Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..

אני מחפש מגבר 4 ערוצים בסביבות ה 1000 ש"ח.

אני מתכוון להגביר איתו זוג JBL CS3196 6X9 שהם 70 rms אם אני לא טועה וסאב של MIK שהוא 600 וואט נראה לי.

אני מתכוון להחליף את הסאב עוד כמה חודשים וחשבתי על SX12 של פייז. אז חשוב לי גם שהסאב יוכל להסתדר עם המגבר.

הדבר הכי חשוב לי היא האיכות! אני רוצה שהמגבר יהיה המגבר הכי איכותי בתקציב הזה גם אם זה דורש לבחור סאב קצת יותר חלש, בכדי שיוכל לפעול עם המגבר שאני אבחר. באיכותי אני מתכוון שישמעו חזק ובאיכות ולא רק איכות עם ווליום סביר.

חשבתי על כמה כיוונים אבל אני צריך את הדעה והניסיון שלכם.

1. Lightning audio B2.400.4

2. Sound storm F200.4

3. CLARION APX4240

אולי גם ה JBL 75.4 אם הוא עדיין נמכר במחיר של 200$ בדיוטי פרי.

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

אני מאיזור הדרום ורוב המשתמשים פה הם לא מהאזור שלי . ככה שבעיה להשיג יד שניה בלי לסוע יותר משעתיים.

חוץ מזה עוד 130 שקל ואני מקבל חדש בקופסא עם אחריות וגם מגיע לי עד הבית .

השתגעתי כבר מכל המערכת הזאת :? !

הקלריון נראה לי איכותי וגם הסאונד סטורם, נראה לי שההתלבטות הסופית תיהיה בניהם .

הם יותר איכותיים מה JBL 75.4 נכון ?

פורסם

הוא עולה יותר מהקלריון. חוץ מזה יש את הפולס אודיו 4400 שזה אותו מגבר בחצי מחיר. תודה בכל אופן !

אני מחפש מגבר איכותי שירים זוג רמקולים וסאב. יש אפשרות ליד שניה אבל אני גר בדרום וזה בעייתי כי כל המכירות כאן הם לא מהאזור שלי.

עוד מישהו יכול לעזור ?

פורסם

הפולס וה Z4200 זה לא אותו מגבר.

אם כבר ב 1000 ש"ח תקנה Z4100.

הSX12 יסתדר אם כל המגברים האלו כי הוא נציל ולא מבקש שיאכילו אותו בהרבה וואטים.

הקלריון אחלה של מגבר וגם מאוורר טוב ככה שאני מאמין שאפילו בחום של הדרום לא תהיה לו בעיה בקיץ.

פורסם

תודה על העזרה ! אתה יכול לענות לי למה זה לא אותו מגבר ? הרי הם בדקו את זה פה בפורום לא ?

עוד שאלה מבחינת איכות עדיף המאק אודיו על הקלריון ? במחיר הזה אפשר לבקש משהו יותר טוב ?

ועד דבר, הציעו לי orion 4004 ב 700 ש"ח משומש, סאונד סטורם 4F800 ב 950 ש"ח חדש, קראנצ' PZi175.4 ב 1000 ש"ח חדש.

מה הבחירה הכי טובה (קלריון, סאונד סטורם, קראנצ', אוריון...) למחיר של 1000 ש"ח ? חשובה לי האיכות מאוד !

תודה רבה רבה :-)

פורסם

זהו,סופי! יש לי כמה מוצרים וההתלבטות בניהם, תעזרו לי לסיים עם זה בבקשה:

Clarion APX4240 60x4 wrms

Crunch PZi175.4 175x4 wrms

Mac audio Z4100 80x4 wrms

Lightning Audio B2.400.4 75x4 wrms

כולם במחיר של 1000 ש"ח לחדש בקופסא

תנו עצות בבקשה. איזה מגבר אתם הייתם קונים כדי להרים זוג רמקולים וסאב 200 wrms.

תודה רבה !

• תוכן חדש...