Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב נזילה קטנה מהרדיאטור בדדרה (אובדן של ליטר נוזל קירור ביותר מ2000 ק"מ)

אני צריך המלצה למכון רדיאטורים טוב ואמין שיודע לעבוד עם לנצ'יות/פיאטים .

הנזילה נמצאת בין הצלעות קירור לצינור האורכי בצד הרדיאטור , מקווה שאפשר לעשות רק הלחמה ולא צריך להחליף לרדיאטור חדש

אין בעיות של התחממות.

על הדרך מומלץ שאני יעבור לפראפלו מהELF שיש לי (או אפשר להשאר עם הELF ?)

רפי , אם אתה יכול אז זרוק המלצות למכוני רדיאטורים.

למקרה הכי גרוע

רדיאטור מקורי לדדרה כמה אמור לעלות ?

ותחליפי כמה אמור לעלות ?

אם אני לא טועה הוא זהה לרדיאטור של הטמפרה .

בעייתי לשים תחליפי או שאין בעיות אם זה? כי אני לא ממש מתלהב מחלקים תחליפים ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הרדיאטור של הדדרה לא זהה לרדיאטור של הטמפרה?

יש סיכוי שאפשר לסתום את הנזילה באמצעות הלחמה ?

הנזילה לא באה מהצלעות , אלא מהצינור האורכי .ולפי הכמות של אובדן מי הקירור זאת נזילה מזערית ...

מה לגבי הנוזלי קירור ELF / פראפלו ? על הדרך לעבור לפראפלו או להמשיך עם הELF ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

בדקתי עם מ.י.ר

המחיר לרדיאטור מקורי חדש לדדרה עומד על 900 שקלים ... מחיר לא רע יחסית למען האמת ..

מחר אני הולך לאחד מהמכונים ואז אני אדעי איך לפתור את הנזילה הקטנה הזאת ועל הדרך נחליף לפראפלו.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מול בלומפילד, אתה מגיע מרחוב קיבוץ גלויות, מכיוון חולון לכיוון סאלמה, אחרי בניין מרכזים אתה עושה שמאלה, מגיע לרמזור ששמאלה זה רחוב התחיה אתה עושה שם ימינה, נוסע איזה 80 מטר בצד שמאל אתה תראה מבנה ענק....בתוך רחבת כורכר בדרך כלל יהיו שם 15 אלף מוניות....

מקום חבל על הזמן ! היחס מוזר כי הבחור קצת הזוי אבל משעשע, בכל מקרה תקבל סופר מקצועיות וסופר אמינות במחיר לפרצוף !!

פורסם
מול בלומפילד, אתה מגיע מרחוב קיבוץ גלויות, מכיוון חולון לכיוון סאלמה, אחרי בניין מרכזים אתה עושה שמאלה, מגיע לרמזור ששמאלה זה רחוב התחיה אתה עושה שם ימינה, נוסע איזה 80 מטר בצד שמאל אתה תראה מבנה ענק....בתוך רחבת כורכר בדרך כלל יהיו שם 15 אלף מוניות....

מקום חבל על הזמן ! היחס מוזר כי הבחור קצת הזוי אבל משעשע, בכל מקרה תקבל סופר מקצועיות וסופר אמינות במחיר לפרצוף !!

על הדרך אני יביא איתי 4 ליטר תרכיז פראפלו .. חייבים להיות אצלו מים מזוקקים

זה יוצא על רחוב בן צבי , לא רחוק מפיקוד העורף (מחוז דן)?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
קח הינה מדוייק

ויאללה שתוק, לפני שאני עולה לקומה 3 וקורע אותך :wink:

חחחח

אני מכיר אותו :D

חבר שלי היה אצלו פעם , בן אדם הזוי , אתה אומר שהוא מקצועי , יאללה נראה מה שווה מילה שלך ...

ועוד שניה יורד יורד קומה עליל אז תרגיע :D

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מקצועי, מאוד מקצועי

(אתה לא יכול לרדת קומה, אין לך הרשאות כניסה)

בכל מקרה תמיד מומלץ לקבל חוות דעת ולהתייעץ פה לגבי תמחור לפני ש"הולכים" על זה

פורסם
מקצועי, מאוד מקצועי

(אתה לא יכול לרדת קומה, אין לך הרשאות כניסה)

בכל מקרה תמיד מומלץ לקבל חוות דעת ולהתייעץ פה לגבי תמחור לפני ש"הולכים" על זה

תמיד יש פירצה :D אל תדאג לזה ,יש דלת צדדית :p

אני אקפוץ אליו בשישי , בכל מקרה אם זה משהו שיגמר באפוקסי או הלחמה אני ישר הולך על זה , כי זה גג 200 שקל ופה אין מה לחפש יותר מידי , אחרי שאני אהיה אצלו אני אכתוב מה הוא אומר ומה נעשה .

במקרה הכי גרוע 900 שקל לרדיאטור חדש במ.י.ר.. בנוסף לפראפלו שאני יעשה אליו החלפה בשישי במקום הELF

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

טוב , עדכון לגבי הרדיאטור

הייתי היום אצל גונגה , ההמלצות של הפורום מפתיעות אותי כל יום מחדש כמה שהם נכונות מדוייקות ואמינות ... :D

שמואליק בן אדם מאוד אדיב ונחמד , מסביר פנים ועם מחירים טובים והכי חשוב שהוא מקצועי!!

הוא הסביר בצורה מפורטת לי לגבי הבעיות שיש עם הרדיאטור

הנזילה באה מהחיבורים בין הצינור הצדדי לצינורות של הצלעות , והתחילה שם כבר התחמצנות וכל האיזור מלא אבנית

הוא הסביר לי שלא כדאי לעשות הלחמה כי דרוש לעשות ניקוי ואם יש אבנית יכול מאוד להיות שיש עוד נזילות שסתומות ע"י אבנית שיפתחו לאחר הניקוי , בלי קשר דרוש ניקוי לרדיאטור כי חלק מהרדיאטור חם וחלק ממנו קר (סתימות חלקיות ולמרות זאת עד היום לא סבלתי מהתחממות)

המקום של הנזילה מאוד עדין , עם גומיות ופלסטיקים מסביב ויש סיכוי מאוד גדול שהם יפגעו ולמעשה הרדיאטור לא יהיה שווה כלום.

אז ככה שהדבר היחיד שכדאי לעשות הוא להחליף אותו ,לא מתכוון להסתבך איתו וגם כי אני רוצה להיות שקט.

עלויות :

מקורי עולה 1100 שקל אצל סודאי

חליפי (לפי מה ששמוליק בירר , כנראה מתוצרת מגנטי מירלי) עולה 890 שקל

עוד חליפי מתוצרת סינית עולה 800 שקל אצל סודאי

על איזה מהם ללכת ?

קניתי גם 8 ליטרים פראפלו מהול (מהיצרן) שמחכים להכנס לרדיאטור החדש.

יש הבדלים בין הפראפלו האיטלקי לבין הפולני ? כי ראיתי באיזה מקום גם אחד פולני.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הייתי נמנע מרדיאטור סיני עלום שם.

"מגנטי מרלי" או "ולאו" הנם ספקי משנה של קונצרן פיאט, אלפא ולנצ'יה ולמעשה אלו מהמקוריים שמותקנים ע"י המפעל ואותם הייתי מעדיף.

המלצתי היא לבצע ההחלפה אצל "גונגה" (שמואליק).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
הייתי נמנע מרדיאטור סיני עלום שם.

"מגנטי מרלי" או "ולאו" הנם ספקי משנה של קונצרן פיאט, אלפא ולנצ'יה ולמעשה אלו מהמקוריים שמותקנים ע"י המפעל ואותם הייתי מעדיף.

המלצתי היא לבצע ההחלפה אצל "גונגה" (שמואליק).

בברכה - רפי לין :-)

אני יבצע את ההחלפה אצל גונגה

הבנתי גם בדיוק למה יש לו כזה שם טוב ברחבי הרשת.

אז ככה

המקורי אצל סודאי עולה 1100 שקל

תחליפי לפי הבירור של גונגה עולה 890 שקל , הוא אומר שבדרך כלל הרדיאטורים התחליפיים הם או של מגנטי מרלי או ולאו , והם נחשבים תחליפיים רק בגלל שאין עליהם את החותמת של לנצ'יה/פיאט , איך אני יכול לדאוג שאלה באמת יהיו הרדיאטורים ולא איזה חברה סינית עלומת שם ?

יש איזה מקום שניתן לפנות אליו ישירות לקנות רדיאטור תחליפי מהחברות הנ"ל ולהביא אותו להרכבה?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לא הבנתי, הוא הסתכל על הרדיאטור, אמר שהמקום עדין ולא כדאי לעשות הלחמה כי אולי מתחת ללכלוך ולאבנית יש חורים אז כדאי להחליף רדיאטור ?

למה לא לנקות ואז לראות אם באמת יש חורים ? הריי תמיד הוא יכול לחבר את הרדיאטור ללחץ מים אחרי התיקון ולראות אם זה הצליח או לא

דווקא אני לא מתלהב מבעלי מקצוע שהולכים ישר על החלפה, ש.ש. לדוגמא כמעט אף פעם לא קובע חד משמעית החלפה של הרדיאטור לפני שהוא מפרק ומעיף מבט...

אבל מיילא....

• תוכן חדש...