאב שלך . אתה יכול לבחור כמעט כול סאב שתרצה , אין סאבים שאני יודע עליהם שלא יעבדו טוב עם 600WRMS בשני אום .

ולפני שתשאל הנתון של 600 WRMS זה כי ידוע שלנזר מגזימים בנתונים שלהם , אבל במונו גם אם אתה מגזים , זה בכלל לא משנה כי אתה צריך עיוות של 10% בשביל לשמוע עייוות כלשהו (בגלל אורך התדרים שסאב מפיק ), ולא הוא לא מגיע גם לא לעשירית מזה .

כך שלמעשה החוזק כאן הוא הקלף המנצח

ולגבי סאבים מומלצים זה יכול להיות פניקס גולד קסנון שעולה 800 ש"ח זה יכול להיות הפירלס החדש עם ממברנת אלומיניום שיעלה כ1400-1700 ש"ח אם תייבא אותו . לא חסר סאבים SQ טובים במחירים שנעים בן 800 ל3000

בברכה יהודה

פורסם

טוב נו אם כבר גלשנו לכיוון המלצות על רכיבים אז נזרום..

על פניו המגבר שהצעת נשמע כמו מציאה אמיתית, גם חזק וגם זול.

אבל מי כמוני יודע שבחיים אין דבר כזה מציאות..איפה הקאץ'? :)

אשמח לשמוע על המגבר הזה עוד חוות דעת של אנשים אחרים! (וגם עוד המלצות לחלוקת תקציב :p)

נ.ב.איך רושמים את השם של החברה שמייצרת אותו באנגלית?

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
טוב נו אם כבר גלשנו לכיוון המלצות על רכיבים אז נזרום..

על פניו המגבר שהצעת נשמע כמו מציאה אמיתית, גם חזק וגם זול.

אבל מי כמוני יודע שבחיים אין דבר כזה מציאות..איפה הקאץ'? :)אתה רוצה לדעת היכן הקאץ' ? הוא פשוט. מוניטין לא טוב

אשמח לשמוע על המגבר הזה עוד חוות דעת של אנשים אחרים! (וגם עוד המלצות לחלוקת תקציב :p)

נ.ב.איך רושמים את השם של החברה שמייצרת אותו באנגלית?

תסתכל על כול פעם שאני מציע את פייל ותראה את הצליבה שאני מקבל , ואת הדיעה שליטנינג זה פאר היצירה ופייל זה מגבר סיני . אנשים שוכחים שבזמנו חברי פורום טובים השתמשו במגבר לנזר הזה כדי להגביר סאבים בתחרויות SPL , והוא נחשב מעולה , היום האופנה השתנתה ולנזר נחשב זבל (למרות שהגבר לא השתנה מאז ), ולכן אתה מקבל מגבר מעולה במחיר זול .

אני יכול לומר שבתכנון שלי הוא נמצא במקום בין הראשונים להוות את המגבר מונו שלי . (עד שאני אעשה את המערכת יעברו המון מיים בירדן , אבל בהנחה והתמחורים הקיימים ישארו זה כנראה מה שיקרה ), ולא, אני לא פוחד , שאנזק ברמת הSQ שלי בגלל הבחירה בפייל/לנזר הזה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...