Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליהודה:

לגבי ג'נסיס - המגבר הוא 30 וואט RMS, זה נכון, אבל הוא underrated, ובפועל נותן 55 (ב 4 אוהם). וואו !!! עם כול הכבוד לדעתי אתם מגזימים כאן בטירוף . מדובר בטוויטרים GOD SAKE לא במידים ולא במידבאסים . מגבר טוב ונקי שמוציא 10W יעשה את העבודה , ויעזור לך להתחרש אז אם זה 30 או 55 זה מה שמשנה ?!!

לא אמרתי שאני רוצה 55 וואט, או שיותר חזק זה יותר טוב.. ציינתי עובדה. אני אישית חושב שזה חזק מדי. אבל הטוויטרים יורידו אותו ל40 או טיפה פחות. שזה סביר, בהתחשב בזה שהם יעברו דרך AudioControl EQX, ואני יכול להוריד להם עד 12db בכל טווח תדרים שהוא מנגן.

הטוויטרים הם 6 אוהם, נקנו לא מתוך כוונות אודיופיליות מיוחדות, אלה בגלל שהיו אליהם ביקורות לא רעות, והם גם זולים (יש הרבה טוויטרים זולים בMadisound, אבל לא כל אחד הם מכניסים לסט שלהם). עוד טעות לדעתי - הטוויטרים צריכים להיות יותר יקרים וטובים מהמידבאסים , סוף כול סוף הם מטפלים ברוב הסאונד , ויותר חשוב באזור שבו עיוותים יצרמו לך באוזן יותר . כשמידבאס עושה עיוותים אתה מפסיד בד"כ את התדרים התחתונים שלו , ושם הוא ממילא מתחבר עם הסאב , כשטוויטר יעשה לך עיוותים זה יהיה בתדרים שבהם אתה עלול לסבול

ידידי, יותר יקרים מבמידבאסים זה יותר יקרים מ200$ לאלמנט אחד. הייתי שמח לצרף להם זוג טוויטרים מסדרת רוולאטור, אבל כרגע זה לא יכול להתבצע מסיבות כלכליות. אבל זה לא טוויטר רע, בכל אופן. לא נראה לי שאני עלול לסבול, כרגע יש לי פולס. ממש לא אוהב את הטוויטרים? קונה אחרים. 60 $ נזק אני יכול לספוג (למרות שזה פחות כי אפשר למכור את הישנים).

מדהימים - לא, לא הייתי מצפה משום דבר להיות מדהים ב30$. אולי אפילו יוחלפו העתיד על ידי טוויטרים יותר טובים. אבל התשתית צריכה להיות כזאת, שברגע שאני מחליף - לא יהיה צורך גם להחליף את המגבר.

elik0:

תודה! אני זוכר את המגבר הזה, אפילו החזקתי אותו בידיים. הוא ממש חמוד:-D.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
אם אתה לא מכיר למה אתה ממליץ?

כי כתוב על זה אודיסון?

אני המלצתי? אמרתי שווה לבדוק מקריאה ראשונית של מעט חומר שמצאתי באינטרנט. את התגובות האלה תשמור לעצמך, אני לא ירדתי על הפייז שלך.

וחוץ מזה, הכיתוב "אודיסון" בטח שלא גורע.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בדקתי את הנתונים של LR3062, ולפי אודיסון הוא נותן 67 WRMS ב13.8V. חברים, אני בדילמה. מצד אחד מגברים זולים יוצרים עיוותים, מצד שני כל המגברים הטובים הם Underrated, ונותנים יותר ממה שאני צריך:|. שאלה לי אליכם. מי כאן הגביר טוויטרים בבי-אמפינג (ולא רק מכיר מגבר מתאים). אלו טוויטרים, ועם מה? האם יש מגבר שנותן בפועל (לא ב12V ) הספק של 30 וואט RMS?

פורסם

תשאל את אלי סאונדמן. יש לו אחד כזה (נראה לי של אודיסון, לא בטוח). מגבר ישן וקטן. נראה לי שראית אותו במפגש הקודם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בוא אני יגלה לך משהו אין מגבר בשוק שבתכלס מתאים לטוויטרים. כלומר אני אישית לא מכיר מגבר שמוציע ב14.4V פחות מ40WRMS ועם כבר בוא נגלוש טיפה מהנושא עם זכור פה לכל הכותבים שהיה תרד גדול על בי-אמפניג יתרונות וחסרונות, אז אחד החסרונות שבלט בנושא הוא סיכון הדרייברים בבי-אמפינג אין מה לעשות איך לא תחפש ואיך שלא תנסה תמיד תיקח סיכון. ואני אישית אפילו חושב שגם טוויטרים של SCANSPEAK מסדרת RAVELOTOR (או איך שרושמים אותה) גם יכולים להגיד ביי ביי לעצמם עם הם יקבלו 40WRMS או 50WRMS. טוויטר הוא הרכיב הכי עדין במערכת והרכיב שדורש הכי תשומת לב ויחס, בקיצור ולעניין אין כיום מגבר שמיועד רשמית לטוויטרים, אולי פעם היה.

ולסוף הפסקה תבחר מגבר איכותי שיהיה כמה שיותר קרוב לדרישות שלך ולתכוון בזהירות מרובה ואל תנסה להגיע לניצו מקסימלי של הדרייבר. דעה שלי

פורסם

האמת, יש הרבה טוויטרים שיכולים לקבל יותר מ30W. הנה דוגמה לטוויטר של Fostex (חברה מקצועית של ציוד אולפנים ומוניטורים), שהוא 50WRMS ב8 אוהם. הדבר הזה שוקל קילו.

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=131&products_id=288

פורסם

הא?

איתמר מגביר את הטוויטרים שלו עם 120 אראמאס

יש עוד חבר פורום שאני מכיר שהגביר MT22 עם 150 אראמאס

יש עוד חבר פורום שהגביר סופרימו פיקולו עם 150 אראמאס

יש אותי שמגביר סופרימו עם 120 אראמאס

skyline , תודה באמת ש"גילית" לנו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו שאלה לי אליך אתה מגביר את הטוויטרים שלך ב120WRMS זה אומר שאתה במגבר בגיין פתוח לגמרי?

או באתה מגביר ע"י מגבר שיכול להוציא 120WRMS והגיין אינו פתוח עד הסוף? זה הכוונה שלי. כי כל אלמנט אפשר להגביר עם מגבר יותר חזק השאלה היא מה עשית עם הגיין?

וואלה עם הסופרימו יכול לקבל 120W RMS ולהשאר בחיים טוב לדעת. ובחיית תקרא שוב את התגובה שלי כי זאת דעה ולא מעבר לזה.

פורסם

לי יש מגבר נפרד לטוויטרים והוא פשוט מכוון היטב עם הווליום של המידים.

ברגע שהמידים משתתקים ב 0 ווליום - כך גם הטוויטרים.

די פשוט למען האמת, מה הסתבכת?

פורסם

לא הסתבכתי אבל יכול להיות שאני לא יודע, אבל אישית אני לא מאמין שאפשר לתת לטוויטר כמו הסופרימו והרביליטור 120WRMS והם לא יעוותו או ישרפו. אולי להגביר ע"י מגבר של 120WRMS לערוץ שהגיין ממש לא פתוח זה קצת הגיוני. כי לפי מה שאתם אומרים פה שזה שטוויטרים כמו סופרימו וריבליוטור ואחיהם יכולים לעמוד בספיגה כמו מיד או מידבאס. זה מה שאני מבין מאליקו.

פורסם

אליקו

אף אחד לא נותן להם באמת את העוצמה שציינת

כולם בגיין סגור לחלוטין

אני מגביר MT3 של אלייט הישן שהם 120 וואט בערך

בעזרת GENESIS Q90X שמוצהר בערך ב30 ונותן 55 RMS ב4 אום

הטוויטר הוא 6 אום

ואצלי הגיין סגור, ועוד בהנחתה דרך הHU של -7

אחרת הוא מתחיל לסבול

שחיברתי אותו על 60 וואט במגבר אחר היה צורך לסגור גיין לחלוטין

וכל זה עם HU ששולח 2V PREOUT

פורסם
אליקו

אף אחד לא נותן להם באמת את העוצמה שציינת

כולם בגיין סגור לחלוטין

אני מגביר MT3 של אלייט הישן שהם 120 וואט בערך

בעזרת GENESIS Q90X שמוצהר בערך ב30 ונותן 55 RMS ב4 אום

הטוויטר הוא 6 אום

ואצלי הגיין סגור, ועוד בהנחתה דרך הHU של -7

אחרת הוא מתחיל לסבול

שחיברתי אותו על 60 וואט במגבר אחר היה צורך לסגור גיין לחלוטין

וכל זה עם HU ששולח 2V PREOUT

חיזוק דברי שאין שום מגבר כיום שמתאים לטוויטרים ולא משנה איפה יחפש. ופשוט פותח התרד צריך לחפש מגבר איכותי מהרמות הגבוהות ולא להסתכל בדיוק על כמה הוא מוציא כי בסוף הגיין עמט לא יהיה פתוח.

• תוכן חדש...