Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכנן להשקיע כ4000 ש"ח על מערכת קומפלט לרכב (כולל HU)

המערכת יכולה לכלול את כל הרכיבים מלבד רמקולים אחוריים 6X9, ניתן להתקין רמקולים אחוריים רק בגודל 5.25 בדלתות האחוריות, וכנ"ל גם בדלתות הקדמיות.

אני מעוניין במערכת חזקה ככל האפשר, עם נטייה לבאסים חזקים (שומע מוזיקה שחורה בעיקר), אך גם שתהיה איכותית ולא צורמת לאוזניים.

מה שאני מבקש זה המלצות איך לחלק את התקציב שלי כדי לקבל תמורה מקסימלית.

אני בינתיים חשבתי על:

1000 ש"ח HU

500 ש"ח קומפוננט קידמי+500 ש"ח קומפוננט אחורי+500 ש"ח מגבר 4 ערוצים (אם בכלל מגבר 4 ערוצים בתקציב כזה שווה משהו)

1500 ש"ח סאבוופר+מונובלוק.

תודה מראש לכל העוזרים!

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

יש לך אפשרות להגדיל את התקציב? כי הדרישות שלך למערכת שכוללת הכל לא ממש עומדות בתקציב (אני אומר את זה אך ורק בשבילך כדי שתהנה מהמערכת!). הייתי מציע בהתחלה לקנות רדיו דיסק טוב וסט קידמי טוב, ולאט לאט להוסיף מגבר, סאב, מונו, ועוד סט מאחורה. זאת דעתי, כמובן שאם אי אפשר מבחינתך להוסיף לאט לאט רכיבים, אז אמליץ לך אחרת.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אישית הייתי מחלק את התקציב בצורה שונה:

900 שקל H.U (יד שניה אפשר למצוא דברים טובים אפילו במחיר זול יותר)

600 שקל קומפוננט (הייתי הולך גם על יד שניה )

קומפוננט מאחורה ממש ממש מיותר לפי דעתי לכן, הייתי לוקח את ה500 שקל מהקומפוננט האחורי+500 שקל מהסאב והמונובלוק כדי להביא מגבר 4 ערוצים חזק ב1500 שקל.

סאב 1000 שקל.

הסיבה שויתרתי על מונובלוק בנוסף למגבר 4 ערוצים היא צריכת חשמל ברכב שהייתה מצריכה שיפור מערכת החשמל ברכב.

חשוב לציין שמחיר ההתקנה לא מצוין בתקציב ועליך להוסיף עוד כ400-500 שקל.

לילה טוב.

פורסם

תודה רבה לשניכם, אשמח לעוד דיעות.

גיא- אני לא רוצה להוסיף כל פעם רכיבים, אני מתכנן לקנות הכל בבת אחת, כדי שלא יקרה לי מה שקרה לגדולים וטובים ממני שהתמכרו לאודיו לרכב ולא מפסיקים להוציא על זה אלפי שקלים כל שנה.

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם

הסיבה שויתרתי על מונובלוק בנוסף למגבר 4 ערוצים היא צריכת חשמל ברכב שהייתה מצריכה שיפור מערכת החשמל ברכב.

לילה טוב.

לא. לא צריך שום שיפור במערכת החשמל. לי היה מגבר 4 ערוצים (אמנם היה בשימוש רק 2 ערוצים), סט קידמי, סאב ומונו, והכל עבד פיקס. (מצבר 60 אמפר בלבד). ולא הייתה לי מערכת של 100 וואט.

ובכל זאת יקי צודק. הייתי משקיע כ-1000 שקל על רדיו דיסק, עוד 1000 על סט קידמי טוב, 600 שקל סאב יד שניה (לא חסרים טובים בתקציב הזה) ועוד 1400 על מגבר 4 ערוצים טוב. זה בכללי. כמובן שתכלול עלות התקנה + חיווט + תיבה לסאב (אם לא יבוא עם תיבה) ככה שזה עוד לפחות 500 ש"ח, אם לא יותר.

לגבי הלילה טוב אני מסכים :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מעדיף, כמישהו שחדש בתחום ולא מבין הרבה, להמנע מהתעסקות בנושא היד שנייה שבו בטח יש נוכלים ורכיבים שעל פניהם נראים חדשים וטובים אבל בת'כלס שחוטים והרוסים.

בקניית מערכת, להבדיל מקניית רכב יד 2, אני לא יכול לקחת את המערכת לבדיקה במכון.

פורסם

עוד המלצות בבקשה

פורסם

ארשום את דעתי.

אני חושב שאתה ממש לא מיחס להתקנה את החשיבות שהיא צריכה לקבל - עובדה, שבכלל לא חשבת להכניס אותה בתקציב שלך.

מכיוון שהבהרת שאתה לא מקצוען בתחום, אני מבין שלא אתה מבצע את ההתקנה והחיווט לא יהיה בחינם.

מה שאני אומר שאם אתה מעוניין שבהתקנה יעשו לך עבודה טובה, מעבר ללדחוף את כל הרכיבים לאוטו ולחבר ביניהם כדאי שתחפש מתקין טוב, ותשקיע בהתאם. לדעתי התקנה טובה תעלה לפחות 600 ש"ח. ראיתי מספר התקנות ב 400 ש"ח, או "על חשבון הבית" והן באמת לא שוות הרבה. קח את זה בחשבון.

בנוגע לשאר הרכיבים, מה המניעים שלך לשים קומפוננט אחורי (אני חושב שזה מאוד מיותר)

עם כל הכבוד, בתקציב שלך, לא הייתי ממליץ ללכת על מבנה של 2 מגברים, אלא אם כן אתה רוצה להתפשר על מוצרים מאוד בסיסיים פשוטים ונחותים (חדשים).

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אתה יכול להלוואות לי דלק ? :]

אז ככה :,

מכשיר הייתי אומר באיזור ה800 ש"ח (פיוניר סדרה 3 כיום באה עם 3 יציאות למגברים , שליטה על סאב , חיתוכים לקדמיים סה"כ מכשיר נחמד )

מגבר 4 ערוצים 900 - 1000 ש""ח (לייטנינג אודיו 300.4 , 400.4 , מק אודיו Z4100 ודומיהם )

קומפוננט קדמי 700 ש"ח ( JBL , מורל )

מונובלוק 1000 ש"ח (גנס'ין - כן כן סיני אבל עושה עבודה טובה ++ , לייטנינג אודיו 350.1 או 250.1 )

סאב 800 ש"ח (יש מבחר )

אז קצת עברנו את ה4000 באיזה 200 ש"ח אבל דחילק לא תוסיף עוד 200 :) ועוד 400 ש"ח התקנה

וסגרת הבאסטה !

(לא יודע למה היום אני ממליץ רק על הלייטנינג אודיו , נו טוב שיהייה ) :)

פורסם

תודה רבה על התגובות

אני חושב שאעשה את השינוי הבא בתקציב:

אוותר על קומפוננט אחורי ועל מונבלוק לסאב ואשתמש במגבר 4 ערוצים כדי להגביר את הקומפוננט הקידמי והסאב.

ככה יישאר תקציב להתקנה+רכיבים קצת יותר איכותיים.

פורסם
אתה יכול להלוואות לי דלק ? :]

אז ככה :,

מכשיר הייתי אומר באיזור ה800 ש"ח (פיוניר סדרה 3 כיום באה עם 3 יציאות למגברים , שליטה על סאב , חיתוכים לקדמיים סה"כ מכשיר נחמד )

מגבר 4 ערוצים 900 - 1000 ש""ח (לייטנינג אודיו 300.4 , 400.4 , מק אודיו Z4100 ודומיהם )

קומפוננט קדמי 700 ש"ח ( JBL , מורל )

מונובלוק 1000 ש"ח (גנס'ין - כן כן סיני אבל עושה עבודה טובה ++ , לייטנינג אודיו 350.1 או 250.1 )ממש יופי יגאל , אתה הוא זה שירדת על הפייל ולנזר ומציע מגברים נחותים עוד יותר ממנו ?

סאב 800 ש"ח (יש מבחר )

אז קצת עברנו את ה4000 באיזה 200 ש"ח אבל דחילק לא תוסיף עוד 200 :) ועוד 400 ש"ח התקנה

וסגרת הבאסטה !

(לא יודע למה היום אני ממליץ רק על הלייטנינג אודיו , נו טוב שיהייה ) :)

לפותח השירשור . אני מציע לך ללכת על מגבר מונו של פייל הPLA3000D זה מגבר מונו חזק מאוד שמגיע ל800WRMS (לפי הנתונים) ב2 אום ול1200 ב1.3 . והוא עולה 1000 ש"ח והוא לבטח עדיף על כולי מגברי המונובלוק שתמצא במחיר הזה ושהומלצו לך כאן

בברכה יהודה

פורסם
לפותח השירשור . אני מציע לך ללכת על מגבר מונו של פייל הPLA3000D זה מגבר מונו חזק מאוד שמגיע ל800WRMS (לפי הנתונים) ב2 אום ול1200 ב1.3 . והוא עולה 1000 ש"ח והוא לבטח עדיף על כולי מגברי המונובלוק שתמצא במחיר הזה ושהומלצו לך כאן

ואיזה סאב כדאי להתאים למגבר הזה?

פורסם

לפני שאתה קונה תנסה להגיע לאחד המפגשים צפון,דרום,מרכז.

תשמע כמה מערכות, זה יעזור לך להחליט איזה קומפוננט ואיזה סאב מתאימים לך.

מקס.

פורסם

לא ביקשתי עצה בבחירת רכיבים.

ביקשתי עצה בחלוקת תקציב.

תודה.

• תוכן חדש...