Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי מבילוי (לא שתיתי כלום),ועצרו אותי לביקורת. השוטר שאל אם אני יודע לנהוג ,אמרתי לו אני מוכן להיבדק אם זה מה שהוא שואל ושגם אני מוכן ללכת איתו לאיזה מסלולון לבדוק את הנושא השוטר צחק ואמר לי שהוא סומך עלי שאני נוהג יפה מאוד ואז בא לשחרר אותי לדרכי אלא שבדיוק אז בא עוד שוטר ששם לב שאין לי שלט נהג חדש (שנשבר בבוקר ) אז אמרתי לו שנשבר לי וזה ומזה לא מתאים לקבל עכשיו 4 נקודות ו250 שקל דו"ח אז הוא אמר שהוא רושם לי אזהרה ופעם הבאה שיתפסו אותי נוהג ככה לא יוותרו לי.

אני ראיתי את השוטר בניידת רושם על איזה פתק פרטי רישון שלי ורישון רכב ,האם באמת הוא יכול לרשום אזהרה כזאת במסוף??

פורסם

התשובה היא חיובית.

כך שהשוטר הבא שיעצור אותך ידע שהוזהרת בעבר

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

כן הוא יכול! אני מניח שגם קיבלת עותק של האזהרה.

במקרה של אזהרה --> בפעם הבאה שתקבל דו"ח (אם תקבל) בזמן תקופת התנאי (שנתיים למיטב ידיעתי) הדו"ח יהיה כפול! (גם על השלט שהיה חסר וגם על הדו"ח הבא).

נהג בזהירות.

פורסם

הוא יכול להביא לך אזהרה אם קיבלת ממנו דו"ח, אחרת הוא סתם הפחיד אותך אתה יכול להיות רגוע.(מניסיון)

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

הוא לא הביא לי כלום אבל הוא רשם משהו כשהוא היה בניידת אז בגלל שהוא לא הביא לי כלום אני יכול להיות בראש שקט?

פורסם

לא ניתן להביא אזהרה לנהגים חדשים,אם ביצעת עבירה אתה תקבל ישר דו"ח

אם הוא לא נתן לך שום דו"ח,אלא סתם רשם את הפרטים שלך,תהיה רגוע כי הוא סתם חירטט אותך

פורסם
תודה רבה על העזרה,שוב פעם המשטרה מחרטטת

לחבר, לי נראה שבסך הכל מדובר בשוטר שנהג בחוכמה.

מצד אחד עברת עבירה פורמאלית על החוק.

מצד שני הוא לא רצה סתם לתקוע אותך על משהו פעוט.

אני במקומך הייתי אומר יפה תודה לשוטר שגם משתמש בהיגיון.

פורסם

נראה לי יותר שהשוטר רשם את הפרים שלך על "דו"ח פעולה", זה דו"ח שבו שוטרים במהלך המשמרת רושמים את פםרטי האנשים שהם עוצרים ומעכבים לבדיקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

או על "מפגש שוטר-אזרח" או על "ד"וח לבן ". מתנדבים/שוטרים פחות מתורגלים (למשל שוטרים שאינם שייכים לתנועה ומסופחים למשמרת כתגבור , אחרי שעברו קורס מת"נא ), שחוששים שטעות טכנית במילוי הד"וח תביא לפסילתו- מעדיפים להביא את הפרטים לתחנה , שם ייתיעצו בשוטר יותר בכיר ומנוסה , ואחרי שיפרטו לו את כל נסיבות העבירה ,- הזמן , מקום ,הרכב , הנהג - מחליטים איזה סעיף מת"ת הכי מתאים למקרה ומה לעשות.

פורסם

אני קיבלתי בתחילת השבוע אזהרה לגבי אי עצירה בתמרור עצור (פתחתי שירשור, השוטר שקרן בטח בגלל זה הוא הסתפק באזהרה), אני נהג חדש, שנה וחצי רשיון, ללא עבירות קודמות (עכשיו עם אזהרה שנערער עליה).

אז כן, נהג חדש יכול לקבל אזהרה, אולי זה היה מקרה מיוחד אצלי, כי השוטר שיקר וחשב שאם יתן לי אזהרה אני לא יערער.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אבל לי הוא גם לא הביא שום עותק של שום דברוברור שאמרתי לו תודה שהוא לא הביא לי דו"ח על שטות.

• תוכן חדש...