Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 1800 שקל ואני רוצה לקנות סאב ומגבר טובים אני ראיתי שיש את הלאנזר, קיקר ,בוס ועוד כמה חברות אשר מובילות בתחום , איזה דגם וחברה הייתם ממליצים לי לקנות?

פורסם

הייתי מציע לך לקנות סאב בדיוק כמו שלי - באותה התיבה בדיוק ב1350 ש"ח מפומפה למשל

לדעתי זה סאב מעולה שבמחיר הזה אין לו הרבה מתחרים בטח שלא עם תיבה מקורית של היצרן.

ואז ב450 שקל שישארו לך - הייתי אומר לך לחכות קצת עם הסאב הזה כשהוא מאוכסן בבית ואז לקנות מונובלוק יד שניה בסביבות ה1000 שקל ולהנות ממנו.

אבל אני ממש לא יודע אם זה סוג הסאב שאתה מחפש.

אם אתה רוצה משהו זול וטוב - קיקרים יהיו הבחירה הכי טובה (לדעתי) ומונו יחסית חלש - אפילו 150 RMS יוציא מהם תוצאה יפה מאוד ואם לא מונו אז מגבר שני ערוצים בגישור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המגבר צריך להיות 4 ערוצים בגלל שאני רוצים לשים גם קומפוננט 6.5 של מוראל עכשיו מגבר אני רוצה משהו טוב ב1000 שקל משהו כזה ואז סאב ב800-850

פורסם

ב100 שקל אתה יכול לקנות את הליטנינג אודיו B2.400.4 או את אחד הדגמים של לנזר לדוגמא VIBE416.

הליטנינג עדיף לדעתי.

מבחינת הסאב הייתי הולך יותר על סאב של קנווד, גם מתאים לך מבחינת התקציב וגם מנגן יחסיח יפה.

כמובן שיש לך גם את האפשרות של הקיקר שאליו הייתי הולך פחות מכיוון שהוא צריך הגברה יותר רצינית.

פורסם

מה אתם אומרים על מגבר לאנזר416 וסאב לאנזר מקס 12 שזה גם במחיר איך האיכות של המוצרים האלה הייתם ממליצים על זה?

פורסם

הספק בארבע אום:

4X75 וואט RMS

בגישור:

2X200 וואט RMS

ההספק הזה מספיק לכל סט קומפוננט סטנדרטי ובגישור מתאים גם לסאב שהמלצתי.

להרבה חברי פורום יש פה את המגבר הנ"ל, אני בטוח שהם ישמחו לתת את דעתם בנושא.

פורסם
האיכות של המוצרים לא משהו , ממוצע מינוס .

כמו שנאמר לייטנינג אודיו ב950 ש"ח - נותן הככי הרבה תמורה !

וסאב רוקפורד P2 - תפור עליו בגישור .

בברכה רוני .

+1, אם זה עושה לך טוב :-) (הכוונה לפותח השירשור). זהו, אין מה להוסיף.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...