Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שלא הבנת את מהות הסדרה הזאת? אל תשכחו ש WEST COAST CUSTOMER (אם כך רושמים את השם) היא סדנה שמתמחה בסאונד, קוסמטיקה לרכב, ושיפורים. הסדנה רק לידיעתכם משפרת ומאבזרת רכבים של מפורסמים ושל אנשים שיש להם הרבה כסף, לבוא ולהגיד שהם לא מבינים כלום רק ממלאים את הרכב בשטויות זה לא בדיוק נכון.

מטרת התוכנית הזאת היא להוציא את העניינים לאנשים. אני מציע לכל החבר'ה שטסים לארה"ב או טוענים שטסו וחושבים שהבינו את עולם הסאונד שם לחזור ולטייל עוד קצת ולהכנס לסדנה הזאת ואז להבין מהי, ואז לפתוח את הפה.

פורסם
אני חושב שלא הבנת את מהות הסדרה הזאת? אל תשכחו ש WEST COAST CUSTOMER (אם כך רושמים את השם) היא סדנה שמתמחה בסאונד, קוסמטיקה לרכב, ושיפורים. הסדנה רק לידיעתכם משפרת ומאבזרת רכבים של מפורסמים ושל אנשים שיש להם הרבה כסף, לבוא ולהגיד שהם לא מבינים כלום רק ממלאים את הרכב בשטויות זה לא בדיוק נכון.

מטרת התוכנית הזאת היא להוציא את העניינים לאנשים. אני מציע לכל החבר'ה שטסים לארה"ב או טוענים שטסו וחושבים שהבינו את עולם הסאונד שם לחזור ולטייל עוד קצת ולהכנס לסדנה הזאת ואז להבין מהי, ואז לפתוח את הפה.

אחחחחחח, כמה שאתה אוהב לקשקש...

1. אנחנו לא מבינים?

לידיעתינו?

ידידי, אתה אפילו לא יודע שקוראים להם west coast customs, אז איך אתה יודע מה הם עושים?

2. אף אחד לא אמר שהם לא מבינים כלום, זה אתה אמרת.

פשוט טוענים שהם יוצרים שטויות ברוב המקרים.

3. מטרת התוכנית היא לפרסם אותם ואת נותני החסות, נקודה.

4. אתה טסת, טיילת, וחזרת עם ראש מפוצץ ב"JL שולטת", אז לא נראה לי שאתה במעמד לתת ביקורת.

פורסם
אחחחחחח, כמה שאתה אוהב לקשקש...

1. אנחנו לא מבינים?

לידיעתינו?

ידידי, אתה אפילו לא יודע שקוראים להם west coast customs, אז איך אתה יודע מה הם עושים?

2. אף אחד לא אמר שהם לא מבינים כלום, זה אתה אמרת.

פשוט טוענים שהם יוצרים שטויות ברוב המקרים.

3. מטרת התוכנית היא לפרסם אותם ואת נותני החסות, נקודה.

4. אתה טסת, טיילת, וחזרת עם ראש מפוצץ ב"JL שולטת", אז לא נראה לי שאתה במעמד לתת ביקורת.

נתחיל מלמטה למעלה אוקיי:

1. לא טסתי לשם וחזרתי לשם עם ראש מפוצץ JL שולטת, קניתי את כל הרכיבים שלי פה בארץ ומצטער להגיד לך אני עדיין חושב שהיא אחת החברות האיכותיות שיש בעולם נכון שיש עוד גיליתי את זה בעזרת חברי פורום אבל עדיין אין מה להוריד ברמה JL עושים את העבודה ונשמעים טוב, הדבר היחיד שהתאכזבתי מהם זה הקומפוננט שיש לי שהם לא ממש לטעמי מעבר לזה כל מוצר שלהם מוכיח שהם חברה איכותית טובה.

2. עם תשים לך בעונה השלישית שינו את הסדנה מwest coast customs לgas שני סדנאות שונות. נכון שהמטרה לפרסם נותני חסות אבל לבוא ולהגיד שMTX או חברות כמו HIFONICS וSONY וCLARION וכדומה מהם שהם מחזיקים הם חברות ירודות זה לא נכון מישהו ממכם שמע פעם את הJACKHAMMER שטוען שיש סאבים יותר חזקים ממנו? מישהו פה בארץ שמע סט קומפוננט של MTX? שבאים ויורדים פה על החברה, בנושא הקואקסאלים בכלל לא רוצה לפתוח כי גם על זה היה תרד שבסוף הוכח שישנם רמקולים קואקסאלים ברמה של קומפוננט

3. אף לא אמר שהם לא מבינים כלום תקרא את תשובות חברי הפורום שוב ותבין בדיוק מה רשום.

4. לגבי השם נכון לא יודע לבטות אותו אבל זה לא אומר שאני לא מכיר את הסדנה, והשאלה "אם אתם מבינים בכלל מה הסדרה?" נובעות רק מהתשובות של ילדים פה שנתנו כגון: "עם ישימו לי כך וכך, אני יגיד להם אחר להוריד את זה", תעשה לי GSI16V עם ישימו לך שליש ממה שמו לו אתה תרד על ברכיים ותנשק להם את הרגליים. די תפסיקו להיות שחצנים ולחשוב שאתם הכי מבינים. תאמינו לי שאחרי שיחה עם אנשים רציניים מהפורום הז כן ג אני לא מבין כלום אפילו עם הידע הקטן שיש לי וגם הם הפער גדול.

פורסם
מישהו ממכם שמע פעם את הJACKHAMMER שטוען שיש סאבים יותר חזקים ממנו? מישהו פה בארץ שמע סט קומפוננט של MTX? שבאים ויורדים פה על החברה, .

לא באתי להתווכח פה, בטח לא על שטויות כאלו.

רק לידיעתך שיש הרבה (לא מעט) סאבים חזקים ממנו, ועשויים עם הרבה יותר טאקט ממנו (קרי, קטנים ויעילים יותר)

חיפוש קטן על GROUND ZERO או DD, או FI, או RE ימצא לך כמה כאלו.

פורסם
GSI16V עם ישימו לך שליש ממה שמו לו אתה תרד על ברכיים ותנשק להם את הרגליים.

אולי עם קנה מכוון לראש שלי אני ינשק למישהו את הרגליים

אהה רגע, לניפוץ האשליה, כבר כיוונו אלי קנה ולא זכור לי שנישקתי רגליים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רבותי ,

א- אין צורך לרדת לפסים אישיים .

ב- אני חושב שזו תכנית שמראה אילו עבודות מקצועיות אפשר לעשות ללא הגבלת זמן וכסף .

ג- כמו כל עסק אודיו אמריקאי טוב , הם אוהבים SPL והרבה מזה .

ד- המטרה בתכנית היא לספק לאדם שבא אליהם רכב שלעולם הוא לא הייה יכול לקבל מכספו שלו , אנשים , החבר'ה בWCC משפרים גם למבורגיני .. אז מושג יש להם .

ה- בפרקים רבים מראים את תהליך ההתקנה של הרכב והמערכת ומסבירים דברים .

אז זה עוזר בשמשהוא

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...