Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, רציתי קודם כל לציין כי חיפשתי מעל דפי הפורום מידע לפני שפניתי אליכם...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

מכיוון שהמידע לא ממש הצליח לענות לי על שאלותיי.

מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי..

אני ואחי מתכננים לקנות ג'יפ מסוג מיצובישי פאג'רו, אבל האמת היא שאין לנו ממש מושג

איזה גרסה, סוג מנוע וכו' וכו' וכו'.

אז הדילמה שלנו היא כזו... יש את גרסאות הדיזל ואת גרסאות הבנזין, התקציב שלנו

הוא בין 50,000 ל-70,000.

שמנו לב שאת גרסאות הדיזל אפשר לקנות בזול הרבה יותר מה שמתורגם לשנתונים גבוהים

יותר... מישהו יודע למה זה כך? האם הדגמים האלו פחות מוצלחים?

כי מצד אחד אני מעדיף שנתון גבוה כמה שיותר בגלל שאני לא רוצה סוס מת... אבל מצד

שני איני רוצה רכב שהוא אינו מוצלח... אני מאוד מאוד אודה אם מישהו שיודע ויש

לו ניסיון יוכל לענות לי.. זה מאוד חשוב.

חשוב לי מאוד גם עניין מחיר התחזוקה השוטף, צריכת הדלק וכו'.

כמו כן אשמח לדעת על יכולותיו של הג'יפ בשטח.. האם הוא מספק?

ראוי לציין שאנחנו לא מחפשים ג'יפ בשביל לטייל בעיר... אלה שטח, כולל עליות ואבנים נמוכות,

אבל גם הוא יבלה לא מעט בכביש... אם כל זאת, הוא לא יעשה קילומטרז' גדול בשנה...

אני מאוד מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי...

זה מאוד חשוב, בתודה מראש, Ruff Rider.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

הפאג'רו מהדגמים שלפני הקינג (כלומר- פג'רו עם סרן אחורי חי) הוא רכב מצויין, אם תמצא אחד במצב טוב. נסיונם של חברים שחיפשו, מעלה שקשה למצוא פג'רו בנזין במצב טוב בשנתונים הללו. רכבי שטח, באופן כללי, לא מזדקנים כל כך יפה, במיוחד אם הם נוסעים בשטח. ורכב שטח בן 10 שנים, אתה חייב לבדוק טוב טוב.

הפג'רו בנוי טוב, חזק, ואיכותי. מנוע הבנזין הופך אותו לרכב שבילים מהיר מאוד. הדיזל פחות מבוקש, כי בסכומים כאלו אנשים מחפשים בד"כ רכב שני או רכב רק לטיולים, ואז הקילומטרז' השנתי נמוך. בג'יפים חדשים יותר, יש עדיפות לדיזלים, לכן הביקוש הפוך. תוסיף לזה את העובדה שבשנתונים של סוף שנות ה90 נמכרו יותר דיזלים מבנזינים ולכם ההיצע של הבנזין נמוך יותר- ושוב- זה מעלה את המחיר.

שים לב כשאתה מחפש רכב לקיומה של נעילה אחורית (לא היתה קיימת בכל רמות הגימור).

עוד, כאן:

http://www.jeepolog.com/208.html

אסף.

פורסם

ברכב כזה גדול, במיוחד אם תיסעו הרבה בשטח, הדיזל יחסוך לכם $$ כבר בקילומטראג' נמוך.

כבר היום אגרת הדיזל היא לא מה שהיתה והסולר זול יותר ב 20%. תוסיף לזה 25-30% פחות צריכת דלק, תביא בחשבון רכב גדול וזללני שנוסע בשטח וזולל עוד יותר (ולכן רצוי שיזלול סולר) ותקבל חיסכון כמעט מההתחלה

• תוכן חדש...