Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק של קנווד MP3 מדגם:MP4033 במצב חדש אצלי חצי שנה עים אחריות עד 2010 כולל כל הקבלות והכל הרדיו דיסק איכותי מאוד כולל RCA למגברים כותב את שמות השירים כולל שלט חכם מקורי עלה לי 1100 שקל אני מבקש 650 שקל.

מגבר 2ערוצים של חברת:FIRST AUSTRIA מגבר 2ערוצים 100RMS קטן וחמוד במחיר מצחיק של 120 שקל בלבד.

רמקולים 6.5 מאותה חברה כמו של המגבר{FIRST AUSTRIA }חזקים מאוד 250וואט 100RMS מגנט יחסית גדול בשביל רמקול 6.5. עבדו באוטו משהו כמו חודש יחד עים המגבר הנ"ל. אני מבקש עליהם 150 שקל.

עוד רמקולים 6.5 חזקים ביותר לא זוכר את החברה אבל תוצרת יפן 150 וואט 90RMS ממש איכותיים עבדו בערך 4חודשים אני רוצה עליהם 100 שקל.

מי שיקח כמה דברים יקבל הנחה שווה להיתקשר

0506668860

אור.

bmw-530i 3.0L

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
רדיו דיסק של קנווד MP3 מדגם:MP4033 במצב חדש אצלי חצי שנה עים אחריות עד 2010 כולל כל הקבלות והכל הרדיו דיסק איכותי מאוד כולל RCA למגברים כותב את שמות השירים כולל שלט חכם מקורי עלה לי 1100 שקל אני מבקש 650 שקל.

מגבר 2ערוצים של חברת:FIRST AUSTRIA מגבר 2ערוצים 100RMS קטן וחמוד במחיר מצחיק של 120 שקל בלבד.

רמקולים 6.5 מאותה חברה כמו של המגבר{FIRST AUSTRIA }חזקים מאוד 250וואט 100RMS מגנט יחסית גדול בשביל רמקול 6.5. עבדו באוטו משהו כמו חודש יחד עים המגבר הנ"ל. אני מבקש עליהם 150 שקל.

עוד רמקולים 6.5 חזקים ביותר לא זוכר את החברה אבל תוצרת יפן 150 וואט 90RMS ממש איכותיים עבדו בערך 4חודשים אני רוצה עליהם 100 שקל.

מי שיקח כמה דברים יקבל הנחה שווה להיתקשר

0526664084

אור.

טלפון חדש.

bmw-530i 3.0L

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...