Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.7.7

ראשון שעבר עשיתי תאונה, ונכסתי ברכב מאחורה בצומת עם רמזור. אוטו שלו או עף קצת קדימה (מטרים ספורים) או שהוא נסע קדימה כדי להתחמק ממני, ואז אחרי מכה עף קצת קדימה, אני לא סגור על זה.. לרכב שלו לא נגרם נזק חיצוני ולשלי כמה שריטות צילמתי את האחורה שלו למקרה הצורך, אני אעלה את התמונה אח"כ אם מישהו יבקש, עצרנו בצד אחרי הרמזור, התחלפנו בפרטים לכל מקרה ונסענו לדרכינו.

8.7.7

בכל אופן,עבר שבוע מאז, ואתמול זאת אומרת שבוע בדיוק אחרי הוא מתקשר אלי, זה מה שהוא מספר:

"הוא אומר שבחלון של הנהג, הכבל שמזיז את החלון מעלה מטה, נקרע לו,(אני מניח שזה קרה בזמן התאונה) החלון לא התרסק אבל, הוא הלך לביטוח ושם אפילו לא רצו לבדוק את זה, כי החלון אפילו לא מרוסק, אמרו לו שאם הוא רוצה שיבדקו לו, שישלם, אז אני מניח שהוא לא שילם, נסע למוסך שלו ושם תקנו לו בנזק של 260 שקל, אז הוא אומר לי שהוא לא רוצה להפעיל ביטוח ולסגור את זה באופן פרטי, קיצר אמרתי לו שאני אתייעץ ואחזור אליו למחרת."

9.7.7

היום דיברתי עם הסוכנות הביטוח שלי ושם צחקו לי בפנים שאני בכלל מאמין לו על השטות הזאת ואין סיכוי שהנזק הזה נגרם מהתאונה, קיצר אמרו לי להגיד לו שילך לחפש.

דיברתי איתו, הסברתי לו את המצב ואמרתי לו שאני לא מתכוון לשלם על הנזק הזה ואמרתי לו שיעשה מה שהוא חושב לנכון.

לא בדיוק הבנתי מה הוא אומר, שהוא יקח את זה לביטוח או לתביעות קטנות, להגיד את האמת זה נראה כאילו הוא תמיד לא סגור על עצמו או שהוא מבלבל את השכל, הבן אדם הוא מבוגר אז אי אפשר לדעת, לא חסר שרלטנים בעולמינו.

השאלה שלי היא מה יכול לקרות מעכשיו???

מכה שאפילו לא כופפה את הפח יכולה לגרום למצב הזה? שהרצועה נקרעה?

פורסם

משעשע ביותר לשמוע אותו מתקשר אליך ומבקש שתשלם על התיקון.

נכנסת בו בחלק האחורי, ההיגיון אומר שהנזק נעשה לתא מטען, לטמבון האחורי, או למנגנון נעילה על תא המטען אם אכן המכה הייתה רצינית.

אבל מה הקשר בין זה לבין כבל קרוע הנמצא בצד של תא הנהג מקדימה, ועוד לאחר שבוע?

אני חושבת שהוא מנסה לתקן את הרכב על חשבונך על פי שיטת "מצליח", או שמצליח לו או שלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הדבר היחיד שיכול היה לקרות זה שהחלון היה על ערש-דווי לפני הפגיעה, ואז, איכשהו, המכה הפתאומית גרמה לזה.

בתכלס, מדובר בקשקוש, שאינו סביר כ"כ.

בכל מקרה, יש לו את הפרטים שלך, ואתה הודעת לביטוח שלך שפגעת ? אתה יכול לישון בשקט.

אם הוא ירצה ללכת עם זה לביטוח, שיבושם לו - זה נשמע לי טיפשי.

סע רגוע ושמור מרחק.

פורסם

הי,

בשביל לתבוע אותך בבהמ"ש אפילו לתביעות קטנות הוא יצטרך להוכיח קשר סיבתי בין המכה מאחורה לתקלה בחלון מקדימה, די בכך שהרכב שלו נמצא על הכביש כ10 שנים (בלאי טבעי) כדי לסתור את טענתו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סתם לידיעה במקרה של תאונה יש לו הזכות לתבוע את הביטוח שלך לנזקים, אך לפני שנוגעים ברכב הוא חייב להודיעה על כך ולהזמין שמאי שיאשר את הנזק. אם הוא תיקן את הרכב (לא משנה איזה חלק) ללא דוח שמאי מסודר הוא לא יכול לדרוש ממך כלום.

פורסם
אין נזק לרכב מאחור אלא אם כן הוא פנימי...

נכנסתי בו במהירות לא קטנה משהו כמו 40 קמש..

פירסמתי תמונה....

זה הרכב שנפגע?

היכן בדיוק הפגיעה? אני מנסה לאתר אותה ואינני רואה כל שינוי ברכב.

כמו שאמרתי, כנראה ששיטת מצליח לא הצליחה לו הפעם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...