Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום לא שמעתי על בעיות שעשו למישהו שיש לו פילטר אוויר פתוח אבל אחרי השירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=162706

אני כבר חושב להוריד את הפילטר, מישהו יודע חד משמעית מה אומר החוק?

אני מכיר המון אנשים עם פילטר, ועד היום לא שמעתי על הורדות מהכביש, ולא בעיות בטסט.

:-) just smile
פורסם

אומרים "חד וחלק" ולא "חק וחלק"....

לא יודע לגבי הורדה אבל אני אישית עברתי טסט לא מזמן עם הפילטר.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

חיפוש היה מניב את מבוקשתך.

בכ"א כדי לסכם פה ולחתום את השירשור המיותר הזה שכן קיימים כמוהו בארכיון.

*פילטר אוויר פתוח על הנייר:אינו חוקי בארצינו .

בוחן תנועה שיעצור אותך ויראה את הפילטר אויר -אם הוא ירצה יש לו את כל הפריווילגיה להורידך מהכביש על כך.

בטסט לרוב לא מתייחסים לעניין ,אבל גם שם שתדע לך -אם יחפצו להציק לך ,אין להם בעיה לעשות זאת.

בזמן תאונה ,חברות הביטוח יכולות לעשות לך על זה בעיות במידה ויגלו ,היות ומבחינתם ביצעת שינוי ברכב אשר ככל הניראה גרם לתיפקוד לקוי של הרכב שסביר להניח תרם לתאונה חס וחלילה שביצעת[זה מבחינתם-עד כמה שניתן להיות ראש בקיר ולא הגיוניים].

עכשיו לעניין המציאות,מעטים המקרים ששמעתי שהורידו רכב מהכביש על פילטר פתוח,אבל דע לך שהכל תלוי במזל שיש לך.

מצד שני לא חסר גם המיקרים בהם הורידו רכבים מהכביש על שטויות ,ובמשפט אחד-אם ירצו לחפש אותך ,סביר להניח שימצאו משהו ,גם אם לא מותקן אצלייך פילטר/אגזוז למינהם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...