Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מאזור הקריות ואני רוצה לקנות כמה כלים אני מחפש כלים טובים ומחירים זולים/סבירים

על איזה חברות אתם ממליצים לי? ומאיפה לקנות?

אני מחפש כלים כמו בוקסות, מפתחות פתוחים+רינגים ,מברגים טובים כלי מדידה

ואם יש איזה עגלת כלים לא יקרה במיוחד (אני זוכר שפעם שזר מכר עגלות במחרים של 550 שקל לעגלה 9 מגירות)

אשמח אם תמליצו לי

פורסם

אני קניתי סט בוקסות עם ראצ'ט יצא לי 200 ומשהו שקל. סיגנט SIGNET השם מדבר בעד עצמו. אחריות לכל החיים.

רינגים פתוחים בין 100 ל120 שקל. קניתי בתפזורת אז אני לי מה להגיד לך איזה הכי מומלץ.

עגלת ציוד שני מגירות קטנות+מקום לתליית ברינגים אפס שקל [קיבלתי מאבא שלי שאותה הוא הביא מהמפעל שהוא עובד בוא].

את האמת אני מרוצה מSIGNET אני כבר עבדתי 6 שעות עם הכלים ואני מרוצה מאוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תראה ממה שאתה אומר אני יכול להבין אותך

אתה רוצה למצוא כלים טובים וגם מחירים טובים וזה לא ממש הולך ביחד

אי אפשר לשחות ולא להתרטיב

זה לא הולך ביחד

אם תרכוש בוקסות אז עדיף לקנות משהו טוב מסיבי וכמובן חצי מקצועי

בתיקוני רכב ותיקוני מנוע מרבית המכונאים משתשמים בבוקסות עמוקות ובוקסות כאילו עולות יקר פי 2 מהבוקסה הרגילה

יש המון חברות אני ממליץ על סיגנט , RIDGID

כנ"ל גם לגבי שאר הכלים

מפתח פתוח שיש עליו 10 שנים אחריות והוא אמרקאי בעל חברה מובילה יעלה פי שניים מסתם מפתח שעשוי מחומר פשוט

הכל תלוי בך מה אתה מעדיף

אני יכול להבין אותך יש כלים שחייבים לקנות טוב

ויש כלים שאפשר לקנות סבירים כמו שוודי , רינגים - וכו'

בהצלחה

פורסם

נצל"ש

ראיתי אצלנו בסדנה הביאו כמה סטים של ידית כוח עם סט של 2 מאריכים ועוד שני זוייתים ו 19 בוקסות של חברת PROXENE

הסט נראה מרשים מאד בקופסת ברזל ובפנים יש בית מפלסטיק לכל בוקסה לידית למאריכים ולזויתים , נראה איכותי האמת ?מישהו מכיר את החברה הזאתי ?

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אני גם חשבתי על לקנות סיגנט יצא לי לעבוד איתם הם מאוד אמינים אבל המחירים שלהם יקרים, בנוסף אם אתם מכירים חנות או יבואן שמוכר בזול יחסית אני ישמח לקבל מספר או כתובת

• תוכן חדש...