Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפון בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

מחר אני נוסע לארה"ב לחודש,

יש לי פלאפון אורנג' עם סים ביגטוק, אני מעוניין לקחת את הפלאפון איתי ולקנות שם סים מקומי,

השאלה אם זה יעבוד לי או לא, והאם הסים של אורנג' יעבוד לי שם?

או מה אתם ממליצים לעשות ?

תודה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כן, אבל אתה צריך לפתוח את הפלאפון שיהיה פתוח לכל רשת (SIM FREE) , איזה פלאפון יש לך אולי יש הוראות

באינטרנט, ואם לא, אז 50 שקל בכל מקום שמוכרים פלאפון (לא אורנג'\סלקום\פלאפון אלא כמו תחנה מרכזית)

לגבי הסים של אורנג' - לא חושב שהוא יעבוד, וגם אם כן אתה תשלם 5 שקל + לדקה שיחה, וחבל.

תקנה סים כארד מקומי, PREPAID

פורסם

תקנה בארץ כרטיס SIM של "אקספון". לא תמצא יותר זול מזה.

אל תשכח שרוב השיחות שלך יהיו מהארץ ולארץ.

כרטיס SIM מקומי יתן יתרון מחיר בשיחות בתוך ארה"ב, לא לארץ.

(עלות השיחות הבינלאומיות בארה"ב יקרות יותר מבארץ!)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תקנה בארץ כרטיס SIM של "אקספון". לא תמצא יותר זול מזה.

אל תשכח שרוב השיחות שלך יהיו מהארץ ולארץ.

כרטיס SIM מקומי יתן יתרון מחיר בשיחות בתוך ארה"ב, לא לארץ.

(עלות השיחות הבינלאומיות בארה"ב יקרות יותר מבארץ!)

איפה אני מוצא כרטיס של אקספון ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
כן, אבל אתה צריך לפתוח את הפלאפון שיהיה פתוח לכל רשת (SIM FREE) , איזה פלאפון יש לך אולי יש הוראות

באינטרנט, ואם לא, אז 50 שקל בכל מקום שמוכרים פלאפון (לא אורנג'\סלקום\פלאפון אלא כמו תחנה מרכזית)

לגבי הסים של אורנג' - לא חושב שהוא יעבוד, וגם אם כן אתה תשלם 5 שקל + לדקה שיחה, וחבל.

תקנה סים כארד מקומי, PREPAID

יש לי פלאפון 6230i , אני כמעט בטוח שהוא פתוח לכל הרשתות,

קניתי אותו מחבר שהוא עובד בסלקום, וזה פלאפון של סלקום אבל הסים שלי עובד מצויין (של אורנ'ג)

ואם כבר נכנסו לזה, יש לך מושג איך אני מסנכרן אותו שיעבוד לי הGPS?

משום מה גם לאינטרנט זה לא מתחבר לי, בגלל שהוא היה של סלקום,

האם אפשר ללכת לאורנ'ג ולבקש מהשם שיסנכרנו לי אותו שהוא יוכל להתחבר לאינטרנט וGPS ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אם הוא עובד לך גם בסלקום וגם באורנג' אז הא פתוח,

בשביל לעדכן אותו שיעבוד כמו שצריך באורנג', תתקשר אליהם, תגיד להם שחבר שלך שם סים כארד של סלקום ועכשיו כלום לא עובד לך, ושישלחו לך SMS עם הגדרות

הם שולחים לך הודעה, אתה מאשר, וזה מעדכן לך לבד את ההגדרות - מכה ומדליק - והריי לך מכשיר של אורנג'.

• תוכן חדש...