Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירטון- הם לקחו את המושג מיפגש אודיו יותר מידיי רציני...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

OMG!!! אף אחד כבר לא יעזור להם, זה יותר חזק ממועדון! :shock::shock::shock:

אצלנו? תחברו את כל המערכות ותקבלו רכב אחד או רכב וחצי שלהם :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלוהים ישמור - זה יותר מגוחך מסוברו אימפרזה טורבו משופרת בפקק באמצע איילון.

אם זה היה בארץ היו מקפיצים את חיל האוויר במחשבה שזה משגרי קאטיושות.

גוד פורביד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שזה משגרי קאטיושות!

האמת? אם לא שומעים מוזיקה חושבים שאלה באמת משגרי קטיושות. :screwy::loco::drinking:

אני הייתי מציע לתפוס מחסה :shock2: בעיקר לאוזניים. אנשים עוברים שם כאילו באמת אלה משגרי טילים.

בקרוב אצלנו? :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אממ לפי דעתי המפגש בר"ג עדיין היה יותר חזק.

אצלנו מזמן היה עושים אזעקת "צופן אדום".

:rofl:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תשימו לב טוב , יש שם הרבה הורנים.

מה שאומר שזה הגברה מינימלית :)

הם בטח לא יודעים מה זה במה הא?:)

אצלנו יש את הנחמנים שמקפצים ברחובות עם מערכות איווה על הסאוואנות שלהם

מה רע?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו יש ערסים עם גולף ומערכת פניונר מקסימום שעושים רעש ברחוב.

לא יותר מזה :wink:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא הולך עם הנחמנים. הם עושים הרבה, אבל ממש הרבה רעש. ערסים? :roll: ממש לא.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיא זה הקהילה ממעלה אדומים.

פשוט כל אחד בא עם הפניונר , משמיע ומתלהב , אני מתבייש להגיד להם שהם עוד לא שמעו כלום.

הם בטוחים שיש להם את המקס.

אבל עזוב שטויות מלה מוסיקה טובה, מזרחית , דיכאון אני יכול להשתגע מזה.

לילה טוב

יעקב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש שכן למטה בקומה הראשונה שעושה את אותו הרעש בלי רמקולים ובלי מערכת הגברה. :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...