Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכניסה לפ"ת

shimia
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועיים האחרונים החלו המשך העבודות לתשתית הרכבת הקלה ברחוב אורלוב במקטע מרכזי.דבר שגורם לפקקי תעבורה אדירים

וחלופות איין .תגובת ראש עריית פ"ת לנושא היתה בילתי הולמת "הנהגים שרגילים לעבור בקטע רחוב זה ימצאו דרכים חלופיות בימים הקרובים" ואני שואל למה הוא לא עשה שעורי בית א. הנושא הנ"ל הולך להמשך כ8 חודשים ולאחר מכן יעברו למקטע הבא שיקח עוד כ8 חודשים ואח"כ יכנסו לתוך התחנה המרכזית. האם כבוד ראש העיר חושב שהוא מזיז "פיונים" במשחק.

יש באופן מיידי לפעול לפתיחת רחוב דרך רבין לכיוון גני תקוה.

יש לטפל בפתיחת הדרך בציר אזור קריית אזורים לכיוון קריית עתידים

יש צורך כבר עתה להחל בכביש מהיר אפילו אגרה לכיוון ת"א

הציבור כרגיל אדיש לכן הציבור משלם ....למה זה נשמע מוכר

פורסם

לא הבנתי את הקשר בין פתיחת קטע הכביש בגני תיקוה, לעבודות תשתית שמתבצעות ברחוב אורלוב?

כל יום אני נוסעת בסביבה, וכל הפקקים נסבלים, במשך שנתיים אני מגיעה לשם כל בוקר, וכמות הזמן שאני מבלה בפקק לא השתנתה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סעי שם ביום שישי בצהריים .. נראה אותך ..

השמאלה (אם אפשר לקרוא לחצי נתיב הזה שמאלה) מהרחוב שמוביל מהתחנה המרכזית לשמאלה לכיון רוטשילד פשוט עמוס ברמות של אוטו אחד לכמה דקות טובות ... והרמזור קצר.. אנשים נעמדים באמצע הצומת כי רוצים להספיק גם ..

בקיצור סיוט !

פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק ברור בתגובה הראשונה, כאשר התכוונתי שאני נוסעת כל יום, הכוונה הייתה לימים א עד ש.

כאשר במשך שנתיים אני עובדת בפתח תיקוה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המצב אכן קטסטרופה.

לי לקח 2 בקרים להבין מה קורה ומאיפה פתאום הפקק האדיר הזה.

גם ציר גיסין עמוס בצורה מוטרפת.

נשאר רק לצאת לכביש 5 דרך סגולה וירקונים - עכשיו זה די בסדר. בסוף החופשים וחגים נבלה שם ביחד שעות יחד עם עוד איזה 500,000 מכוניות..........

ל' היקרה,

פתיחת כביש בגני תקוה תשחרר משמעותית את כביש 5 - כי נכון לעכשיו המון המון מכוניות יורדות מכביש 6 ולוקחות את 5 כי פשוט אין להם שום ברירה אחרת.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עד כמה שראיתי הכביש עדיין לא מוכן לנסיעה, עדיין עובדים על קטע הכביש הזה.

ל'

פורסם

כתבו במקומון שעכשיו העיכוב הוא בגלל מחלוקת בין משרד איכ"ס (איזה שם מדהים למשרד לאיכות הסביבה) לבין חברת החשמל.

פורסם

חשבתי שבשרשור תהיה תלונה דווקא על הכניסה מצומת סירקין.

יש עיקול די חד ימינה, ללא שיפוע וכל לילה מכונית אחרת מתרסקת על הגדר.

תכלס, צריך להיות דיי פזיז בשביל להתרסק שם,

אבל העירייה טוענת שאין פתרון הגיוני לבעיה.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

הבעיה כזו, זה לא רק השיפוצים לרכבת הקלה, זה הפניות והכבישים שהם סוגרים כל כמה חודשים,

לפני חודשיים הם שינו את הנתיב מהקניון הגדול, לפני כן היה רמזור המוביל לתוך פתח תקוה, הם שינו את הנתיב הזה לפניה ימינה בלבד - שזו הפניה לכיוון היציאה מפתח תקוה - אל קרית אריה.

מה שנגרם, לאחר הפניה ימינה, אנשים רוצים לחזור לפ"ת, אז הם תקועים בפקק בפניה שמאלה הראשונה בצומת ז'בוטינסקי-דרך רבין, דבר זה גרם לפקק אדיר בפניה הזו, כי רב הרכבים עושים פרסה. גם ככה מופע הרמזור קצר.

בכביש המוביל מרח' בר כוכבא לשוק ומשם לז'בוטינסקי, נסגר לתחבורה ציבורית בלבד, לכן נוצר פקק בתוך הרחוב של השוק, הכביש הוא צר מאוד, לכן יש שמה כל הזמן פקק, שלא נדבר אל אלו שפתאום מוצאים חניה בכביש הזה - חוסמים את כל הנתיב.

מה שנהיה בפתח תקוה זה לא יאומן, מכל דרך שנכנסים באיזור של בילינסון, יש פקק, אפילו מכיוון של מחלף התקוה.

ממש מתסכל למי שעובר כל יום עם רכב באיזור הזה. :?

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
חשבתי שבשרשור תהיה תלונה דווקא על הכניסה מצומת סירקין.

יש עיקול די חד ימינה, ללא שיפוע וכל לילה מכונית אחרת מתרסקת על הגדר.

תכלס, צריך להיות דיי פזיז בשביל להתרסק שם,

אבל העירייה טוענת שאין פתרון הגיוני לבעיה.

על איזה מקום בדיוק אתה מדבר?

פורסם
על איזה מקום בדיוק אתה מדבר?

i see what you mean8)

אם אתה מגיע מכיוון צומת הטייסים ופונה שמאלה בסירקין,

אתה תגיע לרמזור, אחריו הכביש מתעקל ימינה (שחכתי את שם הרחוב אבל בסופו הוא משתלב עם הסיום של פינס)

בגדול זאת לא בעיה לקחת אותו מהר, פשוט צריך להקפיד על קו נכון (עובד גם לכיוון השני, אגב).

אבל אני גר קרוב והחריקות בלילה מעידות על הקושי של רבים מהנהגים.

בכל מקרה,

התושבים ביקשו להניח במפרים אבל העירייה טענה כי זה יגרום לנהגים לבלום בתוך הסיבוב

כך שהסכנה רק תגבר.

צריך פשוט להפעיל קצת את הראש (בתור נהג) והסיבוב יתגלה כהרבה פחות מסוכן.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

שם הרחוב הוא עין גנים וכן הסיבוב הזה ממש בעיתי לפחות פעם בחודש מישהו מתרסק שם על הגדר

הקטע המצחיק הוא שמרוב הבלאגן שם העיריה פשוט החליטה לפני כמה שנים אגב לא לשקם את הגדר שזה ממש לא בסדר

הכול יהיה בסדר

פורסם

עכשיו הבנתי איפה זה.

האמת צריך להיות נהג לא אחראי כדי לעוף שם לגדר.

נכון שהפניה קצת חדה - אבל היא לא היחידה במדינת ישראל - ואיכשהו כולם סורדים.

נראה לי כאן מדובר על נהגים שעסוקים יותר בפלאפון שלהם מאשר בלהיות מרוכזים בנהיגה.

• תוכן חדש...