Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סאב במחיר לש ה400+- וראיתי שחוץ מה P1 או הקיקר c12 אין יותר מדיי אופציות וגם הם לא כאלו טובות...

מה שכן ראיתי שביד שנייה יש לא קצת סאבים במחירים סבבה גם עם תיבה וזה חוסך לי לא קצת (חייל :)) ישנם סאבים כמו h12 של קרווין וואגה ושם עוד כמה חברות לא רעות שווה בכלל להיכנס לעסק או פשות לקנות מחברה?? מה דעתכם?

פורסם

יד שניה זו אחלה אופציה למי שקצת מבין בתחום.

אם אתה לא יודע איך ליבדוק את המוצרים שאתה קונה יד שניה לא הייתי ממליץ לך.

למרות שיש גם הרבה מציאות !

אין חתימה!!

פורסם

ללא ספק בתקציב כזה יד 2 זה מצויין.

יש כמה סאבים פה ביד 2, אם אתה יכול לבדוק אותם פשוט לחבר אותם לאותו של המוכר או סתם משהו כזה.

מאוד ממולץ בתקציב כזה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אל תפסול C12 על הסף.

אם המערכת כבר מותקנת, דאג לחיבור סאב כזה בארגז (לטעמי אטום וקטן לפי הוראות יצרן) ובדוק האם לך זה טוב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני חשבתי להשקיע את ה400 450 ככה הקיקר יעלה לי כמעט 400 בלי תיבה ומצד שני יש לי הזדמנות לקנות משהו טוב יותר מיד שנייה עם תיבה באותו מחיר... רק חבל שאין לי יותר מדיי זמן לסידורים בשביל זה...

בכל מקרה אני אבדוק את האופציה תודה. מה גם שאני לא בדיוק הבנתי מה ההבדל בין סאב שעובד עם תיבה סגורה לפתוחה כלומר מה אתם אוהבים לפחות??? יש לציין שיש לי אוטו קטן קליאו.. תודה ושבת שלום

פורסם
אני חשבתי להשקיע את ה400 450 ככה הקיקר יעלה לי כמעט 400 בלי תיבה ומצד שני יש לי הזדמנות לקנות משהו טוב יותר מיד שנייה עם תיבה באותו מחיר... רק חבל שאין לי יותר מדיי זמן לסידורים בשביל זה...

בכל מקרה אני אבדוק את האופציה תודה. מה גם שאני לא בדיוק הבנתי מה ההבדל בין סאב שעובד עם תיבה סגורה לפתוחה כלומר מה אתם אוהבים לפחות??? יש לציין שיש לי אוטו קטן קליאו.. תודה ושבת שלום

אני אישית אוהב 5 סאבים SOLO X שך קיקר .. בתיבה שלוקחת את הגאז' ואת הכסאות מאחורה ועוד פתוחה ובכלל כבר לא נשארו לי שמשות ... עכשיו רציני יש פתגם שאומר על טעם וריח אין מה להתווכח , יש אנשים שאוהבים באס מרוח חזק בתיבה ופוחה ויש אנשים שאוהבים לרגיש באס פנצ'י עדין שפשוט נותן מכה קטנה במקום באס מרוח בתיבה פתוחה... האנשים אוהבים תיבה אטומה אתה צריך לשמוע את שני התיבות הנל' , לשמוע כמה סאבים בתיבות הנ'ל ולהחליט עבור עצמך מה אתה מעדיף .

אף פעם אל תקנה דברים על פי טעמם של אחרים , אנשים יכולים למליץ מנסיון , על איכות החומר , כמה שנים חייב הסאב וכמה הוא נישמר מבכינה חומרית אבל לא מבכינת טעם ... למשל אני אישית מאוד אוהב CVR בתיבה אטומה גדולה .. או L7 סולובריק בתיבה מעוד קטנה ועסיסית ....

ומצד שני C12 אני יותר אוהב בתיבה מקורית פתוחה .. מאשר בתיבה אטומה ...

כל אחד והטעם שלו ..

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אין בעייה אני אבדוק את זה... דרך אגב יש למישהו מושג למה הרמקולים שלי 350 פיוניר עושים לי זימזומים בצילים נמוכים כאשר אני מחבר אותם למגבר איך פותרים את זה??

• תוכן חדש...