Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיכול להביא לי טיפים וכל מיני דברים ...ולא לשלוח לינקים בקשה תנו לי פה הכל

הטסט ממש בקרוב אני לא רוצה לגיד תאריך כי איך אומרים...עין הרע

אז נקווה מבורא עולם שיעזור!

יאלה טיפים מי שיכול

HONDA

פורסם

תתפלל חזק מאוד, תקנה הרבה שום ותפזר מלח.

שיהיה בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן כן גם אני שמעתי על ה-"לא להגיד יום שעה תאריך וכו' כי זה עושה מזל רע", ואני סיפרתי לכולם מתי הטסט שלי, ואחרי זה גם כולם ידעו שעברתי אותו (1). מלח? שום? תנהג כמו שלימדו אותך לנהוג, בסבלנות, בלי לחץ, תבוא רגוע, ותעבור טסט. אם תהיה טיפה אבל טיפה לחוץ, הבוחן כבר יבין וכנראה גם שתעשה טעות או שתיים ותפסל. אין פה עניין של להתפלל, כי אתה עושה את הטסט לא ההוא שלמעלה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תסתכל למטה, מתחת להודעה הזאת. רואה את הרשימה של "נושאים דומים"? תהנה, ובהצלחה בטסט.

(ואגב, להבא - אם היית מבצע חיפוש, היית מוצא המון שרשורים שעוסקים בנושא הזה.)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...