Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר מרבע טנק הלך על 50 ק"מ בסך הכל,מדובר על דגם ידני 93 GLXI.

אני כמעט בטוח שכל זה קרה אחרי שהמוסכניק התעסק באינג'קטור,ואז הוא ניסע להתניע והרכב כבה,ואז הזיז איזה חלק כלשהו,והוסיף סל"ד סרק והרכב חזר לתפקד. הסל"ד אבל בכל מקרה מחזיק על 1,כמו שצריך להיות,אבל התחיל לזלול דלק.

לא יוצא עשן לא שחור ולא לבן.

מה הבעיה?

http://img411.imageshack.us/img411/4464/45345zh9.jpg

תמונה מהרכב הקודם שלי,אומנם אוטומט והזוית של החלק שונה לגמריי,אבל זה רק להמחשה.

החלק הזה שבזוית אותו הוא שיחרר קצת והזיז כלפי מעלה.

וה"בורג" הקטן הזה הוא סיבב קצת נגד כיוון השעון,ומאז הרכב חזר לתפקד ומחזיק על סל"ד 1,ולא ניצפו שינוים כלשהם, אבל התחיל לאכול דלק בכמויות.

ייתכן ואני טועה משום שאני לא כל כך מבין בהזרקה אלה בקרבורטורים וייתכן והמוסכניק לא אשם ואני גם לא הולך להאשים אותו אבל איך אני פותר את הבעיה ואיפה הבעיה,והעם זה קשור לחלק המדובר או לא.

אלה הם השאלות שמעניינות אותי.

תודה מראש על העזרה!

פורסם

ערב טוב.

החלק הנ"ל הוא מתג המצערת- (T.P.S ) - תפקידו לדווח למחשב מה אתה עושה עם רגל ימין שלך - דרישה לעומס.

החיישן הנ"ל צריך להיות מכוון למתח ספציפי - כ- 0.65- וולט , כדי שיחידת הבקרה תדע - " מצב סרק סגור" - כדי שתוכל לדעת מתי לשלוט על מנוע יצוב הסרק- ( IAC ).

אין לך תיבת הילוכים אוטומטית לכן לא כ"כ תרגיש בהבדל רק שמצב סרק לא יציב.

לא הבנתי עם איזה מרסס ( אנג"קטור) הוא שיחק ולמה אך לגבי צריכת דלק מוגברת יכולים להיות הרבה סיבות ללא קשר לטיפול.

בדיקה מהירה עם סורק תקלות יעודי + בדיקת 4 גזים תתן למאבחן תמונה יותר ברורה אם ישנה בעיה או לא.

בברכה.

חיים.

פורסם

אינג'קטור התכוונתי למערכת הזרקה,מצטער.

מה הוא בעצם עשה בזה שהוא הזיז את מתג המצערת?הוריד/העלה את המתח?או מה בדיוק הוא עשה?

פורסם

עוד משהו שחשבתי עליו,ייתכן שהדלק מהול פשוט?:shock:

כי בדיוק עכשיו תידלקתי בתחנה אחרת,לרוב אני תידלקתי ברוזנפלד אבל בגלל ששמעתי שמוהלים שמה דלק מעובד שהוא חבר שלי עברתי ל"טן" והכל היה בסדר.

עכשיו תידלקתי שוב ברוזנפלד והרכב התחיל "לטחון" דלק!

מה אתם אומרים?

פורסם

לי קרה מקרה דומה עם הרנו 5 שלי . תדלקתי בתחנת דלק באיזור התעשיה הצפוני באשקלון, לא זוכר את שמה היא די ריקה ויש שם מתדלקת אחת אתיופית קבועה .כל התחנה צבועה בצבעים של דגל אתיופיה ירוק ,צהוב ואדום.

הדלק היה זול אבל נגמר מהר מאוד ,חשבתי שזו בעיה עד שהטנק התרוקן ותדלקתי בתחנת דלק דרגון והאוטו חזר לעצמו.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אוקיי הקטע עם הדלק המהול מובן,

אבל מה הוא עשה בזה שהוא הזיז את מתג המצערת?והוסיף סל"ד סרק.

אני הרגשתי רק שינוי אחד,כש לוחצים ממש אבל ממש קצת על הגז,הסל"ד מתחיל לקפוץ בין 1 ל 2 וזה ב 100% קרה מיד אחרי שהוא עשה זאת.

אודה מאוד עם מישהו בעל ניסיון יענה על השאלה.

תודה.

אני לפני טיפול,ואני הולך לבצע אותו לבד,לא סומך על המוסכניקים יותר,תמיד טיפלתי ברכב שלי לבד,וזה בדיוק מה שאני הולך להמשיך לעשות.

רציתי לשאול איפה נמצא מסנן השמן ברכב שלי ופילטר הדלק.

תודה שוב.

פורסם

מתג TPS אין להזיז ככל שהוזז, אלא אם יש בעיה שהנתון שהוא מראה בסרק ו/או לאורך מהלך דוושה ,בניגוד לנדרש.

לא מזיזים כי מנסים...

לא יודע לאיזה מוסכניק הלכת, זאת מבלי לפגוע באף אחד, שממילא לא הייתי שם ,אנני יודע מה עשו,ואני ניזון ממה שאני מבין ממך.

יש שבעל מקצוע מבין בתחום יתעסק בדברים שבתחומו. יש חברי פורום מוסכניקים שיוכלו לעזור לך באיתור תקלה ופתרונה (בתשלום)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כעקרון אין לי שום בעיה לגשת למוסך שמבין בדבר העיקר שזה יהיה פה בצפון:?

כמו שכבר ציינתי אני מנצרת עילית,עם יש מישהו באזור שאתה מכיר שיכול לטפל בבעיה באופן מקצועי אשמח מאוד עם תתן לי פרטים.

תודה מראש.:arrow:

פורסם

אשמח מאוד שמישהו יעזור כי הרכב עדין ממשיך לטחון דלק,

אתם כולכם אומרים שאסור להזיז את החיישן וכו' אבל מ-ה ה-ו-א בעצם עשה בזה שהוא הזיז אותו?!מישהו מוכן להגיד?:|

כי אני כבר חושב בעצמי היום לפרק אותו ולהזיז איפה שהוא היה!כי זה בלתי אפשרי לנסוע ככה!הרכב התחיל לטחון כפול 2 דלק בנסיעה רגועה!

והליקווי מולי אגב ששמתי ברגע שהבעיה התחילה לא עזר בגרוש.

• תוכן חדש...