Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטרטר בקליאו 93 1.4 קרבורטור ידני שלי התחיל לקרטע. צריך כניראה להחליף שם את הבנדיקס..

מחר על הבוקר אני אפרק את הסטרטר ואלך להביא בנדיקס חדש.

חשבתי אולי גם על הדרך להחליף את הלאגרים / צירים? עד כמה שאני זוכר הם ניתנים להחלפה, מה אתם אומרים כדאי כבר על הדרך לעשות שיפוץ כללי לסטרטר?

אני אחליף בנדיקס ועל הדרך גם פחמים במילא.

דביר

האם מישהו יכול לתת את עצתו? אני מתכוון לבצע את הטיפול הנ"ל היום בעוד מספר שעות..

בתודה

דביר

לא קיבלתי שום אינפוט על השרשור הזה. מוזר- מאוד לא אופייני לפורום..:roll:

לא משנה! בקיצר כבר עשיתי את השיפוץ לסטרטר ועכשיו הרכב מניע בצ'יק! בנוסף הבנדיקס לא נתפס לאחר ההתנעה.

פעם ראשונה שאני מוציא סטרטר מרנו, עכשיו אני מבין למה הרבה אומרים שה"צרפתיות מסובכות". מיקמו את הסטרטר במקום הכי לא אופטימלי לפירוק.

בקצרה- הטיפול היה שווה! מצטער שאין תמונות. הדיגיטלית לא היתה איתי.

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

בסופו של דבר דני, החלפתי רק בנדיקס ופחמים.

כשהוצאתי אותו ופתחתי הבנדיקס ניראה תקול. הפחמים עדין לא היו גמורים אבל הם כבר היו בחצי הדרך שלהם,

הבנדיקס נתקע בחוץ בחלק מההפעלות של הסטרטר חיצונית ולא חוזר פנימה בזמן ולפעמים בכלל לא.

הבאתי בנדיקס חדש + פחמים. עשיתי גם ניקוי חלקים קל וטיפה שיוף בנייר 0 לעוגן, ושימון במקומות הנכונים.

סגרתי הכל חזרה, הפעלתי אותו שוב חיצונית והכל עובד חלק. לאחר הרכבה חזרה למנוע יש התנעות קלות יותר ומהירות יותר!

עכשיו אני אשים עין על הסטרטר למשך מספר ימים, כדי להיות בטוח שהטיפול עבר %100 בהצלחה.

היה שווה את הטרחה!

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...