Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם~! יש לי הונדה סיוויק שנת 91 והבעיה היא: לפני כחודש (הודלקה לי) נדלקה/הופיעה נורה צהובה בלוח השעונים.

התחילה להיות לי בעית נזילת מים.

אז ישר עשיתי ניקוי לרדיאטור ועדיין הנורה לא כבתה.

אחרי זה החלפתי את הפקק של הרדיאטור כי אמרו לי שכניראה שהוא לא מחזיק את הלחץ הנכון, כשהחלפתי הנורה כבתה וכמה ימים הכל היה בסדר... עד לפני כמה ימים הנזילה חזרה ורק כשאני בעליות החום של המנוע עולה וכל הזמן צריך להוסיף מים! אז מה עושים? מישהו יכול ליעץ לי? :?

פורסם
אז ישר עשיתי ניקוי לרדיאטור , אחרי זה החלפתי את הפקק של הרדיאטור כשהחלפתי הנורה כבתה אז מה עושים? מישהו יכול ליעץ לי? :?

לאיזה תשובה אתה מצפה?

עשית ניקוי רדיאטור , החלפת פקק,החלפת מנורה.

מה עם תיקון הנזילה??

הנזילה לא תעלם כך שלעצמה. גם את זה אתה צריך לתקן.

ירון מאיר

פורסם

שלום לפותח השרשור :

יש לגשת בדחיפות למכון מומחה לרדיאטורים (לא מוסך !) ולבדוק בלחץ את מערכת הקרור.

כך תדע מהיכן יש נזילות ומה משמעותן.

הבעיה יכולה להיות : נזילה מרדיאטור/צינור מיים/משאבת מיים/פלאנצ' טרמוסטט/בעיה בטרמוסטט (אם ההתחממות רק בעליות).

אבל, אם הרכב מאבד לחץ במהלך הבדיקה בלי שנראית נזילה לעין קח בחשבון שהנזק עלול להיות מינימום ראש מנוע ועד החלפת מנוע.

קודם כל בדיקת לחץ במכון רדיאטורים ואז הסקת מסקנות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האמת היא שאני לא מכרמיאל ואיני מכיר שם מוסכים אבל מעט לפני חוצות המפרץ( מהכניסה הצדדית),קרוב לבנין סלקום

יש את האחים דרעי מומחים לרדיאטורים .

הם מבצעים הרבה עבודות (שולחים רדיאטורים לתיקונים/מחליפים במקום אם צריך.)

תוכל לבצע בדיקת לחץ ותקבל אבחון מקצועי במקום. ביותר מרכב אחד שלי הוחלף רדיאטור אצלהם ותמיד הם היו מקצוענים והגונים,ונערכה בדיקת לחץ פעם אחת כי הרכב התחמם ובדקו שאין בריחת לחץ ממערכת הקרור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתה לי הונדה שנת 96 שהייתה לה את הבעיה הזאת. חודש ימים סבלתי מ'בריחת מים'. הלכתי כפי שציינו פה, למכון לבדיקת הרדיאטור ע"י לחץ. החלפתי כמה פקקים, החלפתי לאחר מכן משאבת מים, לאחר שהעירו לי שזה כדאי, כי יש סבירות שהיא 'עייפה'..., החלפתי יוניט חום ברדיאטור, החלפתי טרמוסטט, ולאחר מכן אף הסרתי אותו. בקיצור- שום דבר לא עזר. לאחר נסיעה של כמה דקות, המנוע רותח, וכל המים בחוץ. הפתרון היחיד שמצאתי בזמנו, היה להסתובב עם 'שישיית מי עדן' , ולעצור כל כמה דקות בצד ולהוסיף מים.

אחרי חודש מנוע הלך.

במהלך נסיעה על כביש מהיר, עף טלטל , עשה חור בתחתית של הקרטר, והמנוע מסר נשמתו ליוצרו.

עד היום אין לאף אחד תשובה מה הייתה הבעיה שגרמה לחום, ועברתי בהרבה מאוד מוסכים ואנשי מקצוע.

היום, אני עם פג'ו 205 , וקרה לי אותו דבר. פתאום אני קולט אחרי כמה דקות של עמידה, שלולית של מים ירוקים מתחת לאוטו.

החלפתי יוניט, לא עזר. בריחת מים מהרדיאטור? ממש לא. החליטו לפרק לי את ההוסטים של הרדיאטור , וגילו גושים ענקיים של חלודה במעברים של המים. ניקו , שייפו, הורידו, הרחיבו אותם, והאוטו חזר לקדמותו.

חבל שלא עשיתי את זה בהונדה..הייתי מוציא שימוש טוב יותר לחודש מהחיים שלי.

• תוכן חדש...